.
Затворена тема
Страница 65 от 120 ПървиПърви ... 155561626364656667686975115 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 2977
    Мега фен Аватара на babity
    Първият ми работен ден минава супер айляшки. Музичка, която ми навява яки спомени от миналата седмица...ммм.. Една мама с кафенце от машинката липсва. Много ми е миличко днеска...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ама не съм ли много яка в новата униформа?
    Олигофрени били, акъла щели да ми вземат. Май се очертава забавно лято.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на paradosou
    Оф, чудя се кво да правя с тоя лагер. Зверски ще е готино, ако ида, обаче се чудя още, и аз не знам 'що. Като се знам ква съм неорганизирана... кой знае кви ще ги сътворя в последния момент .
    Добре ми е иначе. Усещам някаква зараждаща се химия, хах. И по-късно ще се ходи на лов за книги. И ще се кара също ;P.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Изморена съм, но май повече от жегата, отколкото от работата. Беше приятен и интересен ден. Всичко си свърших. Даже се цапнах по главата в един шкаф и имам цицина.

Довечера ще си го видя и ще ядем ябълки. <3
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен
    Суупер.Свърших си вчера това , което искам , даже не ми е гузно , защото и тя искаше само секс.След малко ще излизам да купя аксесоари , а като сев ърна сядам пред лаптопа да правя пари.

Обаче ако я видя , как пак ще пребледнея не е истина/.

Супер фен Аватара на cyclops
    Добре съм. Концетът още ме държи. Денят в работата мина сравнително леко и приятно. Чакам да стане 6 и отиваме да се разхождаме и после вкъщи на вечеря и филм

Супер фен Аватара на Jaune
    добре съм сега, но определено се бях изнервила и скапала максимално
    майка ми направо ме съсипва, заклевам се, вярно е, че не съм перфектната дъщеря, ама и тя се държи като дете, заради нея са ми всичките състояния, влияе ми негативно.. ужасно звучи
    ми няма пък да се чувствам длъжна на никого за нищо, ще правя квото предпочитам (брей, че подходяща дума)
    а какво предпочитам - да чета (всичко) и да цикля вкъщи, честно, не ми се ходи никъде, даже и на тва Курило не ми се ходи, ама аре, после Алекс я няма цели две седмици, а Вики като иде на море, с Гери хептен няма да се виждаме... (?!)
    близките-далечни all in all

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Трябва да се науча да бъда спонтанна. И по-малко властна. В момента изпадам в тих ужас всеки път, когато настъпи някаква промяна, когато изскочи нещо непредвидено, когато не мога да контролирам ситуацията.
    Иначе ме събудиха по много хубав начин. ^^
    Обаче сънувам някакви много странни неща напоследък. На картите ми излизат абсолютно същите неща, в хороскопа ми пише за нещо подобно... Почвам да се плаша. Не съм готова за чак такава промяна. Не още.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    гладно ми е
    иначе съм окей
    както всеки ден-наспах се и си почивам
    исках да се видим, ама била заета и бля бля
    и качи най-отвратителната възможна снимка във фб цц
    ужасна е
    гладна съм, отивам да си намеря някой морков./
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Чувствам се като отегчен психопат..
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ляляляляляяля, щастлива съм!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Супер уникален ден! Аз ъ.. думи нямам

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Слушам музика.Рисувам. И моята романтична душица взе отново да рисува своите рози и пеперудки,понеже не може да намери друг начин да изрази себе си.....(явно поради липсата на някой,който да подари цветята) и все пак ако устата ми можеше да се отвори,положението щеше да е различно и нямаше да изпадам в тези състояния.....

Мега фен Аватара на Dagichka
    айайай, утре заминавам за моретоооооо ^^ надявам се да е яко, да не се връзвам на някои хора от 'компанията', да си изкарам добре и да се забия с някой пич по възможност :Д но и без момче да мина, ще го преживея, още ми се върти в главата Той, мамка му. не сме си писали от 2 седмици, но.. абе както и да е. днеска цял ден се скубах с епилатори, пинсети, кремове, бръсначки, глупостии и тн. 'бах го и гадния ген дето го имам, че такива тъмни и многобройни косми населяват тялото ми навсякъде, чувствах се като маймунка :Д но сега съм гладка като бебешко дупе, оле ^^ форумът го зарязвам за 10 дни, надявам се няма да изпусна много спам и хранения :Д ^^

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Супер щастливо ми е <3

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    Зле. Объркан и разочарован съм много. Чудя се дали си заслужава да се боря или да оставя нещата така и да забравя, което не искам да се случва, но като гледам..... Не очаквах това, но хората някой път те изненадват неприятно. Излизам с приятели на по бира, дано ми се пооправи настроението, но едва ли.
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Супер фен Аватара на Glamour92
    Не мога да спра да кихам,да кихам двойно,тройно,ен-торно и да си подобрявам рекордите по брой кихавици в секунда.
    Всичко това в една 35 градусова действителност...гах.

Освен това пак се усещам как отвреме-навреме се оставям на изкушението да литна в небесата и да гледам строго,отвисоко хора,проявяващи мои,древни,но съвсем отскоро преборени с доста пот недостатъци...Ще бъде перната по носа скоро,ако не се спра,ми се струва. X_x

И все пак...няма как да не възкликна: как може толко3 много мазохизъм и склоност към fuck-ване на логиката и разума,бе..? Самоуважението
    ,достойнството - де ги..?

Ще осъзнава човекът ясно с единствената си функционираща все още мозъчна клетчица,че някой действа на душичката му като отрова и го съсухря,впримчва и стъпква и въпреки всичко ще се стреми с цялото си същество към такова самоунищожение и ще обрича години(!) от живота си на него...в името на какво..?

*даже не ми се щеше аз да се оказвам в ролята на палач - не желая да причинявам никому нищо лошо,никога не съм била садист,нито съм проявявала подобни наклонности...

Какво обаче се случва,когато пряко волята ми се озова във филм със секира в ръцете,усещайки как някой ги стиска здравата и се мъчи да ги направлява по начин,целящ да го убие/осакати доживот.

Аман от откачалки...
    *само ми навличат карма и ме карат да преливам от недоумение О.о
    Последно редактирано от Glamour92 : 07-09-2012 на 21:22
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Изпитния ми ден започна както и си знаех...5 дни успях да пазя душевен мир,но защо сутринта колата да не запали защото акумулатора си замина,закъснях,бях на най-гадната възможна позиция,падна ми се предмета който познавам най-добре,но заради скапаната ми позиция се обърках тотално..все едно правих различно нещо от останалите...дано да не е толкова зле,дано просто на мен да ми се е сторило че има нещо нередно,защото не съм го правил от подобна уникална позиция...В най-адските жеги аз обикалях с акумулатор в ръце,толкова не съм се потил никога,как не получих някой слънчев удар...намерих си акумулатор,ама 140 лева заминаха...а очаквах чак зимата да ми се наложи да го сменям,ама се оказа че тъпия ми панел на аудиото гълтал ток дори и когато всичко е загасено и той просто си стой....Въпреки това се надявам че всичко започнало зле,ще завърши добре и ще вляза у техническия
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Като изключим жегата:идеално. Щастливо влюбена в един прекрасен човек. Споделени силни чувства. Уникални моменти и изживявания , всеки един миг! Радвам се изключително много, че съм с него и всякакви трудности преодоляваме заедно!

Супер фен Аватара на Cloud9
    Станах рано.Спах малко. На лекар- нищо ново. Само дето не съм сигурна дали съм болна от нещо от което не съм сигурна дали няма да се мре.А сега точно ми се живее. Пиша много.Наваксвам моментите на страх, в които не смеех да си покажа носа навън.Пиша,но до никъде не стигам. Отново ме е налегнало онова досадно чувство,че не правя нещата както трябва. НО имам усещането,че накрая ще се оправи всичко.И може би най- накрая, след 3 години, ще мога да се отдам на почивка на моренце,планина и чужбина.Ех,лято е.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Нямам търпение да дойде вечерта ! Леле...

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    След снощи съм яко мухмурлия. И току-що констатирах, че съм си заебал телефона, портфейла и ключовете в един приятел и как съм се прибрал не знам. Имам някакави спомени май, че влизах през терасата, за да не будя баба ми, добре, че сме на 1 етаж и не е особено трудно .

Пфф, след малко трябва да изчезвам на теория, а как не ми се ходи не е истина, но се налага.
    Последно редактирано от SMALLVILLE : 07-10-2012 на 03:52
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Супер фен Аватара на Irti
    Кафе и цигарка. Набарах си едни цигари на 3 лв - Palatine. Никой не ги е чувал, никой не ги е пушил. Tar: 10 MG, Nicotine: 1.0 MG, CO: 10 MG. Много здрави, ама от повече ме муши сърцето. Бая ми ти са силни дори и за мен.

Иде време за работа, а не ми се работи. Да видим в събота и неделя дали ще се реализират нещата, или пак ще има набивация.

Днес ще се видим за малко и довечера ще й доставя нещичко.

"Задръстване, свинщина, бoклуци.
    На светофара наравно джипове с каруци."
    Последно редактирано от Irti : 07-10-2012 на 18:00

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Боли ме гърба. Трябва да ходя из София. Мързи ме. Гърми. Искам да си седя вкъщи и да си четя книжка. Искам него, нищо че вчера прекарахме 8 часа заедно. Оф.

Супер фен Аватара на cyclops
    Тъжно ми е...няма да понеса да загубя още един толкова близък човек. Възхищавам му се, че се бори за живота си, но все някога и на него ще му писне. Как може живтотът да е толкова несправедлив спрямо най-добрите хора, не знам...А има цял живот пред себе си, по дяволите. Безпомощнта съм...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си