- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и кажа ,че я харесвам?
Пич.. Липса на приятел е различно от това в мислите ти. Знам, че се надяваш може би "отново" да те харесва (защото незнам какво е ставало, харесвала ли те е или не), но според мен чувства няма как да се върнат след първи път. Може да е осъзнала какво е загубила и да си й липсвал наистина.. Но за нещо по-силно повече не мога да ти кажа...
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Teenhelp1 толкова много ми помогна , че не знам как да ти се отблагодаря.Просто последният ти коментар ми изясни всичко.Nickname-а ти пасва с това което правиш.
Имаш достатъчно Indicators of Interest, така че действай, за да не й писне да те чака, и да й влезеш във френдзоната. От там никакъв шанс да излезеш после.![]()
Първоначално написано от Say It Right
@Comics благодаря.Надявам се си прочел първият ми пост и малко след него и си хванал историята и знаеш как се е държала преди тя и можеш да прецениш.Ако имате още нещо да казвате, направете го.Естествено с безсмислици като тези на @Teenhelp1 до никъде няма да стигна.
comics, oт "френдзоната" има как да се излезе..Стига да не е прекалено късно.
Хах .. Много интересна история. Иска ми се да ти разкажа моята история, за да разбереш какъв шанс имаш, но е прекалено дълга и все пак ще се опитам. Аз харесвам едно момиче от доста години, но за съжаление, за нея вече съм само "един от многото й обожатели" (малко по-забавен). Аз съм готов на всичко за нея и ако знаех, че тя има поне минимални симпатии към мен веднага бих й казал какво чувствам, но знам, че мнението й за мен вече е изцяло променено, защото миналото лято бяхме най-най-добри приятели и дори ми казваха, че ме харесва и тя, но аз направих грешката да не й кажа на време и така се скарахме, след което пък не си говорехме 5 месеца. Да се върнем на твоя въпрос. Ти я харесваш, тя те харесва (не си мисли, че щом не е казала на никой не е така), защото момичетата очакват винаги момчето да направи първия ход и да изкаже чувствата си. Какъв е проблема в случая ти ? Страх те е, че ще те отреже ? Много хора като теб си мислят, че след това нищо няма да е същото между вас. Но в твоя случай съм абсолютно сигурен, че това момиче умира за теб. Такъв шанс идва и си заминава. Не го пропускай. Събери си мислите и реши дали си струва, защото мисля, че тази връзка ще е продължителна. И не вярвай на тея простотии за ""friendzone"-ата. От добрите приятелства излизат най-добрите връзки. Не се заблуждавай и действай бързо докато не е станало късно и не допуснеш моята грешка, за която сега съжалявам, макар и да е минала цяла година.
пп: @Comics, ти явно си голям разбирач,а ?
Shiiverss, а ти май не разбра, че той вече е допуснал твоята грешка, а?
Все още има шанс! А ти май не разбра, че моята грешка беше, че се скарахме и тя тотално си промени мнението й за мен ? Мнението на неговото момиче не е променено и тя със сигурност още има поне малки симпатии към него. Просто трябва да ги стимулира. Той е на ход ...
Благодаря ви за отговорите.Днеска си пописахме малко за това кой ни липсва и аз и казах , че искам да я видя ,а тя ми каза , че ще чакам или нещо подобно.После ми изръси , че още много време съм щял да я гледам... Иначе наистина съм решен просто да отида при нея и като сме сами да й кажа: - Искам да ти кажа нещо важно.Харесвам те и не знам дали това е най-удобния момент да ти кажа , но не ми пука.Или дайте пример за някоя подобна реплика.В предните страници
бяха писали да я заговоря за някакви гаджета ама май май тоя вариант ще отпадне тъй като не смятам да я забърквам в някакви филми или да си измислям кой кого харесва.Нито пък съм някакъв клюкар.
Нейното мнение за мен мисля ,че не е променено.Като сме заедно се забавляваме.Като си пишем се смеем доста често - допадаме си.И не не сме скарани.И да страхувам се.От две неща.Че ще каже на всички за това ,че съм и казал за чувствата си, а не искам всеки да знае , че я харесвам.Отделно повечето хора от класа не я харесват на външен вид.Тя не е много красива , но поне е естествена.Другото е ,че може да ме приеме на шега и да ме отреже или както вие казвате после няма да мога да я погледна в очите.
Нали знаеш какво казват ? ''Ако не й кажеш никога няма да разбереш'' . Пък и вече доста изчака крайно време е имаше доста възможности казвай й,че вече направо ме дразниш.![]()
И при мен е същото, обаче в моя случай, аз съм на море, а тя си е в Смолян. Ако няма да се върне скоро просто й го кажи по скайп (докато си говорите задължително). Но ако си идва скоро просто изчакай да си дойде и си уговори среща с нея, на която искаш да й кажеш нещо много важно и спешно.
Еми да скоро би трябвало да си идва.Забравих да кажа , че с нея се редуваме кой да пише пръв на другия.Аз и пиша пръв днес примерно.Утре тя като влезе и на секундата ми пише .На третия ден мога цяла вечер да не и пиша , но тя няма да ми пише.Имаше преди една вечер дето аз трябваше да и пиша ама се направих на инат и не и писах.На следващия ден само като влязах и веднага ми писа.Иначе не сме се уговаряли това с писането.Просто от самосебе си така стана.Иначе това което сега ви разказах е преди 1 месец някъде.Иначе сега продължаваме да си пишем винаги.
Браво! Това с писането е много яко иначе ;д .. Изчакай я да се прибере или малко по малко я подготвяй за момента![]()
Ето я въпросната песен Call me maybe с бг превод:
http://vbox7.com/play:e832ae5358
Прави си изводите...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Олеле моля те отърви момичето от присъствието си въобще.Няма смисъл да бъде с такъв заблуден тип като теб.Сигурно е защото си малък още, но ДАНО ДАЙ БОЖЕ като пораснеш да разбереш някои неща, че иначе си загубен, не знам дали и жена ще си намериш.ТОООлкова много възможности си имал, тооолкова намеци ти е давала...охх не знам, не знам просто толкова си злеПо принцип не се изразявам така, но ти просто изби рибата!!!
!!! ---> Разбери, че МОМЧЕТО прави първата крачка!!!Няма нищо, че някоя друга и е казала че я харесваш ВАЖНОТО Е ОТ ТЕБ ДА ГО ЧУЕ!Не се прави на п*тка ти не си женско, БЪДИ МЪЖ...бил се разсърдил, оставил я на пътя, един ден ходил с нея на училище другия ден не искал и я заебал, кфи са тия работи?!Много ясно, че ще и мине интереса, като види че си непостоянен.Момичетата не харесват това!Имай мнение, дръж на твоето, когато тя казва нещо и не си съгласен ГО ПОКАЖИ не се съгласявай, не казвам да бъдеш рязък просто изрази мнението си(ако имаш такова?)Момичетата харесват момчета с характер!Помъчи се да си изградиш такъв.
Ако НАЙ - СЕТНЕ ти дойде мотивацията и направиш нещо и се получи с това моммиче добре , ако не стане, поне си вземи бележка и научи какво да правиш в други случаи.
Знам, че имам грешки просто ме вбеси като гледах какво е писал...![]()
Последно редактирано от KuTaPa : 07-13-2012 на 18:14
Споко не е вбесил само тебе верно пропусна доста възможности.Всеки му казва да действа той още се чуди.
Какво да направя като не е в града.Колко пъти да кажа , че е някъде във Варна на почивка при леля или нещо такова.
Моля да ми разтълкувате какво ще значи : Човек , много ми липсваш , няма с кой да се дразня и кой да базикам по улиците.Няма с кой да се смея.
Имайте впредвид , че никога преди не сме си казвали подобни неща.Никога темата не е била за любов или за нашите отношения.Може би някой път коментираме някой общ приятел , но за първи път ми пише подобно нещо.За това искам да ми кажете какво е имала впредвид.Пак ви казвам за първи път ми пише подобно нещо затова не очаквам да напише нещо сериозно.Съмнява ме да не съм в friendzone както някой казват.Иначе има интерес към мен - пише ми и т.н.
Ти си й приятел, което води, че си й в приятелската зона. Айде стига сте се филмирали с този 9гаг-ски израз, че станахте банални. Факта, че й липсваш значи нещо. Според теб дали директно ще ти каже, че й липсваш, защото има симпатии към теб ? Щом има интерес, какъв е проблема ? ... Изчакай да се прибере, покани я и прекрати спама!
O_O Още ли продължава? Мили боже, давай, направи го най-накрая (когато тя си дойде), че и мен започваш да ме дразниш!
Пак не ми казахте това което питах.Тя си идва tomorrow.Дайте мъничко съвети за first date.