.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 169
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Мъжът треа да пуши, а жената да има космати крака. Точка.
    ха ха желязна логика

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Аз пуша,гаджето не.Няма против,не ми мрънка,само мрънка,че пуша много

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka Виж мнението
    само мрънка,че пуша много
    Аз се старая да не го правя с никой единствено, защото това е личен избор и не искам да съм досадна проповедница, но наистина ме е грижа, макар че някои не го заслужавате, щом сами не уважавате собствените си тела.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Аз се старая да не го правя с никой единствено, защото това е личен избор и не искам да съм досадна проповедница, но наистина ме е грижа, макар че някои не го заслужавате, щом сами не уважавате собствените си тела.
    Грижа се за тялото си и съм ги спирала за дълги периоди от време,но покрай някои случки пак съм се връщала към лошия навик...Вярно е,че се трови тялото,ноо има неща,които в пъти повече го убиват

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka Виж мнението
    ноо има неща,които в пъти повече го убиват
    Това е адски глупаво оправдание и никога не съм го уважавала.
    4XCOKИ

Голям фен Аватара на notlike
    Абсурд. Гадна работа. Остави гадния дъх - фасовете сбръчкват жената и на 30 мяза като на 50. Разбира се, има и изключения, но не са толкова чести...
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    И мен не ме кефи миризмата от момиче. Мъжете принципно си смърдят, при тях не прави впечатление, ама при жени ..
    Примерно, майка ми като мирише на цигари съм рейдж.
    А като съм пушила - винаги усещам гаден дъх след това, и сутрин - някакво умряло ми е устата.
    Ама всеки си е свободен да си мирише както иска.
    Всеки е свободен да си мирише както иска :ДДДД

Мега фен Аватара на Chacho
    Това е адски глупаво оправдание и никога не съм го уважавала.
    Повтаряш ли си го докато пазаруваш боклуци от магазина?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Повтаряш ли си го докато пазаруваш боклуци от магазина?
    С боклуците от магазина се храня, за да живея. Т.е. имам необходимост от тях и не мога да не ям.
    Цигарите са нещо, което избираш дали да добавиш към начина си на живот. Не са ти необходими, за да живееш.
    Ако говориш за други боклуци (които не пазарувам) кажи.
    4XCOKИ

С боклуците от магазина се храня, за да живея. Т.е. имам необходимост от тях и не мога да не ям.
    Цигарите са нещо, което избираш дали да добавиш към начина си на живот. Не са ти необходими, за да живееш.
    Ако говориш за други боклуци (които не пазарувам) кажи.
    И все пак правим избор какво да ядем. Хората, които ядат глупости, които могат да избегнат, са повече от пушачите. Отново е въпрос на избор. Нито невежеството, нито примирението би трябвало да са оправдание в случая.

Некупешки нездравословен навик е спортната неактивност. Доста пъти ми се е случвало да бягам с непушачи и рано, рано да загиват за въздух.

Всички правим вредни за тялото ни избори. Храни, лекарства, облъчване от компютъра, алкохол, силна музика, т.н. Разменяме здраве за удоволствие.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    <3
    Хубаво де... защо да не намалим вредните неща?! И то да махнем нещо, което наистина, ама наистина не ни е необходимо като цигарите.
    4XCOKИ

Щото доставя удоволствие. Много е уклончива тая дума "необходимо". Не ни е необходимо да правим секс и с контрацептиви, нали? Всеки сам решава колко е готов да заплати за кефа.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Който, както го устройва. Имам приятелка, пушеща от 4 години редовно по пакет +/- 2,3 цигари на ден. Никой не може да я надбяга, боклуци не яде, диша като човек, живял в Тибет досега. На мен пък не ми се отразяват добре. Много кашлям та спрях бързо бързо с пушенето. Уважавам личната преценка на хората за това кое как им влияе.
    Хората, нагъващи дюнери през ден и после мрънкащи, че са дебели, седнали пред компа, ми изглеждат далеч по за съжаляване, отколкото пушачите. И пак е до самите хора, разбира се.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на embraceme
    Никога не съм пушил,няма и да пуша . А иначе нямам против момичето ми да пуши,но много ме дразни димът и хич не го понасям пък и ръцете ти се умирисват на цигари.Абе общо взето не ме кефи ама всеки сам си решава.Като се замисли човек толкова усилия да се създаде нов живот и накрая сам да вземеш да се тровиш си е направо подигравка с природата . А пък и само излишни пари се дават,които за нашите стандарти и животът,който живеем, не са малко.
    И майка ми и баща ми пушат и направо не мога да стоя в една стая с тях докато пием кафето :Д Опитват се да ме направят пасивен пушач ! bastards!
    Последно редактирано от embraceme : 07-15-2012 на 11:45

Абе да попитам, каква е връзката секс - цигари, че не ми стана ясно, защо темата е тук ?

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Връзката е, че след секс някои жени палят цигара.

Прочети още веднъж темата, не бъди остроумен/а.

Град
    Някъде там
    Казвам ти какво мисля. Далеч не се правя на остроумен.

Под 'каква е връзката' имам в предвид, не какво мислите вие, а защо темата е постната тук и тази връзка я няма в самия въпрос.. ?

Град
    Някъде там
    Ами щом са преценили, че има някаква връзка, значи темата е за тук и модераторите затова не я бутат. Разбирам те какво искаш да кажеш.

Моя приятел също е пушач, а аз не пуша. По принцип не ми е приятно и когато сме заедно си сдържа да не пуши пред мен, гадно е все едно се целуваш с пепелник!

Не съм момче, все още пуша, но винаги ме е било срам да пуша пред гаджетата ми и, като цяло, пред мъже...

Против мита съм , че пушенето е секси - човек или е сексапилен или не е (и това няма общо с цигарите)....аз даже съм се опитвала да отблъсна някого с лошия си навик(за съжаление без успех)) и знам, че на повечето мъже не им пука дали жената пуши или не...

Мъж с цигара, според мен, е по-смешно от жена с цигара...ама това вече е друга тема...

пушенето като цяло е тъпа работа... на кратко- даваш си парите за да си съсипваш здравето. Ако човек пуши по една кутия всеки божи ден ... това прави по 365х5= 1825 лева на година само за цигари... едва ли някой от тях се е замислял колко много други по-полезни неща може да си купи с тези пари..

Честно казано на този етап не ми пука особено.Но мисля ,че след време това може би ще е проблем.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Е с кво мъжете станахте по-специални,че да може да миришете на цигари,а ние не ? Никога не ми е пречила миризмата,дори когато не пушех.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си