- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
няма свестни пубери кат нас![]()
ти викаш,че си се запознал с майка и и той вика поне свястна ли е .. сега разбра ли ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
тъпа си, гадна си, със сперма обляна си, гносна непоносима интригантска путка си...
първата любов винаги е несполучлива ,защото от начало срамът и страха много пречат
Също така една любов може да съществува само тогава, когато има препятствия - независимо какви
мда и момичето понеже са слабия пол се отказват
а не знам , тя ако те обича няма да се откаже
В моя случай аз направих много грешки и не се получи , защото не ме беше опознала добре , а трябваше по друг начин да действам ,но винаги от начало е така и се взима поука
Руми е доста силна за момиче
6б3З10
за съжаление според мен, въпреки че момичетата се развиват по-бързо от момчета - в любовта са много повече изоставали ;D , а повечето гледат просто парите
Руми не гледа парите, иска просто добро отношение
6б3З10
оф хора ,като няма химия не си давайте празни надежди![]()
ама нее те трябва да покажат колко са силни и как не се отказват лесно,а действително са толкова жалки от странни
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ахаа..
как се живее след такива думи
[23:11:51] ๏̯͡๏﴿* [На-на-на-на]: ne iskam da te vijdam
[23:11:52] ๏̯͡๏﴿* [На-на-на-на]: 6toto
[23:11:53] ๏̯͡๏﴿* [На-на-на-на]: si
[23:11:53] ๏̯͡๏﴿* [На-на-на-на]: leke
[23:11:55] ๏̯͡๏﴿* [На-на-на-на]: |-(
[23:12:09] ๏̯͡๏﴿* [На-на-на-на]: ti si
[23:12:11] ๏̯͡๏﴿* [На-на-на-на]: bolen
[23:12:16] ๏̯͡๏﴿* [На-на-на-на]: i to mnogo seriozno
[23:12:19] ๏̯͡๏﴿* [На-на-на-на]: ve4e
[23:12:22] ๏̯͡๏﴿* [На-на-на-на]: sled vsi4kite tiq ne6ta
[23:12:30] ๏̯͡๏﴿* [На-на-на-на]: po4va da me hva6ta
[23:12:31] ๏̯͡๏﴿* [На-на-на-на]: strah
[23:12:36] ๏̯͡๏﴿* [На-на-на-на]: 4e koi znae kvo moje da ti skimne
[23:12:40] ๏̯͡๏﴿* [На-на-на-на]: 6izofreni4nata tikva
6б3З10
по-добре се спри,защото явно я плашиш и недей споделя,какво сте си писали тук
кой знае и моята любов така си мисли за мен, когато й признах ,защото момичетата не обичат да им се месят в личния живот ,,некви любовници ,,
зимай ракията и се наливай до повръщане на тая песен http://www.youtube.com/watch?v=1lBA5WD1lgY аз тва прая
xXxAngerfisTxXx т'ва на снимката ти ли си бе?![]()
оо,каква изненада![]()
я минал си ме по мнения![]()