- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Аз тичам почти всеки ден, исках мнение за тренировки вкъщи.
Nevermind..
За кво са ти? Нали искаш да слабееш, тичай. Ако не се получава, тичай повече. Винаги има накъде още.
Вкъщи можеш да правиш лицеви, клякания, коремни (разнообразни), хиперекстензии, повдигания на пръсти, набирания (ще импровизираш с нещо за лост или ще отидеш на лост навън). Ако си купиш две туби минерална вода от по 5 литра, можеш и още доста други упражнения да правиш.
И все пак за слабеенето - тичане.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
По колко време тичаш? Какво разстояние? Почивки правиш ли?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^ То не може само кардио,трябват и силовиТрябва да вървят ръка за ръка + здравословното хранене ,за да има ефект какъвто иска. Свали си Тае-бо,много помага или Инсенити..
А за диета препоръчвам на всички разделното хранене,а не другите тъпи диети,поне всички,които са я правили ЗАДЪЛЖИТЕЛНО са свалили килограми в порядъка на 10,15 за 2 месеца![]()
Ми да, как няма да свалиш 15 кила, при положение, че ги имаш в излишък? Само да почнеш да се разхождаш по 5 минути дневно, ако имаш толкова за сваляне - ще ги свалиш. Не знам за кои други тъпи диети говориш, но би било добре да ги назовеш и да се аргументираш. Също така споменаваш силови, а същевременно препоръчваш Инсенити и Тае-бо, които са пюр кардио.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
На мен кардио тренировките не ми действат, а преди тичах доста /спринт редувах с крос/. Изчистих се като започнах да използвам тежести, а не съм се подлагала на НВД или не знам си какво, ям си каквото ми се яде в немалки количества.. Сега съм по-тежка от преди, но разликата е в сантиметрите, разбира се. ((:
Последно редактирано от bathory : 07-24-2012 на 11:56
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Insanity е миксИ говоря например за Пиер Дюкан която буквално убива хората...както и много други такива диети ,които са еднообразни и не дават на организма нужното му
+ това не говорех на теб,а на човека над теб..
Не,просто човек не може да живее само на месо,така че е вредна,доказано е) Холестерола скача до космоса,не ми говори като не знаеш...
Холестеролът скача до небето поради..?
Вземи попрочети малко .. свинското месо например качва холестерола,както и други тлъсти,организма се нуждае от ВСИЧКО,за да е в норма..
Да,КАТО ЯДЕШ САМОООО месо се получава,ох..за какво споря с такива хора не знам .. смях си ти с тва дето говориш
Смях е невежеството в 21ви век ,мойто момиче..Да има толкова материал от толкова години насам и още да има хора,които вярват,че холестерола в храната увеличава този в кръвта..
Не,няма връзка,затова на хората с висок холестерол им налагат пречистваща диета без мазнини)
Препоръчителният прием на холестерол с храната е до 300 mg (0,3 g) дневно.
СЪДЪРЖАНИЕ НА ХОЛЕСТЕРОЛ В НЯКОИ ХРАНИ, mg/100 g
Прясно мляко 2%
6,7
Телешко месо (шол)
71,0
Прясно мляко 3%
10,0
Пиле, бяло месо (без кожа)
43,0
Кисело мляко 2%
6,7
Пиле, бяло месо (с кожа)
67,0
Кисело мляко 3%
12,0
Варена наденица
65,0
Обезмаслена извара
5,0
Шпеков салам
79,0
Краве сирене
70,0
Бяла риба (речна)
46,0
Кашкавал "Витоша"
100,0
Скумрия
55,0
Свинско филе (без кост)
65,0
Краве масло
230,0
![]()
Вируса в случая обаче е прав.
Здрав човек колкото и месо и жълтъци да изяде,проблеми с холестерола не би имал,поне на първо време(на второ също...нужно е генетично да имаш предразположение,за да ти вреди)
А Пиер Дюкан всъщност не убива.
Хората,които погрешно прилагат режима го правят.
Диетата си е една от най-добрите,стига да не я претупаш и да не захвърлиш всичко след като си минал през 4те етапа.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Високият холестерол на хората не е дошъл от месото .. А какво стана въпрос за пиер Дюкан ,че сега и в пилешкото имало много мазнини ,нали?
Ах-мани,мани..
Да съм казала някъде за пилешкото нещо? Айде само не ми се прави на интересен![]()
Диетата на Дюкан не съдържа свинско ,момиче.... Не се правя на интересен,имам чувството,че ти се правиш и спориш за неща,за които не си наясно.Няма лошо,биеш си главата в стената ,и аз съм бил така някога,но трябва да свалиш все някога капаците.
Момче,дори да е само пилешко,не можеш да ядеш пилешко със седмици/месеци,както и яйца![]()
А,за яйцата лоша дума в та3 тема да не се е чула!
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Само минавам да споделя, че и аз много си ценя яйцата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз ям и още стотици хиляди го правят,но аз съм блед пример.Има хора,които ядат по 30 яйца на ден ,правили са изследвания и са ок,а 30 яйца са си..........30 яйца бая нещо е дори за мен само като го казвам. Не виждам защо не мога да ям само пилешко и яйца със седмици месеци години и даже цял живот,ако можеш да ме обориш..Не само с не можеш да ядеш,защото аз казах..... Защото както се вижда мога дори да ми забраняваш..