.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от dolly Виж мнението
    Усетих,че най добре успя да ме разбере SisiStrange ,за начина,по който се чувствам./благодаря/.Той си остави публикацията на стената и като коментар беше написал само "(засрамване)".!?Не казвам,че той е виновен за това.Обаче малко или много можеше да покаже,че въпросната снимка не го интересува и да не пише коментар,или да напише нещо,с което да покаже че това едва ли не не го вълнува.Значи аз мога да показвам на хората,че той е този който ме интересува/говоря за тези който ме свалят(същата вечер още едно момче започна да ми се обяснява в чата колко много ме харесвал,от много време...,не знаел как да ми го каже и т.н...ама аз успях по възможно най-милия начин да не го отразя и всичко да си е както трябва)/,а той си оставя такива снимки и ми отговаря по доста малоумен начин..
    Голямо доверие му имаш на приятеля ти. Няма що. И какво като е оставил снимката и е постнал засрамено човече.Ако му е приятелка приятеството си с нея ли трябва да крие пред теб за да ти е перфектно.Ами ако разбереш че го крие.Наскоро ми стана малко неприятно как една мацка, с която не се познаваме много, а я добавих най-вече покрай една нейна приятелка,която ми се стори че проявява някакъв интерес към мен триеше на поразия незнайно защо публикациите си, които коментирах аз.Писах и в ask. fm.Да я попитам има ли някакъв проблем и ако има да ми напише може и на ЛС какъв е за да не и коментирам публикациите вече изобщо.Написах си и инициалите си.Не ми отговори.Поне засега вече коментира неща, които съм писал или просто ги харесва.Някакси убидно е като си приятел с някои да те пренебрегва постоянно така.В противен случай по-добре изобщо да не те добавя да му пълниш само бройката.Малко егоистично гледаш на ситуацията.
    Приеми че може и да има по емоционални хора
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Доверието трябва да си го заслужи.То се изгражда.Не мога ей така да му го дам.Ако аз постъпя по същия начин,по който той постъпи той ще подивее(ама буквално).При условие,че стават такива неща /вярно,че не е кой знае каква драма,но не е и нещо на което да не обърна внимание/, не мога да го подмина ей така с безразличие.Подразни ме.Гледам да не го показвам пред него,но..Сега е това..след време може да е нещо друго/по-сериозно/..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ох, широко скроените. Престанете като латерни с това "Нямаш му доверие, нямаш му доверие." Това е като някакъв призив, който чета вече във всички теми. Да де, ясно е, че една връзка не може без него, но всяка ситуация си е различна и по различен начин показва нещата. То пък бива бива да си заравя човек главата в пясъка с идеята да се показва над нещата, но понякога имам чувството, че не се поставяте на мястото на хората в тези теми. Доверието се гради и пази. Кога според вас е приемливо да се разклати? При изневяра ли? Или при въртене с още едно момиче/момче? Обикновено в зрелите отношения се съди по малки неща. И не, аз лично не бих приела моя, примерно, да си държи по стените коментарите с любвеобилните излияния на разни пикли и да им пише засрамени личица. Това би било първо зверски унизително за мен, второ, че въобще не е повод да му имам доверие. Още малко да започне да им праща целувчици пред всички? Това не ви ли се вижда като демонстрация, която все едно заявява: "Да де, имам гадже. Горе/долу. Общо взето. Ама ми е кеф да си се посвалям и със странични, тъй че сте добре дошли." В една сериозна връзка НЯМА такива неща. Не и, ако хората наистина се обичат и познават.

Момичето явно не е някоя откачена ревнуваща змия, пречеща му на общуване с момичета. Защо все изкарвате нещата толкова крайни? Явно няма проблем с това той да има приятелки, да си излиза с момичета, да си говори с тях и тн. Няма против, когато иде реч за приятелство. Нормално, когато вече има намеци на друго, да не и стане приятно. То на кой нормален човек би му станало приятно?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ох, широко скроените. Престанете като латерни с това "Нямаш му доверие, нямаш му доверие." Това е като някакъв призив, който чета вече във всички теми. Да де, ясно е, че една връзка не може без него, но всяка ситуация си е различна и по различен начин показва нещата. То пък бива бива да си заравя човек главата в пясъка с идеята да се показва над нещата, но понякога имам чувството, че не се поставяте на мястото на хората в тези теми.
    Да,точно така..няма му доверие.И доверието не значи да си заравя главата в пясъка.То или е придобито или пък не, а понякога може дори и да се изгуби.Идеално се поставям на мястото на авторката и я разбирам напълно.Само че имам усещането че вие гледате само от собствената си камбанарийка без да се опитате да разберете че понякога нещата не са чак толкова прости колкото ви изглеждат.

Доверието се гради и пази. Кога според вас е приемливо да се разклати? При изневяра ли? Или при въртене с още едно момиче/момче?
    Да точно така е.И да при споменатият пример е най-приемливо да се разклати че даже и да се изгуби доверието.При филми и директна проява на показване на недоверие на човека отсреща няма как да запазиш и неговото.А ако някои е гузен при положение че има опит това си е вече само и единствено негов проблем.

Обикновено в зрелите отношения се съди по малки неща. И не, аз лично не бих приела моя, примерно, да си държи по стените коментарите с любвеобилните излияния на разни пикли и да им пише засрамени личица. Това би било първо зверски унизително за мен, второ, че въобще не е повод да му имам доверие.
    Ти го каза.Съди се по малките неща.В това влиза и постоянното съмнение от отсрещната страна.На мен лично може би в началото би ми станала приятно от такава ревност ако продължи ще започне да ме нервира и в един момент най-вероятно ще рефлектира и на отношенията ни в лоша насока.Унизително може да е,защото може да се чувстваш недостойна да се мериш с другата и защото си започнала да му губиш доверие не за друго.

Още малко да започне да им праща целувчици пред всички? Това не ви ли се вижда като демонстрация, която все едно заявява: "Да де, имам гадже. Горе/долу. Общо взето. Ама ми е кеф да си се посвалям и със странични, тъй че сте добре дошли." В една сериозна връзка НЯМА такива неща. Не и, ако хората наистина се обичат и познават.
    Това вече е малко прекалено,макар че представяш ли си как задължително ще спрат ако са правили нещо подобно още преди да станат гаджета с другото момиче.Гадно е да имаш приятелски отношения с някои и в един момент в живота му да се появи любовта и той да хване да те пренебрегне,защото на другият не му харесвало това.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Niakoitam

1.Не съм казала,че трябва да пренебрегва някого,заради това,че двамата сме заедно.Нека си поддържат контакт,но всичко да е в рамките на нормалното.

2.Ако ти видиш такава снимка на стената на приятелят ти и не знаеш нищо за това момиче/освен,че не са се виждали/,как би реагирала,какво би си помислила?

3.И не мога да заявя,че му нямам доверие.Силно казано е.В дадената ситуация просто не знам какво да си мисля...Нито неговата реакция е подобаваща,нито на мен самата ми обясни за какво иде реч.

П.П. Днес,по-късно, сигурно ще се видим за малко и нито знам как да се държа,нито как да реагирам,нито какво да му кажа....като цяло съм много объркана ..

Повече от фен Аватара на mechone
    ... мога да му влезна в профила и да проверя.
    Няма смисъл да ти давам съвети, сама можеш да се увериш дали те лъже или не. Падни ниско, но се увери, че е само с теб. Нищо не губиш, опитай и виж какво ще стане.

Град
    София
    Ти чуваш ли се?

"Постоянни съмнения"? Ти къде видя постоянни съмнения? Момичето не му пречи да има приятелки. Не го ревнува и не се съмнява в действията му с обикновените момичета, с които дружи. Не е съгласна на тези, които не са с приятелски чувства. Това е меко казано нормално.

Един човек трябва да е способен да се доказва, че заслужава нечие доверие. Значи, ако ти ходиш с някоя, а тя примерно се сваля с всеки, натиска се с който и падне и НЕ ти е изневерила, значи всичко е наред? И заслужава същата доза доверие, колкото момиче, което се вълнува само от теб? Това е встрани от темата, просто поставям хипотетичната ситуация.

Айде моля без глупости за чистото приятелство и отхвърлянето при появата на гадже. Няма нищо приятелско в тоя тип изяви. Това си е натискане, на което той отговаря. Истинските приятели са хората, които им пука за теб, познават те и се радват, когато си добре и са готови на всичко, за да ти помагат във връзките ти. Не да дразнят гаджето ти с някакви лигави съобщенийца. Имам верен най-добър приятел момче, който се е доказвал години наред по какви ли не уникални начини, че си струва и е истински приятел. Никога не си е позволявал да ми плещи такива неща най-вече, когато съм обвързана. Щото иска да имам спокойна връзка, иска да са приятели с моето момче и знае, че такива неща са неприятни.

Приятелството се вижда в хилядите действия един към друг. Имам 3-4 приятели, които са с мен почти целия ми живот и са 100% качество доказано и проверено и за всичкото време да сме си казали 2-3 пъти "Обичам те." и то в специални моменти. Ако иде реч за приятелство, то се вижда. Аз съм убедена по постовете на момичето, че тя от такива приятелки не ревнува. Даже вероятно ги познава и няма против да общува с тях. Авторке, поправи ме, ако бъркам. Но някакви натрапници, позволяващи си тоя тип излияния, не са приятелки. Те се надяват на нещо. И вероятно ужасно им харесва идеята, че призивите им за внимание получават отговор.

Авторке, като се видите се дръж спокойно. Не му се карай. Не се опитвай да го караш да се чувства виновен. Разпитай го най-кротко за какво иде реч. По отговорите му всичко ще се види. Опитай се да го предразположиш да говори, не да се прави на мъж и да се защитава. Да си каже какво мисли.

ПП. Случайно да си му разказвала много за тези, които ти пишат на теб? Може би се е почувствал зле от идеята, че теб все те свалят и да разиграва тази сценка? Помислила ли си над това?
    Последно редактирано от SisiStrange : 07-12-2012 на 13:03
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Споменах,че той не знае нищо за това,че някой ме е свалял.Не искам да знае,защото това ще го подразни,а всъщност няма абсолютно никакъв смисъл от това след като аз НЕ отговарям на техните закачки.Излишни интриги и сплетни във връзката си не искам.

Посъветва ме да се държа спокойно.-Окей,ще се опитам.Но ако той не повдигне темата ?Тогава?

Град
    София
    Ами повдигни я ти. Просто поговорете кротичко. Повдигни я лековато и си задай въпросите ясно и сякаш не влагаш прекалено голяма емоция в това. Така ще го предразположиш да говори откровено. Иначе, ако види, че за теб е проблем и в твоите очи е сгафил, ще мине в отбранителна позиция и може да те излъже или да не ти отговори въобще.
    Стискам палци всичко да мине добре и да те успокои.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Много мисъл, твърде много и то излишна мисъл вкарваш в тази връзка.
    Емоционална си, докривяло ти е, разбираме. Но ако не му го кажеш, ако не му го обясниш, ще му накривиш шапката дет' се вика. Той нито ще разбере, нито нищо.
    Не трябва да му подхвърляш намеци, мъжете не ги схващат. Бъди директна. Когато можеш да си позволиш да разговаряш с него за всичко (и нищо), тогава можеш да твърдиш, че връзката ви е зряла. За момента ми се струва, че ти виждаш отношенията ви по един начин, а той по друг. И в случая ти не си правата.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на mechone
    Прекалено много се тормозиш! Аз съм същата и знам много добре какво ти е.... Опитай се да не мислиш за това, знам , че е трудно и е много лесно някой да ти го каже, но просто опитай. Ако не се оправят нещата седни и си поговори хубаво с него, знам , че е трудно и може би не ти достига смелост, но опитай, нищо не губиш, все пак от доста време сте заедно. Предполагам, че ще те разбере, но моето лично мнение, е че няма смисъл да мислиш, че те лъже при положение, че е с теб и имате прекрасни отношения и с нищо не ти е показал, че не ти е верен. Съвета ми е да проведете сериозен разговор без лъжи, изяснете си нещата около връзката ти и спри да се тормозиш за глупости. Това рано или късно ще съсипе връзката ти ... От личен опит ти ги казвам тия неща. Всичко , което написа вече съм го преживяла, знам как се чувстваш и единственото решение (за трети път) - сериозен разговор. Големи хора сте, мисли за бъдещето и не се излагай. Кажи му всичко , което написа тука.
    П.П: Не съм чела другите мнения, реших , че няма смисъл Успех ти желая с разговора (дано ме послушаш)!

Преди малко бях с него.Обикновено на ден се виждаме за около 20-30 мин./просто се налага да е така/. И отидох ...той дойде,седна,питаше ме к'во правя,к'во става с мен,съответно и аз го питах и до там.След тва той ми каза: Мило аз ще влизам щото.../каза ми причината/ и след тва веднага ще си тръгвам. И аз-втрещена.просто казах добре и това е .Целуна ме и тръгна.Имам чувството,че ме отбягва ли,не знам вече.И на всичкото отгоре само ми мълчи.Аз не мога така.След като не ми дава възможност да го питам очи в очи,мисля още тази вечер да му пиша и да се разберем,щом не може да ми каже каквото има да ми казва в очите...Ще го питам направо ... не мога вече .. и това не е само днес.. предишните дни,в които успяхме да се видим пак беше така..Уф много ми е нервно.Мразя този тип хора :@ Да не могат да си кажат каквото имат в очите :@ .. Според Вас правилно ли постъпвам? /искам странично мнение/

Град
    София
    Ако сега седнете да говорите, ще сбъркаш. Набрала си му, ще започнеш спокойно, той ще реагира тъпо, ще избухнеш и ще стане мазало. Дай си малко време да се успокоиш. Я 1-2 дена не го търси. Да се усети малко, че не е гадже за пример. Ама направо не сядай в скайпове/фейсбуци и тн. Гледай някой комедиен сериал, почети си книжка, излез с приятелки. Постарай се да се разсееш малко. Хем ще се поотпуснеш ти, хем той ще се сепне. И тогава вече се вижте очи в очи и го проведете тоя разговор като хората. Явно има за какво да говорите и освен момичето. Щом в последно време има промяна в държанието му и е по-дръпнат, тамън имаш причина да започнеш темата. Не чакай на него.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Вече му писах..Не се сдържах.А за времето..Мисля,че след като в понеделник се видяхме само за 5 мин и той побърза да си тръгне,а вторник и сряда не сме се виждали и той не ме потърси нито веднъж...Днес е четвъртък..видяхме се за 3 мин ...и сякаш си му е все едно ...сервира ми и че 1 месец няма да можем да се виждаме /за това знам,че е неизбежно,съгласна съм знаех го от отдавна...все някак щяхме да го преодолеем/,но ми го каза така сякаш въобще не му пукаше...все едно едва чакаше да кажа :да знам ..мислила съм за това и няма какво да се направи,ще мине ...

ПП: този 1 месец не започва от днес..

А за това,че избързах с писането... не можах..простоо ми е много кофти когато не всичко е както трябва и съм свикнала когато има нещо да се казва на време,а не да си мълчим...

Мисля,че достатъчно помълчахме.....

Град
    София
    Ем... не е като да не те разбирам. И аз не умея да си мълча като ме гложди нещо. Ако толкова не можеш да го хванеш на живо скоро, пробвай по телефона. Поне да се чувате, а не в чатове. Трябва да поговорите някак.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Голям фен
    шумът на вятъра отвън е по-интересен от тая тема

Град
    София
    Хорските проблеми рядко са интересни.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    За какво спорите в тая тема, като отстрани погледнато е толкова очевидно, по държанието му, че връзката за него не е толкова сериозна, колкото за момичето. А авторката вместо да се вкопчва в тая вече загинала връзка като удавник за сламка, да вземе да си събере малкото останало самоуважение и да прекрати това подобие на връзка.

Виж сега хубаво е да искаш да имаш връзка. Човешко е да искаш да имаш до себе си някой. Но си заслужава само в случаите, в които е взаимно. На тая възръст е трудно да намериш сериозна връзка, още повече да вкараш акъл на човека до теб. Сериозни разговори се водят трудно, защото на тези години оправданието е "искам да се наживея". Приеми че просто не сте един за друг, различни неща ви вълнуват за момента. А и си личи, че не държи толкова на теб, колкото ти на него. Няма да е последната ти връзка, не се притеснявай.

Ако наистина се обичате толкова колкото описваш СПОКОЙНО,може просто да е казал тази плоска лъжа за да не те вбеси или да ти убие настроението,но съм сигурна,че е разкарал това момиче-а другата версия е че наистина му е една много далечна приятелка!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Има момичета, на които им е през центъра на гащите дали момчето е обвързано - ако са му хвърлили око ще си действат в тази насока (Пантерке, поправи ме ако греша, но мисля, че ти подкрепяше тази идея из други теми). Та според вас ако някоя тръгне да ви сваля гаджето значи вината е в него?
    Да, подкрепям идеята.
    Приятелят ми не би оставил подобно нещо на стената си. Адски неуважително е.
    И да, ако някоя му пише на стената нещо такова, е длъжен да даде обяснение - смислено при това, а не "Въобразяваш си".

Едно мнение от вчера и после ще разгледам останалата част на темата.

Niakoitam

1.Не съм казала,че трябва да пренебрегва някого,заради това,че двамата сме заедно.Нека си поддържат контакт,но всичко да е в рамките на нормалното.

2.Ако ти видиш такава снимка на стената на приятелят ти и не знаеш нищо за това момиче/освен,че не са се виждали/,как би реагирала,какво би си помислила?

3.И не мога да заявя,че му нямам доверие.Силно казано е.В дадената ситуация просто не знам какво да си мисля...Нито неговата реакция е подобаваща,нито на мен самата ми обясни за какво иде реч.

П.П. Днес,по-късно, сигурно ще се видим за малко и нито знам как да се държа,нито как да реагирам,нито какво да му кажа....като цяло съм много объркана ..
    1.Не е въпроса в това да не го казваш, а да го показваш.
    2.Първо съм мъж.Иначе би ми станало леко неприятно.Всъщност може и да не ми стане,ако момичето ми разкзва и показва как я свалят пък тя не поддава,защото държи на мен.Ако ми е показала ясно че мога да и има абсолютно пълно доверие и няма да го предаде заради първият мачо,който и сваля звезди.
    3.Ако си вярвахте напълно това нямаше да е така

Иначе ти го познаваш най-добре

SisiStrange има една мисъл.От ревнуването няма нужда, а ако има повод вече е твърде късно.
    И не можеш да сравниш снимка и една срамуваща се иконка със натискане,което си е контакт,който колкото и да е навлязъл интернет в живота ни пак не може да се сравни с с една снимка и една срамуваща се иконка.

И всъщност авторке не е лошо да се замислиш ти пък и другите над това,което каза LadyDi, а именно:
    " Когато можеш да си позволиш да разговаряш с него за всичко (и нищо), тогава можеш да твърдиш, че връзката ви е зряла."
    Последно редактирано от Niakoitam : 07-13-2012 на 06:02

Град
    София
    Ти наистина дочети темата.

1. Ревността е тъпотия само, ако не е предизвикана. В противен случай да си затваряш очите за всичко само и само да се водиш неревнив, е просто глупаво.
    2. Тя не му е казвала никога за това кой какво я е свалял, за да не му е неприятно. И винаги ги е режела.
    3. Момичето не може за един разговор да го хване, толкова вече я е отписал. И не обяснявай, че е заради "постоянните съмнения", които никога не е имало до тази случка.
    4. Да, да гледаш някакви такива изяви по стената на гаджето си, е неуважително и е унижение. Едно влюбено момче никога не би позволило такова нещо. Най-малкото, ако го позволи, ще се държи по-нормално с приятелката си, а няма да и дрънка как и се било сторило.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Сиси, не че не съм съгласна с това, което казваш, но ми се струва, че в този случай не важи. Не за друго, ами защото от всеки пост на девойката става все по-ясно, че за момчето връзката не е толкова сериозна, колкото си въобразява тя.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Сиси, не че не съм съгласна с това, което казваш, но ми се струва, че в този случай не важи. Не за друго, ами защото от всеки пост на девойката става все по-ясно, че за момчето връзката не е толкова сериозна, колкото си въобразява тя.
    Да, с това съм напълно съгласна. Мисля си, че има някакви надежди да се оправи положението с разговор. Все пак това и е първото оплакване от неговото държание. Иначе са си изкарали 5 нормални месеца. Може би има нещо моментно, което се е случило и затова е цялата история. Това само тя може да разбере, ако той склони да говори с нея.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си