.
Затворена тема
Страница 29 от 119 ПървиПърви ... 192526272829303132333979 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 2974
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova Виж мнението
    Пантерке,имам камуфлажен коректор на АртДеко и съм доволна. Взимай го,цената май беше около 12-15 лева.
    Основата за грим-Lumene не съм използвала. Имах на Джордани Голд-Орифлейм и бях доволна. Гледах в DM основи за грим на Loreal,новата им серия Lumi.(цената беше над 20 лева)
    А на Iwostin продуктите са много добри. Ако мислиш,че имаш нужда от крема го купувай,струва си.
    Може ли снимка на тоя камуфлажен коректор, да видя дали е същият?

Голям фен Аватара на cheburashka
    аз да ви питам, кожата на бедрата и дупето ми е леко портокалова, почва да си личи и без да я стискам, опитвам се да пия повечко вода, упражнения, разходки и т.н., сега искам да си взема и антицелулитен крем, мисля да е Дева, някакви съвети? просто да масажирам кожата с него или и специални масажори, гъби и т.н.?

Мега фен Аватара на iiordanova
    Не мога да намеря снимка,която да е точно като моя.
    http://www.torba.bg/pudri-korektori/...-korektor.html
    Такъв е,но на моя на капачето му пише ArtDrco и някакви други неща. :Д

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Така, на около 24-ти тоя месец ми предстои да се опарича (fingers crossed) и искам да се поглезя със следната козметика, но имам нужда от помощ за марки и цени.
    Коректор - решила съм да е на АртДеко, щом толкова хора го хвалят.
    Бронзант за лице/Бронзираща пудра - тук мога да мина и по-евтино, щото ме съмнява разликата между марките да е огромна. Все пак си мислех за това.
    Основа за грим - Бях загледала това, ама хич не ми се дават 24 лв за нещо толкова мизерно малко :д

Мислех дали да не си купя хайлайтер, обаче и без това съм с мазна кожа и се чудя как да си матирам брадичката, челото и носа, само ми е притрябвало нещо блестящо.

Важен въпрос: Мислите ли, че има нужда да си купувам Iwostin - matifying emulsion и Bioderma - Sebium pore refiner? Чудя се дали първото ми е необходимо, защото 1) имам страхотен матиращ фон-дьо-тен; 2) планирам да си взимам основа за грим и ... се чудя как да си клепам 50 неща на лицето преди същинския грим.
    Артдеко- камуфлажният коректор, 10лв е, но леко с цветовете, че са тъмнички. Пробвай задължително, без значение как ти изглеждат. Ето ти снимка:

Много хубав, супер покривен, страшно икономичен-ползвам го моя от вече 10 месеца и имам още доста.
    Друг вариант, пак на Артдеко е този, който е течен вече:

Много хубав също, цветовете са по-добри от тези на горния, 20лв. Не мога да ти кажа колко е икономичен, защото го изгубих доста преди да го изхабя и като цяло нямам много трайни впечатления. Мисля пак да си го купувам, обаче.
    Бронзираща пудра- много хубава е тази. 10лв.
    Колкото до хайлайтъра- ако си намерила някакъв-казвай, че си търся. Него можеш да го слагаш само леко върху скулите, стои страшно, не изглежда никак мазно, а много свежо.

Отговор на важния ти въпрос: Ти си решаваш дали имаш нужда, но само еднтоо ще ти свърши работа, не са ти нужни и двете. Матиращият фон-дьо-тен и кремът нямат абсолютно нищо общо. Кремът е грижа за кожата, не просто матира кожата ти, а и ти помага да се справиш с проблема.
    За клепането- крем за лице се слага задължително преди грим. Дали ще си с нормален крем-основа-грим или матиращ крем-основа-грим, е все тая. Зависи само според нуждите на кожата ти.

Момичета, мнения за четките на ЕкоТуулс?
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Едни от най-добрите на пазара, доближават се като качество до тези на Bobby Brown и МAC, а цените им са в пъти по-ниски.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

anonymous708973
    Guest
    И на мен ще ми трябват четки - една за руж/фон-дьо-тен и една плоска за линията под окото, но мисля да си взема някакви неизвестни.
    А, коректорът ще е светъл задължително. Отивам в магазина без грим и докато не си харесам, няма да си тръгна :д Течен или другия (кремообразен ли е?) ?
    За бронзиращата пудра благодаря особено, загледах я и аз, хич не е много пари.

А, каква основа използваш?
    Идеята ти е, че може (примерно) матиращия крем на Ивостин + основа + фон-дьо-тен, така ли?

И на мен ще ми трябват четки - една за руж/фон-дьо-тен и една плоска за линията под окото, но мисля да си взема някакви неизвестни.
    А, коректорът ще е светъл задължително. Отивам в магазина без грим и докато не си харесам, няма да си тръгна :д Течен или другия (кремообразен ли е?) ?
    За бронзиращата пудра благодаря особено, загледах я и аз, хич не е много пари.

А, каква основа използваш?
    Идеята ти е, че може (примерно) матиращия крем на Ивостин + основа + фон-дьо-тен, така ли?
    За фон-дьо-тен имам аз, някаква неизвестна, за 5-6лв :Д но е перфектна. Един косъм не й е паднал, ползвам я и за коректор понякога, понякога и за пудра. За руж и аз трябва да си купувам, че моята на нищо не прилича. Спряла съм се на Екотуулс- една за пудра и една за руж, по около 18лв са.
    Да, кремообразен е другия. Не знам, пробваш и двата и си избираш. Къде ще го слагаш?

Не ползвам основа, прочети тук:
    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=318288
    Казваш, че си с мазна кожа, можеш да пробваш и матираща основа... Нищо не мога да кажа като марки, обаче, не съм изобщо запозната.

Точно така, при всички положения, кремът е задължителен-без значение с или без основа.

Имате ли впечатления от гривните против комари? Пробвали ли сте ги, действат ли?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    18 лв за четка о.О Аз да не съм Ким Кардашиан...
    Коректора ще го слагам под очите, в краищата на носа (при ноздрите) и на някакви пъпки (евентуално).

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Имате ли впечатления от гривните против комари? Пробвали ли сте ги, действат ли?
    Бях се навила да си ги взема, обаче видях крайно негативни мнения и реших да заложа на репелент.

18 лв за четка о.О
    Тогава виж в Лили дали са намалени комплектите. В продавалник съм мяркала комплект четки за по 28 лв, но доколко са нови/неупотребявани...
    Иначе моята четка си е най-обикновена китайска куча марка и за 6 години не е паднал дори половин косъм от нея.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    jghgh, как си ровила в Грабо-то и си ги видяла тия гривни... :Д

Ха, това с намалението в Лили е добра идея, ще проверя, благодаря

Дае, аз вчера мн. се зарибих, но днес си дадох сметка, че не си струва за всяко намаление да си отваряш портфейла И все пак, да попитам, хаха. Аз като ги сметнах, не са оферта. Сми те държат само 10 дена, не си струва да си вземеш толкова мн. броеве така или иначе.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на fizzyg
    Пантерке, виж аз онзи ден на какво попаднах, може да ти е полезно: http://www.enzo.bg/kozmetika/brushar...ace-ii-12-pcs/ Струва ми се доста изгодно за 12 четки,но имай предвид, че доставката е 6лв ..
    Но ако са ти много, има и единички: http://www.enzo.bg/kozmetika/brushar...e-brush-1-pcs/
    http://www.enzo.bg/kozmetika/brushar...r-brush-1-pcs/
    Последно редактирано от fizzyg : 07-05-2012 на 12:07

18 лв за четка о.О Аз да не съм Ким Кардашиан...
    Коректора ще го слагам под очите, в краищата на носа (при ноздрите) и на някакви пъпки (евентуално).
    Ами... и двата ще ти свършат работа :Д Отиди и пробвай и двата, сама ще разбереш кое ти стои по-добре на кожата и кое ти ги приркива по-добре. И аз си слагам малко в краищата на носа понякога и там стои по-добре с течен, но кремообразния прикрива идеално сенките под очите.

Голям фен Аватара на albi951
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Спряла съм се на Екотуулс- една за пудра и една за руж, по около 18лв са.
    Защо не си вземеш от ибей четките на екотуулс, дори 2 комплекта за лице и очи ти излизат 20 долара с доставка, а доколкото гледах в Лили един комплект е около 32 лева.

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от albi951 Виж мнението
    Защо не си вземеш от ибей четките на екотуулс, дори 2 комплекта за лице и очи ти излизат 20 долара с доставка, а доколкото гледах в Лили един комплект е около 32 лева.
    Това е идея! При това страхотна!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Досега не съм пазарувала от ибей. Някой запознат :д
    И линк, ако може?

Гледам тези.

Опа, това са Екотуулс.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-05-2012 на 12:30

И аз не съм пазарувала от Ибей и изобщо нямам идея как става цялата работа :Д
    Разгледах ги сега и са им наистина доста ниски цените... Колко се чака за доставка?

Супер фен Аватара на paradosou
    Ползвали ли сте очна линия с писец? Мнения?

anonymous708973
    Guest
    Степен на трудност:
    очна линия четчица > очна линия писец > очна линия химикалка
    Аз започнах с най-трудното :д винаги обаче съм ползвала на Есенс. Вземи си водоустойчивата със синята капачка, няма да съжаляваш.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз съм използвала очна линия с четчица,химикалка и писец. С химикалка и четка е най-лесно лесно.
    Сега използвам на Golden Rose с четчица и съм повече от доволна. Издържа ми много време,не се размазва,пигментирана е..няма да сбъркаш с нея!

http://apteka.framar.bg/30021942/%D1...-%D0%BC%D0%BB- Някой ползвал ли го?Доволни ли сте и наистина ли премахва пърхота?

Голям фен Аватара на albi951
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    И аз не съм пазарувала от Ибей и изобщо нямам идея как става цялата работа :Д
    Разгледах ги сега и са им наистина доста ниски цените... Колко се чака за доставка?
    Чакането зависи от търговеца и къде се намират четките, в линка по-горе ще чакаш 14 дена и се плаща през пейпал.

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Искаааааааааааааааааааааа аам кубукиии четкааааааааааааааааааааа ааааааа
    искам искам искам искам искам.
    Как става номера,какво,кога,как да направя, за да си поръчам?

Голям фен Аватара на Colombia
    Цитирай Първоначално написано от baybay Виж мнението
    http://apteka.framar.bg/30021942/%D1...-%D0%BC%D0%BB- Някой ползвал ли го?Доволни ли сте и наистина ли премахва пърхота?

Не съм го използвала,но ето от този съм доволна.Много.За цената си върши идеална работа.
    Чак се изнандах,като видях,че ми помогна.Малко на шега го пробвах,обаче ми свърши работа.Има и лосион от същата серия,но не съм го изпробвала.

http://apteka.framar.bg/30021795/%D0...85%D0%BE%D1%82
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си