.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от mech7a7elka Виж мнението
    Защо не поговориш с него.Кажи му,че се чувставаш един вид пренебрегната.Че имаш нужда да прекарате известно време на саме, че ти липсва.Виж как ще ти отговори и от това сама можеш да си направиш изводите,дали си намира оправдания, за да не се вижда с теб.
    Говорила съм..казва , че си въобразявам .. че искал и той да се виждаме , но за сега нямало как защото помага .. и някакви такива

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от endorfina Виж мнението
    И кога казах , че нямам лични занимания ? Имам , както всеки човек , даже съм по-голяма от него и мога да ходя на места на който той не .. не е въпроса в това .. Не съм обсебващо същество за да го спирам да прави любимите си неща ..
    А в какво е въпроса? Болежките му са оправдания?
    След като си толкова сигурна в това и сте говорили (без никакъв успех) .. какво правиш още с него?

На практика сте нещо като приятели, търси те когато има нужда?
    Не си губи времето ... Любовта не е сходна дума с "оправдание"

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Не е нужно да съм мъж, за да ми е ясна ситуацията.
    Момчето просто обича да играе футбол. Това е неговото хоби. Неговото лично време.
    А какво е твоето? Да го чакаш и да си зависима от неговите планове .. защо??
    Последвай примера му и вместо да му държиш сметка си намери твои ЛИЧНИ занимания.
    Това, че сте заедно не значи, че всеки от вас няма право на личен живот.
    Ако не прекарваш времето си в мрънкане, момчето може и да поиска да се видите, но не защото е задължен ..
    Айде, айде. Залагам всеки свой крайник, че щеше да оревеш орталъка, ако беше на мястото на авторката и приятелят ти не ти сваля звезди от небето всяка секунда.

Цитирай Първоначално написано от mech7a7elka Виж мнението
    На практика сте нещо като приятели, търси те когато има нужда?
    Не си губи времето ... Любовта не е сходна дума с "оправдание"
    Честно и аз не знам..може би , зашото го обичам прекалено много и съм свикнала с него.. Той говори за сериозна връзка , хвали се , че има таква .. а изобщо не е готов за нея ..
    Ето какво стана преди няколко часа .. утре разбира се е на аквапарк ( покани ме и мен ..) аз му казах , че нямам възможност да дойда и тая и другата седмица ( другата сме се разбрали да дойда , пък и родителите ми в момента имат много по важни раходи от моя аквапарк ) И го питам защо не ми предложи да ми даде пари той (а ми дава за малко по такаа бельо ) След , което от негова страна се започва скандал .. Била съм искала бельото и поради тази причина ми дал пари хахаха ( че нали той ще се радва не аз ) И как и той нямал сега за аквапарк и едвам събирал .. Аз го питах тогава къде е тръгнал щом няма ?! И той ми отговори " където си поискам .. не мога да поварвам за какво нещо ми правиш скандал " Смятайте ..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Защо не обърнете ролите? Забавлявай се и ти без него. Остави той да прави плановете за срещите ви.
    И аз съм на това мнение.Пък и действам така когато се наложи

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Залагам всеки свой крайник, че щеше да оревеш орталъка, ако беше на мястото на авторката и приятелят ти не ти сваля звезди от небето всяка секунда.
    залагай си ..

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    И аз съм на това мнение.Пък и действам така когато се наложи
    Аз го правя .. но намирам време и за него .. съчетавам всичко .. Пък и ако не му се обадя 2 часа някъде ще ме пита дали съм го забравила или нещо такова

След доста време обяснения и с помощта на приятелка му казах как стоят нещата или ще се държи като мъж ( какъвто твърди , че е ) или да ме остави да си живея живота .. Даже пък и с наглостта си ми каза " ти защо излизаш по два пъти с приятелките ти .. можеш единия път да пропуснеш , за да се видиме " и " аз от 1ви почвам тренировки ..сега ми е времето да ходя на аквапарк ,защото после няма да мога " :X Е хем иска сериозна връзка и се твърди , че я има ..защо ги прави тея глупости ?

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    @endorfina, виж си ЛС-то

Повече от фен Аватара на mechone
    При мен е същото. С говорене не става - със сръдни , също. Всичко опитах. Няма оправия...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Темата е приключена.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове