.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Дайте съвет, че яко се накиснах

Здрасти, хора. Имам една уж най-добра приятелка, в която взех, че се влюбих. Тя си има приятел от 1 година кажи-речи. Споделих и, че имам повече от приятелски чувства и, че ме привлича, че няма как да продължаваме вече така, защото живея в агония. Тя остави нещата без коментар и се прибра, като на следващия ден ми сподели, че има същите чувства към мен, само че обича приятелят си и не иска да се разделя с него. Казах й, че уважавам изборът й и се разбрахме да не се виждаме, защото влия зле и на двама ни. Това продължи точно 6 дни, като през първите 1-2 имаше едно трогателно постване на сърцераздирателни песни във фейса от нейна страна, едно липсваш ми, чувствам се самотна по стената си.. На 3тият ден взех, че се напих и написах смс "липсваш ми", а на следващият тя отвърна с "ти на мен повече". На 6тият не издържах и се видяхме.. сега пак се чуваме, виждаме все едно нищо не е станало... и така пак ни в клин, ни в ръкав. Старото положение. Дайте акъл какво да правя. От една страна не искам да съм резерва и да си потъпквам достойнството, при положение, че е избрала него, а от друга е наистина добро, умно и красиво момиче, с което желая да съм? Да се дръпна ли, или да продължавам да си сера на достойнството и нервите?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от afafafafa Виж мнението
    при положение, че е избрала него
    Отдавна се е отказала от него всъщност.
    По-добре да го остави.
    Боли.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на draid
    Много брутално се хлътва по добра приятелка/приятел, от личен опит го знам.

ми, не се е отказала.. той е от друг град и се виждат рядко - веднъж седмично, а понякога и по-рядко.

Майната му на мъжкото достойнство
    Но според мен не трябва да правиш нищо прибързано , защото така ще им развалиш връзката ( което вече спомена ) .. Явно и тя не знае какво иска , защото ако знаеше нямаше да ти пише на теб такива неща докато е с него .. Изчакай да видиш как ще се развият нещата и какво ще направи тя самата ( кого и какво ще избере ) .. Ако реши да се раздели с приятеля си ще имаш възможността да я имаш , но ако не трябва се примириш и да продължиш напред

Прави несъзнателни сравнения между мен и него и по думите й, съм по-добър във всяко едно отношение, но явно е влюбена в него или знам ли..
    Да, наистина е брутално, draid

Мега фен
    Град
    <3
    Как ще развали връзка, която вече е развалена?
    Не може да обичаш някой и да имаш нужда от друг. Да ти липсва друг и отдаваш такива чувства, каквито отдава тя не за приятеля си, а за друг.
    Н-е-м-о-ж-е
    По-добре да го остави, или тотално да забрави за теб, което не е гаранция, че няма да се появи друг на мястото, на което си в момента.
    4XCOKИ

Приятел, щом преви такива сравнения, то е ясна работата. Сега при нея дилемата е дали да се впусне в това което иска или да се възползва от сигурността която той и предлага. Като цяло мисля че има два варианта на ситуацията и понеже съм изпадал в подобна ще ти кажа, че няма да я бъде тая с не виждането и т.н.

но явно е влюбена в него или знам ли..
    или пък е свикнала с него .. все пак една година не е малко време ..

Ако трябва да съм по-конкретен, думите й бяха, че при нея е странно, защото го обича, но също така обича и мен и я привличам и въпреки това иска връзката с онова момче

endorfina, така може да е свикнала и с мен. Ние сме приятели от години.

Свикнала е с него, не се захвърля нещо такова лесно, но щом ви сравнява работата е ясна, обича повече теб и вътрешно иска да е с теб. Въпроса е дали ще има смелостта да направи крачката.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Свикнала е с него, не се захвърля нещо такова лесно, но щом ви сравнява работата е ясна, обича повече теб и вътрешно иска да е с теб. Въпроса е дали ще има смелостта да направи крачката.
    + 1

Мега фен
    Град
    <3
    омг и двамата говорите глупости

-не можеш да обичаш двама едновременно
    -не можеш да обичаш някой за толкова кратко време

Тя не те обича, но не обича и него. Или го обича, но вече не й е достатъчен. Което е тъжно. Много тъжно и много болезнено.
    В теб намира това, което не намира вече у приятеля си, или което е изгубила.
    И като цяло е грозно да ти говори такива неща. Ако бях на мястото на приятеля й щеше да ме заболи.

Аз пък от личен опит мога да кажа, че такива картинки са ми ясни и колкото по-скоро приключиш нещо, което вече си е отишло, толкова по-добре.
    Лъжата и особено думите, думи, които наистина мислиш, се забиват много, ама много навътре и е гадно.
    4XCOKИ

Т.е, какво е най-добре да предприема аз?

Мега фен
    Град
    <3
    Нищо, докато тя не реши какво иска.
    Но й го кажи ясно - или него или теб.
    4XCOKИ

Каза, че не иска да се разделя с него, което означава, че избра него. Въпросът е как да постъпя аз сега.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението

Тя не те обича, но не обича и него. Или го обича, но вече не й е достатъчен. Което е тъжно. Много тъжно и много болезнено.
    В теб намира това, което не намира вече у приятеля си, или което е изгубила.
    И като цяло е грозно да ти говори такива неща. Ако бях на мястото на приятеля й щеше да ме заболи.

Аз пък от личен опит мога да кажа, че такива картинки са ми ясни и колкото по-скоро приключиш нещо, което вече си е отишло, толкова по-добре.
    Лъжата и особено думите, думи, които наистина мислиш, се забиват много, ама много навътре и е гадно.
    Ама чети малко поне де. Те се познават и са заедно от мнооого време, не трябва непременно да правят секс за да възникне обич.

Каза, че не иска да се разделя с него, което означава, че избра него. Въпросът е как да постъпя аз сега.
    Никак седиш и не правиш нищо, решението трябва да е нейно.

Добре де, тя не го ли взе това решение. Не знам дали да продължавам да я търся и да съм покрай нея, сякаш не ми пука и нищо не е станало, или да се отдръпна за известно време, че да усети липсата ми.

Добре де, тя не го ли взе това решение. Не знам дали да продължавам да я търся и да съм покрай нея, сякаш не ми пука и нищо не е станало, или да се отдръпна за известно време, че да усети липсата ми.
    Това с отдръпването е добра идея понеже ти сам написа , че в период от 2-3 тя сие писала неща за теб и след това смс-а .. и когато ти си я потърсил все едно нищо не се е случило .. ( тук ще добавя част от един цитат " но аз не успях да го видя - трябваше да я изгубя, за да разбера, че вкусът на възвърнатите неща е по-сладък и от мед " )

Ами отдръпни се и виж дали тя ще те потърси.

Супер сте! Хубав цитат, благодаря. Последен въпрос и ви оставям да спите ^^. Изведнъж ли да спра да я търся и да и отговарям или да използвам някакъв претекст, че съм зает с нещо си и нямам време в момента (опитвал съм се да се отдръпна от нея 2-3 пъти за по няколко дни, без да и казвам защо и ми е казвала, че се чувства ужасно, когато я игнорирам)

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението

Може, мацко, може...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер сте! Хубав цитат, благодаря. Последен въпрос и ви оставям да спите ^^. Изведнъж ли да спра да я търся и да и отговарям или да използвам някакъв претекст, че съм зает с нещо си и нямам време в момента (опитвал съм се да се отдръпна от нея 2-3 пъти за по няколко дни, без да и казвам защо и ми е казвала, че се чувства ужасно, когато я игнорирам)
    Ами да .. но гледай да не е напълно , за да не си помисли , че вече нямаш интерес .. Примерно мен би ме издразнил факта , ако някой ми пише е така за 2-3 минутки ии пак ме игнорира .. подхвърли ми кокала и бяга после .. Но ти я познаваш и сам прецени как ще усети липсата ти по-добре Айде и успехх

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Може, мацко, може...
    Подкрепям.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си