.
Отговор в тема
Страница 37 от 96 ПървиПърви ... 273334353637383940414787 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 2385
    Голям фен
    Ха-ха ;дд За почти 10 дена сме изписали 900 мнения ;D

И мен Ужасното 157 .. 2-ра АЕГ не я писах аз ..
    Би трябвало на 2-ро да те приемат .. И аз искам статистика , ама ето на - няма ;дд

Иху, бая странички сте изписали ;д Няма да чета всичко, но честито на всички приети. А на тези, които не са - горе главата, не е свършил светът още, няма да се отчайвате ^^
    Аз съм приета по първо желание. ПМГ Сливен в паралелка с Биология /2ПП Химия/ и АЕ. Бал 35,231. А има доста слаби балове :/ С по 29 и надолу. Не, може би не са чак толкова слаби, но очаквах, че тази година оценките (особено по математика) ще са доста високи, но пък аз сравнявам с моето (вече бивше) училище, където подготовката е наистина страхотна (в областта наистина нямаме равни, но аз говоря и за цялата страна...) Както и да е, сега ми стана тъжно, че напускам старото училище, макар и все още да се считам ученичка на славното III ОУ "Д-р Иван Селимински"... ох ;дд Много носталгия, много нещо. Дано новите ми съученици не са чак толкова тъпи, колкото си мисля. Сега ще ги издиря във фб да ги видя. Да се подготвя психически ;дд
    Още веднъж честито и дано ви се паднат хубави класове ;дд

Голям фен
    И да
    Честито на всички !

хрис, във 157 ли си се паднала? нагоре май и на теб ти бяха испанската и английската, налии?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от tattoobitch19 Виж мнението
    хрис, във 157 ли си се паднала? нагоре май и на теб ти бяха испанската и английската, налии?
    Да , 164 и 1 АЕГ Нашите настояха 157 да ми е на 3-то място .. а аз исках поне на 6 .. Ама шанс

ее,е балът ти беше по-висок от моя, така че ще влезеш..чакай, колко ти беше? да гон добаавя към измислената си статистика за английската и хилядите пресмятания

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Почти 2 000 души разглеждаме Подфорума "Училище и приятели"

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от tattoobitch19 Виж мнението
    ее,е балът ти беше по-висок от моя, така че ще влезеш..чакай, колко ти беше? да гон добаавя към измислената си статистика за английската и хилядите пресмятания
    Ми г/д колкото твоя . Малко по-малко от 34

Въпреки че се чудя за това 2-ро класиране .. не знам .. най-добрата ми приятелка я приеха там и тя ще си е там .. 157 не ми харесва особено ,но нямам лични впечетления от 164 и АЕГ .. От 1-ва испанска се отказах отдавна ;дд Сега ще видим дали ще ме вместят за 1 АЕГ

пробвай за 1 аег наистина, не се говорят хубави неща за втора испанска, и аз по 1 време мислех за нея.
    коя паралелка от 1аег - с испански лии?

Голям фен
    Да
    Знам ,че не се говорят , но ми е близо и няма да губя по 2 часа само за пътт .. а и според мен, ако имаш желание да учиш ще научиш нещата .. Единственото ,което ме притеснява беше учениците , но щом приятелката ще е там аз нямам проблеми Иначе да , ще се пробвам за аег-то ..

окей, късмет, каквото и да избереш - няма да сбъркаш

Голям фен
    Може и да сбъркам ,ама шансс ..
    Късмет и на теб

Страх ли ви е от новото училище?

Малко Ама ме ободрява мисълта, че и брат ми учи там, а и половината ми випуск влезе в РР

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Страх ли ви е от новото училище?
    не знам, аз очаквам позитивни неща от новото училище.. и искам да си видя класа.

А аз да питам,с по - пълничките,ама наистина пълничките,не закръглените :Д,как се държатт??

sujalqvam za latinicata, no neshto mi zacepi kompa
    vidqh che dosta ora sa se oburkali i si mislqt che ne sa prieti
    vijte sega shte dam primer
    az sum ot turnoska oblast. kandidatstvam tuk i proverqvam s vhodniq nomer
    sushto taka kandidatstvam i v loveshka oblast i te sa mi dali edin nomer, koito nqkoi hora kazaha che ne vi trqbva i bil samo ako ima problem da si proverqvate...ne ta tozi vtori nomer e za da si proverite rezultata ot drugata oblast
    az taka imam 2 purvi jelaniq--> suotvetno trqbva da imam i 2 nomera
    taka che proverete pak s drugiq nomer i moje da se zaradvate

има ли някой от френска Бургас

мен малко ме е страх, само във 2АЕГ не познавам никого, но от испанската и английската имам познати зайци ;дд все пак малко съм нервна ;/

Някой знае ли дали вече са залепени списъците по гнездата?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Ехаа! Ама тук много се е писало. ;]]
    Приета съм по първо желание (yupp ^^) в паралелката с информатика в ПМГ. Балът ми е 35,213 (слаб бал според мен), но има и хора с по-ниски, така че да не се оплаквам... Надявам се, че ще имам свестен клас, ама май с надеждите ще си остана. Но... нека бъдем оптимисти. ;]]
    П.П. Поздравления за всички приети по първо и второ желание, а другите да не се отчайват. ^______^
    Последно редактирано от dreamwalker : 06-26-2012 на 15:34
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от WPotter Виж мнението
    Приета 1-во желание НПМГ с Физика...

Който ще ходи в НПМГ (особено с Физика) да пише ЛС!
    Бивш съученик е с физика в НПМГ. Пиши ЛС

Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    ЙЕС!!! Приеха ме на първо желание в НПМГ с биология!!! ОБИЧАМ ВСИЧКИ!!!!
    Пишии ЛС, Аз съм в НПМГ с химия

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Балът ми е 35,213 (слаб бал според мен), но има и хора с по-ниски, така че да не се оплаквам
    Ти на това слаб бал ли му викаш? Кво да кажат приятелите ми, които са приети някъде на майната си или изобщо не са? Не се заяждам в никой случай, но извинявай, това е просто обидно. Страшно е тъпо да се пръкне някой с 34 нагоре и да почне да се оплаква как му бил нисък бала.
    Иначе поздравления за постигнатото, възхищавам се на такива хора (когато не го навират в лицата на другите).

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Иху, бая странички сте изписали ;д Няма да чета всичко, но честито на всички приети. А на тези, които не са - горе главата, не е свършил светът още, няма да се отчайвате ^^
    Аз съм приета по първо желание. ПМГ Сливен в паралелка с Биология /2ПП Химия/ и АЕ. Бал 35,231. А има доста слаби балове :/ С по 29 и надолу. Не, може би не са чак толкова слаби, но очаквах, че тази година оценките (особено по математика) ще са доста високи, но пък аз сравнявам с моето (вече бивше) училище, където подготовката е наистина страхотна (в областта наистина нямаме равни, но аз говоря и за цялата страна...) Както и да е, сега ми стана тъжно, че напускам старото училище, макар и все още да се считам ученичка на славното III ОУ "Д-р Иван Селимински"... ох ;дд Много носталгия, много нещо. Дано новите ми съученици не са чак толкова тъпи, колкото си мисля. Сега ще ги издиря във фб да ги видя. Да се подготвя психически ;дд
    Още веднъж честито и дано ви се паднат хубави класове ;дд
    Тва за ващо училище наистина го знам (бившето де),защото на олимпиада по химия във Варна първия и третия бяха от там..Може и ти да си била...ддз Поздравления!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си