- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Самонаранявате ли се?!
Презирам хора, които си посягат, защото имат проблеми.
Не ми се случва за първи път да го чуя от хора, които са загубили родител. Само едно ще ви кажа. Тези хора са ви направили и са ви давали обичта си, а вие най-безсрамно пикаете на паметта им.
Егоистично, импулсивно, безплодно, неуважително, страхливо, глупаво, жалко. Ето това е да се режеш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чачо, а според мен хората се самообвиняват, че не са могли да сторят повече, за да спасят тези хора. Обичали са ги.
За мен е вид слабост, но в никакъв случай не трябва да се оставяме, иначе все някога се стига до края... което е жалко
Баси глупакаБаш ЕМО си
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Да започнем с това, че самоубийството за мен е начин да избягаш от проблема, а не да го решиш. Глупаво, безотговорно и слабохарактерно ми се струва.
Да минем на това, че и аз съм се самонаранявала, но под много по-лека форма - биела съм си шамари, удряла съм стената с юмрук, дори понякога правя нови дупки по себе си, но нито един път не е било с цел да умра или да се осакатя завинаги.
психически да.
много съм саморазрушителна.
нямам пориви за физическо разрушение.
на тези хора им трябва разбиране, а не осъдително отношение. хората могат да са много слаби, разрушени, счупени отвътре и не всеки е роден с най-силната воля на света.Егоистично, импулсивно, безплодно, неуважително, страхливо, глупаво, жалко. Ето това е да се режеш.
аз много искам да помагам на такива хора да излязат от състоянието в което са. защото за тях светът просто е друг. замислете се - ако бяха толкова щастливи, силни и т.н. нямаше да се режат, но щом го правят, значи имат някаква причина да са отслабнали психически и да са загубили вяра в живота.
Последно редактирано от jghgh : 07-31-2012 на 13:16
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Още по-точно, никой не е роден с най-силната воля на света. С нея не се раждаш, а я градиш. Да вземат да си изградят воля сами, никой не им е длъжен. Разглезени хлапаци са, които като видят нещо лошо и веднага се предават. А на чия глава после ще лежат последиците, като повечето не могат да се погрижат за себе си след като им се случи нещо?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.