- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета, какво мислите за момичетата които пушат?
Намирам за ужасна гледка жена да пуши. Приятелката ми пуши.. свиква се. Сега, да не коментираме, че и аз почнах де..
Пушенето е въпрос на личен избор - аз нямам нищо против пушачите,но НЕ пуша!
И не мисля,че като не пушиш, живееш здравословно.Здравословни т живот е съчетание на много компоненти - правилно хранене, добър и качествен сън, оптимален двигателен режим и т.н. Моят дядо е пушил 50 години, а белия му дроб беше чист като на дете и той пневмония и бронхит не е карал почти никога(само веднъж), така че си е и до организъм.
Пак казвам- не съм против пушачите, но не съм и ЗА да се пуши.Просто гледам други неща в хората - не дали пушат.
Има къде по-"хубави" от Марлборо...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Едни от хубавите са. Това едва ли подлежи на коментар и оспорване.
Секси са
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Амии аз си пуша и не намирам това за нещо лошо. Четох някъде по-нагоре, че ако момчетата пушат - ОК - ама, ако момиче пуши е отвратително. Пълни глупости.
Що?
Ако е с дълги нокти и пуши тънки, е готина гледка, но мозъкът ми веднага го идентифицира като позьорщина. Особено маниера на пушене.
Нищо не определят цигарите. Ако наистина се обичат - това не би ги спряло да са заедно.
А и наистина темата е в грешния раздел.
I'm inlove with a criminal...
Аз лично мразя цигарии... и за двата е тъпо
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Вреден навик, гаден! Всеки си прави избор това не е критерии дали момичето струва или не! Всеки има някакъв порок все пак.
Я кажи някакви такива "хубави" ? Щото съм пробвал Боро, Дънхил, Давидов, Парламент и какви ли още не, които се водят по-добри, но миризмата си я има. По-малко, но я има.
Не съм пушач, но не ми пречат жените, които пушат.
Иначе съм се целувал с момиче, което мирише на цигари и дъхът и е такъв и дори ме кефи.![]()
с най-добри намерения:
[7/9/2012 12:09:30 AM] Fetus Orgy: kupi si knijka za ocvetqwane ^^
[7/9/2012 12:09:37 AM] Fetus Orgy: ae, az shte pafkam
[7/9/2012 12:09:40 AM] Fetus Orgy: sled malko idwam
[7/9/2012 12:09:43 AM] - Mish: к -.-
[7/9/2012 12:09:49 AM] - Mish: гаден пушач
[7/9/2012 12:30:08 AM] Fetus Orgy: ^^
[7/9/2012 12:31:03 AM] Fetus Orgy: mm..
[7/9/2012 12:31:05 AM] Fetus Orgy: mersi?
[7/9/2012 12:31:11 AM] - Mish: моля ^_^
[7/9/2012 12:31:23 AM] - Mish: грижа ме е за вас
[7/9/2012 12:31:27 AM] - Mish: не го заслужавате
[7/9/2012 12:31:29 AM] - Mish: ама никак
И наистина ми е гадно някой, който ми е на сърчице, да пуши.
Това ни скъсява времето заедно. ; (
Това за тях е като снеговалеж на предното стъкло, прах по рафтовете, изпотено огледало, или къпещо се в пепел врабче.
И макар, че е аааааадски секси/привлекателно да гледаш как някое момченце пуши, ми е тъжно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ми не ми е много приятно :] Аз съм непушач ,но все на пушачки попадам . Съобразявам се , какво да ги правя :Д
За мен също е много кофти , някоя красива жена минава покрай мен и вони на коминочистач. Ужас.
Мъжът треа да пуши, а жената да има космати крака. Точка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.