- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво Не харесвате в момичетата?
Благо, че си праснал някаква малка девственица, която всеки може да излъже? Едно е да излъжеш 15-18г. едно е да го направиш с по-голяма. И двете страни знаят, че никой не лъже и просто е казано, че ще спят един с друг. И аз бил първия на момичета и какво от това? Не ми чеше егото, а напротив. Трябва да я учиш на всичко, а опитната ще те изцеди, като лимон.
Това да искаш да спиш с момиче, което не е виждало нищо е голям комплекс. След това нормално да ти каже, че си Бог, ама всъщност просто си оставаш неговия малък, ляв и свит ташак в неговите гащи. Що не спиш с жена, която ще ти изкаже база за сравнение и ще потънеш, като камък във вода? Която, ако има проблем веднага ще ти го каже, а не да се чуди как да извърти нещата и от срам да не може да обели нищо? Особено един 30-35 годишен, който се занимава с 15-16 годишна. Това за мен е супер, супер неувереност. Лесно се лъжат, човек. Нали като мина с колата пред тях и се заглеждат кой е в нея, а тя е просто кочина. Като минеш пеши никой не гледа. Дълбоко ги виждам какво искат веднага.
Сиси, против това съм, че има попадения в годините. Слагам всички хора под общ знаменател, защото така съм намерил за добре. А дали има различни или няма - не ме вълнува.
Аз съм доволен, че в момента праскам майка на години и че не я е срам от нищо и никой. Радвам се, че казва всичко в прав текст и че сама предлага да се води разговор. И тук не говорим за връзка, а за секс спътник и човек, който споделя твоите възгледи.
Пък ти се стреми към младите и замъглени от пубертет дами. Аз предпочитам да търкам дъртите пържоли.
![]()
Последно редактирано от Irti : 07-16-2012 на 10:26
Направо ми се повръща и от двама ви.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^ Случват се и такива работи.
Всеки е избрал своя път и страничните пътеки слабо го вълнуват.
![]()
Някои житейски философии никога няма да ги разбера. Хубавото е, че това е много добре за мен.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Останаха ли мнения на момчета? Авторката май точно от нас иска мнения...
Май мнението на всяко момче е различно и в тази сфера...
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Нещото, което най-много ме дразни в едно момиче е, ако е високомерна/надменна, нямаща тъп/лигав вид, дори изглеждаща умна, но високомерна и себична. Много ми е неестествено и отвратително около такива.
Иначе и такива, които се правят на мъжкарани също не ми харесват.
Не съм момче, ама да си кажа. ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не те знам откъде си , колега, обаче със сигурност трябва да дойда да пием по бира някой път.
Тъкмо да обменим малко опит и информация - че се колебая в избора на Баварец , 5-та серия, е39 .
Остави ги децата - нека си вярват в цветните приказки и розовите балони ... ние ще си караме колите и ще си ебем курвите доживот... то е ясно![]()
Драсни 1 лично![]()
4XCOKИ
Защо да е тъжно , хубаво мило момиче?
Представи си , че сме минали с колегата през тия работи там - любов, страсти , игри ... и още куп филми и простотии. И сега просто искаме да си живеем младините до към 30- 35 и после да си хванем по една кротка и послушна женица, която да ни стане майка на детето като улегнем със образование, сериозна работа и положение в обществото.
Казваш , че стандарта не е висок- предложи ми по-висок и на драго сърце ще преосмисля мирогледа си, обещавам !
И btw, няма ли най-после да ми върнете стария акаунт по някакъв начин ;D ;*
Забелязвам, че доста хора мислят по този начин, а това не говори добре. Населението ни ще се превърне в застаряващо, което е тъжно. На 35 някоИ са женени с деца, живеещи в щастливи семейства.
Ще си хванеш жена на 35, на 40 (примерно) ще имаш първо дете, т'ва хубаво ли е според теб?
Намери си момиче, което е сериозно и бъди същия към нея.
4XCOKИ
Има много млади и сериозни хора, търсещи сериозно обвързване/връзка.
Можете да си поживеете като сте заедно с една такава девойка. Не ви разбирам.
За Irti не знам. Но с тези приказки за к"рвите и колите, ти със сигурност един ден по най-чиста случайност ще се пльоснеш във връзка с някое скромно девойче, което така ще ти врътне главата, че ще ти избие всякакви к"рвенски философии. Ей така, наречи го лично усещане. Може да се басираме, ако искаш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
4XCOKИ