- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздяла след 3 години
По тая логика ние пък може да се оплакваме, щот имаме цикъл, придружен с 5-7 кървене, болки в кръста, главата, и корема, повръщане и виене на свят. Айде, не ми излизай с тия. Тук не спорим кое по-гадно: да бъдеш мъж или да бъдеш жена, тук спореха за заслугата на майката и бащата спрямо раждането на детето.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Niakoitam
1-во фройд не е написал само 1 нещо бъркаш се с нещата които е писал. Така в това което аз съм прочела не се възхвалява жената или мъжа. Пише за тва как жената е потискана години наред и въпреки тва е запазила качествата си. Основния недостатък е обаче е че всяка жена има вградена малоценност. Питам се защо ли? заради такива като тебе.
2-ро далече не слагам всички под общ знаменател. След като си имам приятел и приятелите са ми момчета, едва ли ако бях Феминистка или слагах всички под общ знаменател щях изобщо да се занимавам с тях. Слагам такива като теб.
Защо валдес може да уважава една жена и мъките и всичко останало (поне от нещата които прочетох в тая тема) а ти не можеш. Виждаш ли, така ти ставаш женемразец както и другите ти казаха.
3-то ние по-малко хора ли трябва да се чувстваме от факта, че сме жени?!
ПС - яко развитие на "раздялата след 3 години"
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
1 В това дето си го постнала не се възхвалява, а се възхвалява много яко.Че са подтискани жените много време това е факт,че някой ги подтискат и в днешно време е факт...особено пък за арабският свят.Но да подтискаш една жена е едно пък да не и позволяваш да ти се качи на главата заради добротата ти е съвсем друго.Всеки човек в един момент се изкушава да го направи.Не си мисли че всички жени имат вградена малоценност.Напротив на някои в днешно време им е нужна малко такава.И не си мисли също и че няма мъже с вградена малоценност също.Просто може би са ти незабележими.И не,повярвай ми не е заради такива като мен колкото и някои да се опитвате всячески да ми го вмените.Най-вече е заради разни яки пичове,дето ви защитават и ви изпълняват всички желания сваляйки ви звезди докато сте им интересни, а ако решат може да ви направят на носни кърпички и вие да тичате след тях,защото са много готини нищо че всички мъже били еднакви.
2.Разбира се че слагаш.Явно за да са достойни за теб приятелите ти и гаджето трябва да са винаги съгласни с теб.Пробвай да го покажеш това нещо на приятеля ти да видим как ще реагира.В по-добрият случай или няма да му пука или ще има благоразумието да си премълчи,защото е влюбен в теб и не иска да се карате за такива неща.
Иначе много е лесно всеки да сваля звезди.Повярвай ми мога да карам една жена да се чувства като принцеса поне доколкото са ми възможностите, а те не са хич големи стига да преценявам че го заслужава.Мога да съм търпелив с нея и да я разбирам идеално.И не само на букви или на думи,важни са действията.Какво прави един човек, а не какво говори.Които хора трябва са го разбрали това.А кой как ще ме определи си е лично негов проблем.То нали много жени им е ориентир само свалянето на звезди.
3.НЕ, ЗА МЕН ВИНАГИ МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ СА БИЛИ РАВНИ И МНОГО СЪМ СПОРИЛ С ХОРАТА,КОИТО ТВЪРДЯТ ОБРАТНОТО. Ако още някое момиче/жена ме попита същият въпрос ще го цитирам това на големината на една форумна страница.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
О не не не съвсем не ги карам да са съгласни с мен. Достатъчно са умни имат си глава на раменете и знаят какво правят. Спориме, като видя, че не съм права отстъпвам. Далеч не искам да ми сваля звезди или да ми ходи по задника. Най-малкото, ако толкова ги карах т'ва и онова нямаше да ме траят толкова време. Получавам уважение от тях и т'ва ми е достатъчно. Никога не са ме карали да се чувствам маловажна и тн... без да ги моля, без нищо. Просто знаят как да се държат. Не знам възпитани ли са по-добре, но е факт, че без караници и без да им казвам как да се държат и от каквао имам нужда - просто го правят + т'ва говорим не за 1-2 момчета, а за доста повече. Нито вярвам, че всички са влюбени в мен и искат да ми свалят или пък ще ме търпят всички ако бях такава. Така че не си прави изводите как се държа с другите, ами погледни ти как се държиш.
Сам казваш, че другите не могат да те определят за това не го прави и ти. Не си прави заключения от 1-2 мнения по тая тема. Нито аз мога да те определя какъв си, но от това което казваш, че една жена не трябва да остави МЪЖО си, НЕ ДЕЦАТА при положение, че я бие ми стана адски грозно. Твърдиш, че за теб мъжете и жените са равни, но когато има насилие над жената тя трябва да си гледа работата и да не я интересува кво става с нея.
Всяка една жена има вградена малоценност. Просто на някои им не се проявява или след време.
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
И други мъже се изказаха по темата. Само от тебе струи такава неприязън към жените. Усеща се просто. И не само в тая тема. В почти всяка, в която водиш спорове, имаш някакво всевисше оплакване към нашия пол. Набива се на очи. Как пък все ние сме виновни за всичко и все ние имаме прекалено големи претенции?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Бре много сте се разгорещили и то без мен. Тц тц.
Не си прави илюзията, че може да направиш дисекция на мисленето ми, няма хич да ти е лесно.
Това, че жената изнася плода е така, но чисто теоритично погледнато заслугата е равна. Не може дете без сперматозоид и не може дете без яйцеклетка, глупаво е да се спори кой е по важен за детето и си е чисто феминистко. Не забравяйте, че плод може да расте и извънутробно, но не и при липса на 2-те два фактора. Това, че ви е лошо и т.н. Ок, но не забравяйте, че мъжете също правят много неща за това дете, особено докато жената го гледа, някой бачка и носи пари нали ? Но като цяло не мисля, че е нужно да навлизаме в глупави и безмислени спорове.
Добрем. Пак аз ще трябва да се изказвам.
Разбира се, Фройд посвещава целия си живот да се хареса на жените по принцип затова е писал тонове трудове, и накрая е получил няколко тежки форми на психични отклонения. Убеден съм че в основата на всичко това е някоя негова несподелена любов.
Чудя се само.. защо сарказъм тага все още не е добавен. Реално погледнато такава теза показва неуважение и завист към човека. Не зная какво ти е направил за да го мразиш чак толкова. Отделно изкривяваш много много идеите на Фройд. Не ме карай да зачепквам и тая тема.
Може да си гледал много неща. Цигането не е яло луканка ама баща му е гледал как другите ядат луканка. Няма начин да се учиш само и единствено от собствения си опит. Просто е невъзможно физически човек да направи толкова проби и/илигрешки и да си вземе поука от тях. Сещай се защо. Моя милост възприема еднакво добре собствения си опит и чуждия такъв. Защо и как не ми се обяснява, макар че ако се наложи - ще го направя.
Друго - когато искам да кажа/покажа нещо на Пантерата, това се случва на лично. Давам я за пример, защото тя е доста ярко изразен характер, от който човек може много добре да се поучи. Ако кажа добра дума за някой потребител означава ли задължително че се опитвам да се харесам?
Друго - винаги можем да си намерим причина/оправдание за това на кого му е по гадно. Не можем да сравняваме жените и мъжете щото имат мнооого различия. Нищо че всички имаме по две ръце, два крака и пр, женския ортганизъм се различава доста от мъжкия. Така че недей да цакаш Дриймърката с плоските си изказвания. Все едно да сравняваш ябълка и круша. Да, и двете са плодове, и двете растат по дърветата, ама..
Жените и мъжете са равни, но това не означава че имат равни дялове във всяко едно съвместно нещо. Това е нещото, което ти убягва. Ще пропусна да коментирам изказванията ти за "яките пичове и малоцеднността". Не искаш да знаеш защо.
Забелязва се че избиваш огромни комплекси в тая тема, и интересното е че успяваш да привлечеп достатъчно внимание за да получиш това, за коет оси дошъл. Още повече че в почти всеки пост се оправдаваш че не си женомразец, че жените са равни, и че не заради такива като теб жените били мачкани. Което показва много неща. Няма да ти цитирам чаршаф, само ще ти кажа че всикчо това е неувереност и желание да се смаоубедиш че не е така. Продиктувано е от едни малко по дълбоки и по мъчни неща. Ако държиш - ще разкрия козовете.
И последно - трябва да има мъжки и женски професии. Равноправието между двата пола не се изразява и с еднакви възможности. Щото по тая логика иди прати жена ти да цепи дърва, а ти накърми бебето примерно. Има си типично женски професии, има си и типично мъжки. Не са много във всяка категория, а сички останали професии могат да се практикуват и от двата пола.
Драид - издишаш. При хората партеногенезата не е развита, но при животните съществува. Отделно ако жената я няма - дете ще видиш през крива спагета. Извънутробното развитие е плод на твоето въображение. Отделно - всичко което мъжът прави по време на бременността е морална подкрепа. Не че е малко, но съгласи се че жената може да мине и без това и детето пак ще се появи на бял свят. Мъжът носи пари и храна и блабла, това пак не променя факта че пича си е клатил краката и е зяпал пасивно, докато жената минава през деветте кръга на ада.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Мммм не мисля, просто не си вникнал в това което исках да кажа. Спор няма, че жената го износва, но както ти се изрази, че без жена дете няма да има, то така и без мъж няма да го има. За това и споменах другото, което наистина за момента не съществува, но е много далеч от моето въображение, а по-важното е че е във въображението на хората които трябва. Дадох примера, точно за да се поставят на везната двете неща : необходимост от сперматозоид и яйцеклетка. Така че, не може да кажеш, че дете ще има през крив макарон, пардон спагета, ако няма жена, когато от другата страна на уравнението е мъжа.
Аз пък мога да ви кажа, че свалям шапка на valdes един от малкото мъже които гледат реално на тия неща ;]
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
Или просто може да уважава жената, а ти, познай какво - НЕ
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
Ще карам пак по ред на номерата.
Явно всеки си разбира както му изнася.Ще кажа само едно.И едно друго момиче ме изкарваше такъв пък след като ме поопозно реши че всъщност съм друг.Е мина се не мина известно време и просто прекратихме отношения,защото реших че ще се възползва от това.Някои от нещата изобщо не съм ги казал,но той май е по-лесно да се галят ушите.
Да бе...почти особено разни тип Златки,Николетки и т.н.Голяма малоценност имат ще да знаеш.
Грешно си разбрала явно.Към вашият пол нямам нищо точно пък аз.Просто някои неща си ме дразнят,но пък има и неща при мъжете,които страшно много ме дразнят.Нормално е да говоря повече и да се дразня на негативите на жените тъй като съм мъж и ги гледам повече.Все пак не си падам по мъже.Иначе не си мисли че нямам изобщо забележки към разни индивиди от мъжки пол.Повярвай ми някои много ме дразнят![]()
Офф, тука всяка сутрин май ще пишем. *пие си кафето*
Може действителност да си такъв какъвто казваш, но оставяш друго впечатление, коренно различно на толкова много потребители във форума. Нали се сещаш че дори и да казваш истината, тя няма как да е нашата истина, при положение че други изводи сме си извадили от мненията и отношението ти.
Може просто по друг начин да критикуваш минусите на двата пола (не само на единия). Може би така действително ще покажеш някаква позиция, необиждаща слабия пол и възхваляща силния.
Ние и с очите се влюбваме...
И защо автоматично изключваш тази възможност.Човешкият характер и човешките виждания постоянно се променят.И аз съм имал периоди, в които съм изкарвал всички жени едва ли не ангелчета,които са принудени да живеят съвместно с такива големи дяволи като мъжете.Просто някоя и друга ситуация промениха малко разсъжденията ми.Знам ли след време може да съм на коренно различна позоцоя от тази сега.Никога не казвай никога.Много хубава мисъл.
Никой не мразя.Даже философите са ми много симпатични хора.Просто всеки е човек и всичко както казах зависи от периода и ситуацията, в които е написал дадено нещо.
По хубаво от собственият опит няма.Някой може да ти каже и че пачата е адски вкусно ястие и ти да му повярваш,но като я опиташ да ти се догади.Това че някои имал едикакъв си опит повече от друг изобщо не го изкачва нагоре по стълбицата.А този дето го няма има два избора.Или да пробва да черпи от чуждият опит,но не насила или да си пробва от собственият опит,което ще е даже и по ползотворно.Всъщнсот някъде четох че усещането при раждане било като при бъбречна криза.Е,това само една жена може да каже дали е така наистина,но не и мъж тъй като мъжа да не дава Господ може да разбере само какво е усещането при бъбречна криза.
Не,не означава,може да означава че ти допада мнението му,но ако е твърде и прекалено често може и това да означава.Тук намесваме и трети човек обаче.Попринцип не ми се ще да говоря лошо за нея докато тя не го направи,защото досега не ме е нападала директно като изключим някои неща като последното че съм имал комплекси и затова едикакво си.Е, отговрих и иронично и може би ме разбра незнам.Но ако реши да ме напада остро няма да и остана длъжен.Никой човек не е перфектен.И аз не съм.Нормално е някои мои изказвания да ви дразнят,но не се заблуждавай и че Пантерата си няма хич трески за дялана.Просто съм толерантен,защото както казах тя засега може да се каже че се държи толерантно с мен.
Напротив мога да сравнявам колкото си поискам и ти най-малко можеш да ми забраниш.Различни,но сме хора.Едни неща са за сметка на други.А Дриймърката може да говори от свое име.Има си глава на раменете,уста и често доооооста остър език.
Защо пък да нямат? Всъщност не ме притеснява много,кое как ще коментираш.Всичко ще са си само и единствено твои изводи,а пък не си мисли че си последна инстанция.
Тук усещам някаква завист обаче.А иначе на психолог ли ще ми се правиш сега?
Яяяя скрита лимонка.Е в какво с по зле съдийките,политиците или военните жени например.Едно време това се е заклеймявало.
[/QUOTE]
И ти издишаш яко тук.При някои животни може и да има,но при човека няма.То при някои животни и растения има и безполово размножаване,външно размножаване, хемафротидити и смяна на пола всяка година(при охлювите) и т.н.,но това не важи за при хората.
Последно редактирано от Niakoitam : 06-26-2012 на 08:37
В тази тема много локуми, много чудо...
Welcome to the Jungle...
DisappointedDreamer,когато ме видиш да постна тема някога колко гадни са всички жени и какви жертви са всички мъже ми напомни да ти купя един пистолет да ме застреляш да не се мъча повече...![]()
Точно пък Николета и тия не ми ги давай за пример.... защо се подлагат на толкова операции и искат всички да ги забележат, и то не със качествата на певец ами с изкуствените си части по тялото... не знам какво друго ще е малоценност...
+ искам да ви напомня, че сега ви изнася са имате равна заслуга, ама ако се случи така че да не искате бебето ще има "аз какво съм виновен- ти си жената" и тн...
Кой ви е излъгал, че се влюбваме с ушите не знам, но сте в голяма грешка. Както вече каза DisappointedDreamer, ако искаш да те приемат като това което казваш че си излагай тезите, критиките и всичко останало по друг начин
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
magita за това хората са измислили презерватива и противозачатъчните,на които една жена ако не е сигурна в мъжа срещу себе си трябва особено да държи тъй като при проблем няма как да избяга от бебето и да каже че не е нейно тъй като е вътре в нея и без безразборен секс без взимане поне на мерки.
А че се влюбвате до голяма степен с ушите това си е факт.Даже мога да ти дам и един пример.Един мъж...държи се често като див планински селянин така да го кажа.Веднъж няколко момчета с една приятелка и го засякохме на едно място.Не ни беше много приятно да седим и се поразходимхме натам.Тя остана.Какво и е говорил не знам.Но после имаше: "Ееее защо не останахте при нас бе.Тоя колко е готин".Бъди сигурна не е джентълмена, на който се беше правил.Можеш да потърсиш ако искаш историята на dimitar AK как са се обзаложили с един негов колега и ги въртял 3 барабар с гаджето си и даже две е оправил пък за третата се отказал,защото гаджето му вече щяла да го хване.И те са обяснявали колко мил и готин е без да забелязват всъщност какво се крие в тази обвивка,но все пак е бил мил.Та дори и баща ми в един период е ходел с две жени едновременно без дори да се усетят.Майка ми и още една...преди да се оженят.А бъди сигурна...той изобщо не се е церемонил и да е обяснявал по форумите,които ги е нямало някога как видиш ли не бил женомразец.![]()
DisappointedDreamer нилъде не съм говорил директно или индиректно срещу жените, а срещу отделни техни постъпки или изисквания,което си е съвсем различно.Аз мразя съответната постъпка, а не съответната жена.И както казах тъй като съм мъж е нормално да ми правят по-голямо впечатление женските постъпки.Нямаш си представа как индиректно съм хранил един мъж заради държанието му с една жена. И какво стана накрая.Оплаква ми се.Аз го нахраня, а тя започне да го защитава ама той така,той иначе,седи да се държи с нея като с парцал и накрая ми заявява как бил единственият,при който щяла да се връща и да ме изкарва мен виновен за едикакво си...едвали че аз съм виновен за положението и.Е, не става така.Това понякога ме кара да реагирам по остро спрямо някои женски изказвания,също и това че много не обичам твърде надутите и нескромни хора независимо от кой пол са или пък че се поставям понякога в дадена ситуация и изобщо не ми харесва постъпката.Та както казах дразнят ме постъпките.Иначе нямам ама абсолютно нищо против жените.Дразни ме когато някой мъж изтъква например колко по-голям бил мозъка на мъжа и как бил по умен и не можело да се сравняват по никакъв критерии уменията на мъжа с тези на жената,но пък и страшно се нервирам когато някоя жена се изкарва над нивото на всички мъже взети заедно едва ли не.Не обичам и когато някой ми праска егати самочувствието.Винаги и рано или късно всеки си намира майстора.Колкото по-късно толкова от по високо се пада, а колкото по от високо паднеш толкова повече боли и изправянето е толкова по-трудно.![]()
Ловко се измъкваш, и все пак с други впечатления ни оставяш. А ти продължавай да си се обясняваш на този и онзи, ние вече сме си изградили представа за това какъв си и що за мнения имаш.
Съгласна съм обаче с последните няколко изречения, които написа.
Дай да не развиваме темата как идват бебетата... Случва се т'ва е. но е факт, че голяма част от мъжете претендират, че имат равни заслуги, но случи ли се нещо такова бяхат се едно се случва най-лошото нещо.
Има огромна разлика в т'ва да слушам сваляне на звезди и възпитано държание :] Не мисля, че ти ще останеш и ще ти е приятно да слушаш някое момиче как псува като каруцар нали? Не знам как е при другите, но както вече казах съм с момчета от както се помня... дали заради това съм по-различна или просто е изградено едно мнение за момичетата/жените и всички гледат да се придържат към него не знам.
draid малко по-горе в коментарите ми съм написала, че споря с приятелите ми не винаги сме на едно мнение примирявам се и гледам и от тяхната гледна точка. Опитвам се да ги разбера и всичко останало, но никога не са ме карали да се чувствам неуважавана от тях... Така че не знам какво значи за теб тая дума, но ....
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright