.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    еми помогнете ми горе има информация за мен,със една разлика вече съм 64 кг. искам максимален резултат(цел:РЕЛЕФ)

Мега фен Аватара на Chacho
    Не си ли малко слабичък за орелефяване? Ако искаш релеф, оправи си храненето.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Не си ли малко слабичък за орелефяване? Ако искаш релеф, оправи си храненето.
    мм..да ти кажа съм си пълничак имам подкожни мазнини за чистене и малко "бирено коремче" за махане ( не пия бира ,но нали така се казва)

Да де, ама като ги свалиш нищо нема да остане.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Да де, ама като ги свалиш нищо нема да остане.
    ще остане аз имам доста тренировки преди това

Ти си знаеш.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Тренирай яко, тренирай всички мускулни групи, не се отказвай, ВИНАГИ прави упражненията докрай, тоест, старай се дори ако можеш да спускаш до долна мъртва точка (като внимаваш за ставите, никога не отпускай ръцете на лоста и успоредката). С времето ще успееш. Двуразовите тренировки, наистина, може би като за начало няма да са ти идеалния вариант. Но по - нататък, и като знаеш какво и как да папаш и можеш да ги изпълняваш, ти ги препоръчвам. Прави упражненията бавно и чисто.

Добре си, продължавай да тренираш!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от r0ssk0o Виж мнението
    http://prikachi.com/images/413/5020413L.jpg това е до тук / разлика ?
    Ако постнеш снимка може да ти кажем.. Защото това не е твоя снимка.. Не можеш толкоз лесно да ни правиш будали

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Ако постнеш снимка може да ти кажем.. Защото това не е твоя снимка.. Не можеш толкоз лесно да ни правиш будали
    Това е моята снимка ! имам доста. Ето днес направих още една но по равномерно разположени ръцете : http://prikachi.com/images/562/5021562n.jpg и съм с други панталони и е по светло..

Мега фен
    Браво от ендоморф си станал ектоморф,то така стават нещата.....

Браво от ендоморф си станал ектоморф,то така стават нещата.....
    ми добре де кажи как да ти докажа ,че съм аз ?

Мега фен
    Направи снимка в същата обстановка както на първата снимка,където изглеждаш чист ендоморф , така не просто доказваш ,че си ти,но и ще може да се прецени прогреса ти и гледай да е една съща светлина и на едно и също място .Покаже и друго освен това,като цяло в момента виждам ектоморф.Ако не знаеш какво е пиши в гоогле.

Направи снимка в същата обстановка както на първата снимка,където изглеждаш чист ендоморф , така не просто доказваш ,че си ти,но и ще може да се прецени прогреса ти и гледай да е една съща светлина и на едно и също място .Покаже и друго освен това,като цяло в момента виждам ектоморф.Ако не знаеш какво е пиши в гоогле.
    ми в момента съм изморен утре или други ден ще направя ,но момент имам на телефона още 2 снимки с различен захват : и аз няма смисл. да лъжа..
    Снимка 1 - http://prikachi.com/images/669/5021669h.jpg
    Снимка 2 - http://prikachi.com/images/675/5021675c.jpg

Но ми е трудно да изчистя подкожните мазнини в областа на корема.

Утре ще кача мои снимки.

В момента правя по 40 набирания, 60 кофи, 50 вдигания на крака 90 градуса от стена, по 70-100 лицеви (колкото си реша), 10 силови. 75кг., 180см. височина, 8КГ чиста мускулна маса, 6,6% телесни мазнини без никакви добавки, хапове и т.н. Като направя снимка, ще кача, защото в момента съм уникално изморен от бяг-а (6км).
    Последно редактирано от Anonyss : 07-16-2012 на 18:53

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    абе лъвчо кво си се хванал с тва лапе той сигурно няма 50 кила
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    абе лъвчо кво си се хванал с тва лапе той сигурно няма 50 кила
    60 :ДД

Цитирай Първоначално написано от Anonyss Виж мнението
    Утре ще кача мои снимки.

В момента правя по 40 набирания, 60 кофи, 50 вдигания на крака 90 градуса от стена, по 70-100 лицеви (колкото си реша), 10 силови. 75кг., 180см. височина, 8КГ чиста мускулна маса, 6,6% телесни мазнини без никакви добавки, хапове и т.н. Като направя снимка, ще кача, защото в момента съм уникално изморен от бяг-а (6км).
    мм..браво от колко време тренираш ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Anonyss Виж мнението
    Утре ще кача мои снимки.

6,6 телесни мазнини 1.80 75 kg сигурен съм !! 8 кг мускулна маса е малко мой човек Ако имаш предвид,че толкоз откакто тренираш е друго..Ако общата ти мускулна маса е 8 кг тогава си чисто атрофирал Чакаме снимки ^^ 6,6 телесни мазнини

Иначе моята програма е 3 пъти в седмицата - 3серии Кофички 2 серии набирания широк захват 2 серии набирания нормален захват 2 серии лицеви.през останалото време правя кардио и карам на НВД.аа да забравих събота крака, пред мишница,корем.
    Последно редактирано от r0ssk0o : 07-16-2012 на 21:06

Краченцата и корема ще ги тренираме ли някога или нема смисъл?

Мега фен
    То това едва ли може да се нарече тренировка

То това едва ли може да се нарече тренировка
    ми добре кажи ти друга примерна ? ???
    Последно редактирано от r0ssk0o : 07-16-2012 на 21:21

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си