.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Супер фен Аватара на Cloud9
    Не само че авторката е тъпа, но и е тролче

П.С. Момиче съм.Явно мен щъркела ме е трътил.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    преди 2000 години един се е пръкнал така,вие ще сте вторите,на които ще се случи!
    Дерзай!
    Мислиш , ли че ще схване за какво става въпрос

Как не ви е срам да се гаврите с щъркелите те не се трЪтат , с тях трябва нежно по любовно и гушкаво , а не хамалско диво "търкане през боксерките"

Иначе до авторката , ами моето момиче така шанса е най-голям , не знам как не ви е страх , аз никога повече няма да се докосвам до жена , без презерватив
    веднъж Баща ми, ми каза , Внимавай да не ги натискаш момичетата че ми е рано за внуци ...
    9 месеца по късно , той стана горд дядо!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-17-2012 на 13:50

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    И повдигнахте ли си самочувствието за дето авторката е тъпа ?
    тц .. отчаях се

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    тц .. отчаях се
    И аз , то бива тъп тъп ама .. това на авторката е безобразие или е трол или няма 12 години.

тъп та свири (както казват)

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Авторке, виж тази тема, тя ще отговори на всичките ти въпроси: http://www.teenproblem.net/forum/sho...A2%D0%A3%D0%9A

Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не съм ви вдигнала самочувствието ,ама се посмях
    maDamn

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Хаха вие стресирахте момичето бе хаха
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Доживях и това да прочета.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Отличителна черта на боксерката от видовете гащи е, че понякога отделя сперма, дори не ти е нужен член... само боксерка ! къде ти беше акъла..

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Авторке, виж тази тема, тя ще отговори на всичките ти въпроси: http://www.teenproblem.net/forum/sho...A2%D0%A3%D0%9A

Разплака ме

Фен Аватара на sambadance94
    Град
    Пловдив
    Сядай и се пообразовай преди да правиш секс

Жалко е най-вече как тия, които пускат малоумните теми изобщо не ги е срам .. пусни една търсачка, разтърси се в гуугъл, отвори учебник по биология, питай мама, леля, някоя приятелка вместо да се излагаш по форуми. Елементарно образование, биология от 9ти клас, за бога..

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    4estito kato se rodi da po4erpi6
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    10 bukvi
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Само с натискане няма да стане. Ако докажете любовта си още повече и момчето купува цветенца на момичето, говори му мили думички, щъркелът ще забележи тези жестове и ще ви донесе бебе.
    Ааа трябва да подпишат и договор с международната щъркелова агенция за доставка на деца, иначе няма да стане. Пък после трябва да чакат неопределен брой години, както на времето за жигула.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    може да си бременна. В слюнката ти, когато си го целувала, също се съдържа ДНК. Тя ще тръгне по хранопровода ти, през стомаха, после по дебелото черво и ще я изакаш. После, точно преди да си се избърсала, може да прехвърчат гени, защото те се движат в тази течност по законите на брауновото движение и да влезнат там, къдет е необходимо. Същото важи и за праз кожата. Внимавай, моме! Ако гушнеш някого, може да му вдишаш някое бебе. После той ще е бременен и ти ще трябва да работиш и да гледаш бебе. Внимавай!
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    може да си бременна. В слюнката ти, когато си го целувала, също се съдържа ДНК. Тя ще тръгне по хранопровода ти, през стомаха, после по дебелото черво и ще я изакаш. После, точно преди да си се избърсала, може да прехвърчат гени, защото те се движат в тази течност по законите на брауновото движение и да влезнат там, къдет е необходимо. Същото важи и за праз кожата. Внимавай, моме! Ако гушнеш някого, може да му вдишаш някое бебе. После той ще е бременен и ти ще трябва да работиш и да гледаш бебе. Внимавай!
    Laugh Out Loud! You have just made my day good sir , thank you!

немога да спра да се смея , като идиот съм
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-19-2012 на 00:03

АМА ТИ СИ НЯКЪВ ИЗУМИТЕЛНО БАВЕН ОБРАЗ.. ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА СЕ ПРЕГЛЕДАШ .. ТИ ДА СИ ЧУЛ/А ЗА НЯКОЯ ДЕТ Е ЗАБРЕМЕНЯЛА ДОКАТО СЕ НАТИСКА С ПРИЯТЕЛЯ СИ ?! ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си