.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Ох,душице златна,някои неща от темата все едно аз съм ги писала.И при мен не се сещат по ден-два да пишат или звъннат,но забравя ли,или нарочно не звънна,тежко ми и горко (преувеличено,разбира се ).Някои хора просто са си такива.Днес попитах защо правиш така и със сигурност се убедих,че тези действия не означават,че не ме обича или не ме иска.Но да не се видим 20 дена...това НИКОГА не е било.Има нещо гнило тук в цялата история.Колкото и да кажем,да е самостоятелна бойна единица и да не иска 24/7 задушаване,почти месец да не се виждате си е направо брутално.И след това да няма страстни целувки и бурен секс при виждането...намирисва ми на тактичен начин да те принуди ти да направиш първата крачка на темата "Проблемът не е в теб,а в мен..." От баща ми знам една много хубава приказка:"В една връзка винаги има доминиращ и подчинен,важното е да намерите златната среда,която да устройва и двама ви".При мен е същата история.Аз съм тази,която прави повечето отстъпки и преглъща дребните неща,а той е властният,командващият.Гру бо казано,разбира се.Това си зависи от характера на човек.Както на мен,явно и на теб това ти е в природата.Бас ловя,че си спокойна,анализираща,роман тична и чувствителна натура,която е готова да склони глава за някои неща,които възприема за глупости,и затова предпочита да се "признае за виновен" и да е над нещата...В това няма толкова лошо,защото ако няма хора като нас,всеки ще иска да е най-най,газейки и мачкайки всичко,включително и половинката си,за да изпъкне.Това не е лошо качество,стига да знаеш,че от време на време се изисква и твърдост за важните неща.И точно тук идва отговорът на единия ти въпрос "Да,правилно си постъпил,като си я отрязал".Поведението и към теб е унизително и жалко,и не трябва да се чувстваш виновен,че в момент,когато отстояваш достойнството си,си бил по-груб.Ако има истински чувства към теб,това няма да я изгпни,а ще я накара да се замисли и да те потърси.Но най-важният ми съвет към теб е на първо място да не я търсиш преди тя да осъзнае грешката си и да ти се обади,и чак след това да поговориш ясно и директно с нея.Питай я директно дали е щастлива с теб или иска свободата си,за да продължи напред.Да,знам,че е адски трудно и много боли.Даже мислейки си го,ми става гадно,ако и на мен ми се наложи да провеждам такъв разговор,но съм убедена на 100%,че ако съм изцяло в твоето положение,ще действам смело.По-добре да знам истината,колкото и болезнена да е тя,вместо да продължавам да живея в лъжа и илюзия...Пожелавам ти успех и като безкрайна романтичка се надявам да има положителен финал,но хората и ситуациите са различни.Каквото и да се случи,със сигурност ще бъде в пъти по-добре от сегашното положение.
    Wait whaaat ? ВРАЧКАААААА !! Да знам,че си в същото положение г/д прочетох темата ти.Най-вероятно щях да ти дам някой ''не много смислен'' съвет за това не се и опитах доста ти е трудно и на теб.
    Нямаше такива неща като страстни целувки и т.н имаше ама не се ''награбихме'' видяхме се за малко. Права си такава натура съм колкото и да не ми се иска.Така и мисля да направя.
    Мерси за коментара.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    Wait whaaat ? ВРАЧКАААААА !! Да знам,че си в същото положение г/д прочетох темата ти.Най-вероятно щях да ти дам някой ''не много смислен'' съвет за това не се и опитах доста ти е трудно и на теб.
    Нямаше такива неща като страстни целувки и т.н имаше ама не се ''награбихме'' видяхме се за малко. Права си такава натура съм колкото и да не ми се иска.Така и мисля да направя.
    Мерси за коментара.
    Май съм добра в спасяването на чужди връзки и разрешаването на чужди проблеми,ама в собствената ми съм безнадеждна романтичка Още веднъж успех,каквото и да се случи, и ще чакаме да видим развоя.

ПС:Дано не ти давам напразни надежди,но щом си толкова време с нея и си убеден,че още има чувства към теб...директният ти въпрос ще я жегне и ще я накара да си спомни всичко хубаво,което имате заедно и което може да загуби.Нещо ми подсказва,че нещата между вас няма да приключат така.Стискам палци
    Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 07-25-2012 на 21:08
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си