- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истина или оправдание ?
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На практика сте нещо като приятели, търси те когато има нужда?
Не си губи времето ... Любовта не е сходна дума с "оправдание"![]()
Честно и аз не знам..може би , зашото го обичам прекалено много и съм свикнала с него.. Той говори за сериозна връзка , хвали се , че има таква .. а изобщо не е готов за нея ..
Ето какво стана преди няколко часа .. утре разбира се е на аквапарк ( покани ме и мен ..) аз му казах , че нямам възможност да дойда и тая и другата седмица ( другата сме се разбрали да дойда , пък и родителите ми в момента имат много по важни раходи от моя аквапарк ) И го питам защо не ми предложи да ми даде пари той (а ми дава за малко по такаа бельо ) След , което от негова страна се започва скандал .. Била съм искала бельото и поради тази причина ми дал пари хахаха ( че нали той ще се радва не аз ) И как и той нямал сега за аквапарк и едвам събирал .. Аз го питах тогава къде е тръгнал щом няма ?! И той ми отговори " където си поискам .. не мога да поварвам за какво нещо ми правиш скандал " Смятайте ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
След доста време обяснения и с помощта на приятелка му казах как стоят нещата или ще се държи като мъж ( какъвто твърди , че е ) или да ме остави да си живея живота .. Даже пък и с наглостта си ми каза " ти защо излизаш по два пъти с приятелките ти .. можеш единия път да пропуснеш , за да се видиме " и " аз от 1ви почвам тренировки ..сега ми е времето да ходя на аквапарк ,защото после няма да мога " :X Е хем иска сериозна връзка и се твърди , че я има ..защо ги прави тея глупости ?
@endorfina, виж си ЛС-то![]()
При мен е същото. С говорене не става - със сръдни , също. Всичко опитах. Няма оправия...
Темата е приключена.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last