- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уж всичко е перфектно...
Ох, широко скроените. Престанете като латерни с това "Нямаш му доверие, нямаш му доверие." Това е като някакъв призив, който чета вече във всички теми. Да де, ясно е, че една връзка не може без него, но всяка ситуация си е различна и по различен начин показва нещата. То пък бива бива да си заравя човек главата в пясъка с идеята да се показва над нещата, но понякога имам чувството, че не се поставяте на мястото на хората в тези теми. Доверието се гради и пази. Кога според вас е приемливо да се разклати? При изневяра ли? Или при въртене с още едно момиче/момче? Обикновено в зрелите отношения се съди по малки неща. И не, аз лично не бих приела моя, примерно, да си държи по стените коментарите с любвеобилните излияния на разни пикли и да им пише засрамени личица. Това би било първо зверски унизително за мен, второ, че въобще не е повод да му имам доверие. Още малко да започне да им праща целувчици пред всички? Това не ви ли се вижда като демонстрация, която все едно заявява: "Да де, имам гадже. Горе/долу. Общо взето. Ама ми е кеф да си се посвалям и със странични, тъй че сте добре дошли." В една сериозна връзка НЯМА такива неща. Не и, ако хората наистина се обичат и познават.
Момичето явно не е някоя откачена ревнуваща змия, пречеща му на общуване с момичета. Защо все изкарвате нещата толкова крайни? Явно няма проблем с това той да има приятелки, да си излиза с момичета, да си говори с тях и тн. Няма против, когато иде реч за приятелство. Нормално, когато вече има намеци на друго, да не и стане приятно. То на кой нормален човек би му станало приятно?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()