.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 100
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Анархибой, нещо ти хлопа дюшемето. От силния вятър ли е?

Евала Ирти!
    ем ела да пииш бира кат мен цял ден в тая жега пък да видим

Супер фен Аватара на Irti
    Благо, че си праснал някаква малка девственица, която всеки може да излъже? Едно е да излъжеш 15-18г. едно е да го направиш с по-голяма. И двете страни знаят, че никой не лъже и просто е казано, че ще спят един с друг. И аз бил първия на момичета и какво от това? Не ми чеше егото, а напротив. Трябва да я учиш на всичко, а опитната ще те изцеди, като лимон.

Това да искаш да спиш с момиче, което не е виждало нищо е голям комплекс. След това нормално да ти каже, че си Бог, ама всъщност просто си оставаш неговия малък, ляв и свит ташак в неговите гащи. Що не спиш с жена, която ще ти изкаже база за сравнение и ще потънеш, като камък във вода? Която, ако има проблем веднага ще ти го каже, а не да се чуди как да извърти нещата и от срам да не може да обели нищо? Особено един 30-35 годишен, който се занимава с 15-16 годишна. Това за мен е супер, супер неувереност. Лесно се лъжат, човек. Нали като мина с колата пред тях и се заглеждат кой е в нея, а тя е просто кочина. Като минеш пеши никой не гледа. Дълбоко ги виждам какво искат веднага.

Сиси, против това съм, че има попадения в годините. Слагам всички хора под общ знаменател, защото така съм намерил за добре. А дали има различни или няма - не ме вълнува.

Аз съм доволен, че в момента праскам майка на години и че не я е срам от нищо и никой. Радвам се, че казва всичко в прав текст и че сама предлага да се води разговор. И тук не говорим за връзка, а за секс спътник и човек, който споделя твоите възгледи.

Пък ти се стреми към младите и замъглени от пубертет дами. Аз предпочитам да търкам дъртите пържоли.

Последно редактирано от Irti : 07-16-2012 на 10:26

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Рече и отсече
    Все пак е на 13 "и като за възрастта й е видяла доста от живота".

Темата все още не се е обърнала на жени срещу мъже/мъже срещу жени, което е позитивно.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Направо ми се повръща и от двама ви.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

^ Случват се и такива работи.

Всеки е избрал своя път и страничните пътеки слабо го вълнуват.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    ^ Случват се и такива работи.

Всеки е избрал своя път и страничните пътеки слабо го вълнуват.

Не бе, аз нямам нищо против житейския път, който си си избрал. Само що трябва така образно да се изразяваш...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Някои житейски философии никога няма да ги разбера. Хубавото е, че това е много добре за мен.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Някои житейски философии никога няма да ги разбера. Хубавото е, че това е много добре за мен.
    Защо трябва да ги разбираме? В крайна сметка, всеки си има глава на раменете и си преценява как да живее и да си пилее ресурсите. Важното е да намериш човек, който да споделя твоята философия.

Не бе, аз нямам нищо против житейския път, който си си избрал. Само що трябва така образно да се изразяваш...
    Циничен съм в устата. Винаги съм бил, но ще се изразявам малко по-малко цветно. Щом ти създава дискомфорт - няма проблем.

Град
    Варна
    Циничен съм в устата. Винаги съм бил, но ще се изразявам малко по-малко цветно. Щом ти създава дискомфорт - няма проблем.
    Благодаря.

...Ама вие много се отклонихте от темата..

Град
    София
    Защо трябва да ги разбираме? В крайна сметка, всеки си има глава на раменете и си преценява как да живее и да си пилее ресурсите. Важното е да намериш човек, който да споделя твоята философия.
    Ами такава съм си по природа. Винаги се опитвам да зацепя защо някой човек вярва в нещо и как точно го вижда. В определени моменти не ми се получава. В някои случаи считам, че така е по-добре за мен самата. Може да се нарече лош навик.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Останаха ли мнения на момчета? Авторката май точно от нас иска мнения...

Май мнението на всяко момче е различно и в тази сфера...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен
    Град
    <3
    Нещото, което най-много ме дразни в едно момиче е, ако е високомерна/надменна, нямаща тъп/лигав вид, дори изглеждаща умна, но високомерна и себична. Много ми е неестествено и отвратително около такива.
    Иначе и такива, които се правят на мъжкарани също не ми харесват.
    Не съм момче, ама да си кажа. ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Не те знам откъде си , колега, обаче със сигурност трябва да дойда да пием по бира някой път.
    Тъкмо да обменим малко опит и информация - че се колебая в избора на Баварец , 5-та серия , е39 .
    Остави ги децата - нека си вярват в цветните приказки и розовите балони ... ние ще си караме колите и ще си ебем курвите доживот... то е ясно
    Драсни 1 лично

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Guardian02 Виж мнението
    ние ще си караме колите и ще си ебем курвите доживот
    Тъжно.
    и
    О, колко високи стандарти.
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Тъжно.
    и
    О, колко високи стандарти.
    Защо да е тъжно , хубаво мило момиче?
    Представи си , че сме минали с колегата през тия работи там - любов, страсти , игри ... и още куп филми и простотии. И сега просто искаме да си живеем младините до към 30- 35 и после да си хванем по една кротка и послушна женица, която да ни стане майка на детето като улегнем със образование, сериозна работа и положение в обществото.
    Казваш , че стандарта не е висок- предложи ми по-висок и на драго сърце ще преосмисля мирогледа си, обещавам !
    И btw, няма ли най-после да ми върнете стария акаунт по някакъв начин ;D ;*

Град
    Варна
    Не те знам откъде си , колега, обаче със сигурност трябва да дойда да пием по бира някой път.
    Тъкмо да обменим малко опит и информация - че се колебая в избора на Баварец , 5-та серия , е39 .
    Остави ги децата - нека си вярват в цветните приказки и розовите балони ... ние ще си караме колите и ще си ебем курвите доживот... то е ясно
    Драсни 1 лично
    Ей ако не се беше похвалил, че ще караш баварец пета серия, щеше да свърши света сигурно.

Ей ако не се беше похвалил, че ще караш баварец пета серия, щеше да свърши света сигурно.
    Миии .. не виждам, к'во толкова го изтъкваш ... да бях казал "Нова 7-ца" или няк'ва М-ка примерно , да ми направиш забележка... то вече и циганите карат е39-ки... просто ще е такава колата заради возията ... и марката , разбира се

Град
    Варна
    Миии .. не виждам, к'во толкова го изтъкваш ... да бях казал "Нова 7-ца" или няк'ва М-ка примерно , да ми направиш забележка... то вече и циганите карат е39-ки... просто ще е такава колата заради возията ... и марката , разбира се
    Тамън затуй

Мега фен
    Град
    <3
    Защо да е тъжно , хубаво мило момиче?
    Представи си , че сме минали с колегата през тия работи там - любов, страсти , игри ... и още куп филми и простотии. И сега просто искаме да си живеем младините до към 30- 35 и после да си хванем по една кротка и послушна женица, която да ни стане майка на детето като улегнем със образование, сериозна работа и положение в обществото.
    Казваш , че стандарта не е висок- предложи ми по-висок и на драго сърце ще преосмисля мирогледа си, обещавам !
    И btw, няма ли най-после да ми върнете стария акаунт по някакъв начин ;D ;*
    Забелязвам, че доста хора мислят по този начин, а това не говори добре. Населението ни ще се превърне в застаряващо, което е тъжно. На 35 някоИ са женени с деца, живеещи в щастливи семейства.
    Ще си хванеш жена на 35, на 40 (примерно) ще имаш първо дете, т'ва хубаво ли е според теб?
    Намери си момиче, което е сериозно и бъди същия към нея.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Има много млади и сериозни хора, търсещи сериозно обвързване/връзка.
    Можете да си поживеете като сте заедно с една такава девойка. Не ви разбирам.

Град
    София
    За Irti не знам. Но с тези приказки за к"рвите и колите, ти със сигурност един ден по най-чиста случайност ще се пльоснеш във връзка с някое скромно девойче, което така ще ти врътне главата, че ще ти избие всякакви к"рвенски философии. Ей така, наречи го лично усещане. Може да се басираме, ако искаш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Голям фен Аватара на toad
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Забелязвам, че доста хора мислят по този начин, а това не говори добре. Населението ни ще се превърне в застаряващо, което е тъжно. На 35 някоИ са женени с деца, живеещи в щастливи семейства.
    Ще си хванеш жена на 35, на 40 (примерно) ще имаш първо дете, т'ва хубаво ли е според теб?
    Намери си момиче, което е сериозно и бъди същия към нея.
    Е , че то си е застаряващо бе мацка . При средна възраст малко над 40г. млади ли ти се струваме ? Но затова сте виновни жените , не се давате лесно преди 30г.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от toad Виж мнението
    Е , че то си е застаряващо бе мацка . При средна възраст малко над 40г. млади ли ти се струваме ? Но затова сте виновни жените , не се давате лесно преди 30г.
    Да бе, ние сме ви виновни.
    Не знам до колко е вярна тая философия, но... може и вие да не знаете как да си поискате.
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си