- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- забременяване чрез натискане
Не само че авторката е тъпа, но и е тролче
П.С. Момиче съм.Явно мен щъркела ме е трътил.
Мислиш , ли че ще схване за какво става въпрос![]()
Как не ви е срам да се гаврите с щъркелитете не се трЪтат , с тях трябва нежно по любовно и гушкаво , а не хамалско диво "търкане през боксерките"
Иначе до авторката , ами моето момиче така шанса е най-голям , не знам как не ви е страх , аз никога повече няма да се докосвам до жена , без презерватив
веднъж Баща ми, ми каза , Внимавай да не ги натискаш момичетата че ми е рано за внуци ...![]()
9 месеца по късно , той стана горд дядо!![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-17-2012 на 13:50
Авторке, виж тази тема, тя ще отговори на всичките ти въпроси: http://www.teenproblem.net/forum/sho...A2%D0%A3%D0%9A
![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
Не съм ви вдигнала самочувствието ,ама се посмях![]()
maDamn
Хаха вие стресирахте момичето бе хаха
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Доживях и това да прочета.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Отличителна черта на боксерката от видовете гащи е, че понякога отделя сперма, дори не ти е нужен член... само боксерка ! къде ти беше акъла..
Жалко е най-вече как тия, които пускат малоумните теми изобщо не ги е срам .. пусни една търсачка, разтърси се в гуугъл, отвори учебник по биология, питай мама, леля, някоя приятелка вместо да се излагаш по форуми. Елементарно образование, биология от 9ти клас, за бога..
4estito kato se rodi da po4erpi6
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
10 bukvi
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
може да си бременна. В слюнката ти, когато си го целувала, също се съдържа ДНК. Тя ще тръгне по хранопровода ти, през стомаха, после по дебелото черво и ще я изакаш. После, точно преди да си се избърсала, може да прехвърчат гени, защото те се движат в тази течност по законите на брауновото движение и да влезнат там, къдет е необходимо. Същото важи и за праз кожата. Внимавай, моме! Ако гушнеш някого, може да му вдишаш някое бебе. После той ще е бременен и ти ще трябва да работиш и да гледаш бебе. Внимавай!![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
АМА ТИ СИ НЯКЪВ ИЗУМИТЕЛНО БАВЕН ОБРАЗ.. ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА СЕ ПРЕГЛЕДАШ .. ТИ ДА СИ ЧУЛ/А ЗА НЯКОЯ ДЕТ Е ЗАБРЕМЕНЯЛА ДОКАТО СЕ НАТИСКА С ПРИЯТЕЛЯ СИ ?! ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ