- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Коя партия трябва да управлява България
ПП " Нова сила" една националистическа партия без семейни интриги (Атака) и без комунисти или ционистки контрол.
Национализма не е промиване на мозъка. Проповядването на толерастия е промиване!
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
партията , на която бях член естествено
Аз говоря по принцип, а не в контекста на ПП "Нова сила"...
Просто, някои в стремежа си да докажат колко са толерантни, не осъзнават, че са смешни, абсурдни и прочие. Няма 100% толерантни хора, просто няма.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Никаква толерантност към престъпници, сатанисти ,комунисти ,ционисти , фалшиви националисти ,хомосексуалисти ,лъжци и техни поддръжници!
Какво пък ти пречат сатанистите? Сатанизмът има много общо с истинският националсоциализъм, много повече отколкото разните детски националистически вярвания и простотии.
Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 07-23-2012 на 09:41
Днес в Парламента сеирът пак беше на ниво. Ако си намерите изказването на Яне Янев, гледайте го, определено си заслужава.![]()
Welcome to the Jungle...
Управляват тези партии, които са най-спонсорирани и финансирани от фирми и милионери, и после прокарват техни интереси и т.н., т.е. може би някоя най-непопулярна партия би била най-некорумпирана от външни фактори, макар че държавата ни не е независима и управляващата партия няма почти никакъв избор.
Но може да се направят някой полезни реформи, просто големите партии нямат воля за това защото ще засегнат твърде много интереси на старата номенклатура от БКП, с която и ГЕРБ, и БСП и всички са свързани.
Бойко Борисов си е "комунист" както наричат всички други, даже копира методите на Тодор Живков(е като бивша негова охрана е научил тва онова). И води твърде лява политика.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Според мен БСП трябва да управлява. Това е най-сериозната партия с най-добрите кадри!
айде атака!! ;д
Най-добрите кадри във какво ? В краденето ?
1. БСП ни предостави блестящите си кадри.
2. Царя ни "Оправи" за 100 дни.
3. Царя така ни "Оправи", че трябваше да ни дооправят тройната коалиция.
4. Бат Бойко дойде и хвана да прави магистрали, при все че хората няма какво да ядат, а бензина е 2.60. Докато направи тва дето обещава, хората няма да имат пари за ядене, да не говорим за бензин.
Станишев няма 1 работен ден и ще ми се пише голям разбирач на хорската трагедия.....
Волен няма да го има в следващият парламент сигурно или пак ще го има колкото да вдига шум.
Янев - Напълно изтрещял човек, създаден от БСП.
Доган - там нямам думи вече....
Извода какъв е ? Докато ни управляват хора, които искат само да се накрадат, няма да има просперитет за тая държава. Всички на жълтите павета трябва да увиснат за назидание, че направиха народа на маймуни.
^ Ама накрая щем не щем, трябва да гласуваме за някого и е добре това да е най-сериозния опонент на ГЕРБ та да можем да му съберем гласове и да ги махнем. Кой, каквото и да говори, но точно с това правителство сме били най-зле досега. И предните не бяха слънце, но връзвахме двата края сравнително нормално. Сега нямаме никаква политика. Имаме премиер, чието основно хоби е да реже ленти и да дърдори глупости, вървящ в пакет с президент, имащ вида на ритнато кученце.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз за Станишев и турците няма да гласувам повече никога през живота си, достатъчно поразии направиха. И за какво да гласувам за БСП, като те са дупе и гащи с ДПС.... никакъв шанс просто. Да ни управлява руснак и турчин - не мерси. Който е достатъчно заблуден нека гласува. Аз лично като гледам ще гласувам за Кунева, може да не е цвете за мирисане, ама поне е различно от доказалите се престъпници.
И аз натам съм се запътила като че ли. Поне засега. Мисля си, че който и да е, стига да има поне минималното необходимо образование за целта, ще е крачка напред от сегашното положение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Кунева е новият ГЕРБ/цар/сдс, на пръв поглед по-привлекателна, но по нищо не се различава(мъжа и е син на един от главните в БКП). Очаква се да спечели изборите и богаташите сега и пълнят сметките.
Историята се повтаря за пореден път, хората ще гласуват за нея щото е най-малкото зло, но едва ли на следващите избори някоя партия ще събере достатъчно гласове, сигурно ще има коалиция, та интересно от кои ще е.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Ами то е ясно, винаги така става. Когато дойде някой нов, хората го избират, защото са отчаяни и все е същата работа. Да се надяваме, че някога ще случим и ние на управленци.
Зависи от гледната точка.
Кунева може и да е поредния месия в нечии очи, но е невъзможно да постигне такъв успех, че да състави самостоятелно правителство (визирам избирането на ГЕРБ, НДСВ и СДС в изборите от предходни години). Слабо вероятно е да се състави коалиционно правителство, в което една от трите водещи политически партии е тази на Кунева. А причината за това е, че хората не са глупави - този филм вече е гледан, и то неведнъж. Най-реалистичното, което може би ще се случи е да спечелят 4-10% от гласовете, да вкарат няколко депутата и толкова.
Ако трябва да избирам: не бих избрала нито една. Никой от тях не струва. Всеки си гони интересите. Да имаше там нормални хора от народа, да се организират да направят една партия, ама не - и да са нормални след време и те стават лакоми.
Кур за всички.Аз няма да гласувам.Един дол дренки са и БСП,и РЗС,и Кунева,и всички.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Много правилно . Честни и добри хора , целящи единствено благоденствие и просперитет за народа няма как да влязат в управлението . Дори и да допуснем на теория , че е възможно подобно нещо , то има милион начини да ги изхвърлят от играта или да ги покварят и тях , така че това е мисия невъзможна . Единствено революция би ни управила , но пък за жалост и те са инициирани от определени хора , имащи определени дългосрочни интереси . Следователно - събитията се диктуват от определен кръг хора , които определят развитието на регионите по света , като обикновеният човек почти винаги е бил безгласна буква.
Мегленчето ли бе??? Аз не вярвах, че някой ще се върже да гласува за нея. Какво й е новото, тя е на политическата сцена мнооого отдавна, бита карта е.
Най-лошото е, че продължаваме да гласуваме за "най-малкото зло". Което пък винаги се оказва не чак толкова малко, за колкото сме го мислели.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Това мнение е много вярно!България е толкова "развита", че българите започнаха да мечтаят за емиграция и в страни като Украйна, Хърватия, Сърбия. Там поне има индустрия. Само с туризъм, молове и магистрали не става! Трябват заводи, училища, детски градини и паркове! Ама кой да се сети, строят само молове, хотели и магистрали!
А по въпроса коя партия - СДС, НДСВ или някоя подобна на тях.
Но като гледам как вървят нещата сигурно сега 50 години ще си се редуват ГЕРБ и Коалиция за България. Така де, у нас всички партии са с кадри, обучени от БКП, ама поне онези в СДС и НДСВ поне правеха нещо, колкото и малко да е, и народът се почувства като бял човек в периода 1998-2005, а най-крадливите се събраха в Коалиция за България, ДПС и ГЕРБ. РЗС и Атака нямат шанс за мнозинство за съжаление.
Ако на следващите избори спечелят ГЕРБ или Коалиция за България (+ДПС) не искам да имам нищо общо с тази държава!
Последно редактирано от mikko123 : 08-03-2012 на 22:28
я пак?
В България, точно в момента има един, единствен политик със собствена, лична позиция, заслужаващ уважение, но нали не сме достигнали достатъчно високо ниво на развитие, нямаме мажоритарни избори и догодина, когато най-сетне ще имам право да гласувам, ще гласувам за партия, а не за личност.
Национализмът няма да ни оправи, както и омразата. Омраза, да, не нетолерантност. Омраза. Бих казала - никаква толерантност към нетърпимостта. End of story.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞