- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли си татуирали името на половинката?
Не просто защото не съм фен на татуировките. А и има толкова много други начини да покажа на човека до мен, че го обичам, ценя и уважавам.
Не харесвам татуировки. Едва ли някога бих си направило. Следователно не.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И ако я блъсне кола да си отрежа част от тялото? Не, благодаря.
П.С Казвал съм го в друга тема: В 1 връзка не си длъжен.
ами може би не не мисля че това е начина за изразяване на любовта и по принцип не харесвам татуировките толкова много
Не. Няма да ставам телефонен указател. А и по принцип не мисля да си развалям кожата с такива неща.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Името на гадже не бих си татуирала,но преди почти година си татуирах името на баща ми.С гаджето не се знае как и кога ще се скарате.
Интересно ми е дали ако обичате някого безрезервно и чувствате,че това е човекът за вас,бихте направили такава крачка?(ако обичате татуировки,разбира се) И какво бихте татуирали-име,инициали,снимка (!)...?Независимо дали ви е гадже или съпруг. Да,бих.Бих си направила инициали и име,но така,че да не се разбира за какво става на въпрос.
Смятате ли,че ако вие първи направите такъв жест,е редно и половинката ви да го направи? Това си зависи от него.
Мислите ли,че ако след време се разделите,ще съжалявате за постъпката си?Или ще я приемете спокойно като част от миналото си,което ви е направило такива,каквито сте? Още при решението за такова нещо,съм подготвена,че след време може да съжалявам,но какво да се прави.Важното е,че в дадения момент съм го искала,чувствала съм се щастлива с този човек и съм искала да го запазя като важна част от живота ми.
бих без проблем и без да го мисля. за сега не ми е предложила никоя, ама без много подкани ще го направя, кво толкова. ако не се получи кво толкова, добавям едно тире и кур*а и си гледам кефа
Може би...
Никога!Не обичам татуировките, а и не се знае дали утре няма да скъсам с дадения човек и трябва да се занимавам да махам татуса.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Подсети ме за това
Иначе име никога не бих си написала .. Единсвено примерно някаква еднаква татуйровка, имам едни познати, които и двамата имат татус където пише "Even when I'm dying I'll be thinking of you" .. Въпреки, че и това ми идва малко в повече... Бих си направила примерно някакъв малък татус, който допълва неговия.. пирмерно половин сърце, а на него да е другата половина.. Някакв атакава глупост ;д максимум
Не бих го направила, не бих очаквала и човекът до мен да го направи. Не вярвам във вечната любов, не вярвам, че мога да съм с който и да е завинаги. А и единия татус за мен не значи нищо. Ако човекът иска да е с мен- ще бъде и ще доказва чувствата си по милион други начини, а не с някви цапаници по кожата.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
And in that moment I felt...
Е такова не ми е далеч от съзнанието. И е по-яко от име.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Никогиш.......... особено като знам колко бързо ми омръзват... не,мерси.
Повече бих се навила да си направя тениска с името му или да нося някаква подобна гривна,нещо такова.
Не бих го направила колкото и да го обичам, най-малкото защото не се знае нищо какво може да стане и как може да протекат нещата. В никой няма да съм толкова сигурна, че да си татуирам името или облика му. Ако ще сложа нечие име по мен то ще бъде на моето дете или на баба. Друго не.
nigga stole my bike
Аз преди време си направих гривничка в един от тия магазини, в които продават мъниста. Та имаше малки кубченца с буквички и си направих Shadow гривна. Много хубаво му стана. Мисля си, че ако се бях появила със същия надпис на задника ми, нямаше да му бъде толкова... мило.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Никога не бих си татуирала нечие име,лице или определена датаГлупаво ми изглежда.
За сметка на това бих си направила някакъв надпис или нещо друго,което да ми напомня за даден човек,но няма да е с цел да му докажа,че го обичамАко си направя татус то ще е,защото съм решила,че искам цял живот да имам на тялото си нещо,което да ме свързва с него.
Към днешна дата бих си татуирала нещо,свързано с родителите ми и нещо свързано с един доста специален човек (не,не ми е гадже,нито най-добър приятел).
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ммм не... дори и да се омъжа един за него.. не се знае, дали няма да разведем.. смисъл, не смятам, че по този начин - с татуировка- се доказват чувства.![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Не. Никой не знае какво ще се случи утре. Не искам някой ден децата ми да ми задават въпроси като "Кой е Васил?" А ако започна нова връзка,не мисля, че на приятеля ми ще му е приятно да съм "белязана" от някой друг.
Име не, по-скоро нещо малко, смислено, което ме свързва с човека, за когото е направена. И ако го направя, не бих очаквала той да отвърне със същото, колкото и да ми се ще. Някак си както не можеш да кажеш на някого какво да чувства, така и не можеш да го накараш да си нарисува нещо такова по тялото. Някак си приемам го като кощунство това някой да се меси в татуировките ми или аз да се намеся в неговите.