.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55
    Голям фен Аватара на Eskapel4o

Exclamation защо момичетата гледат ....

Защо момичетата гледат в момчето стила му на обличане или някви др простотии
    а къде е характера просто не гледат вътре в него гледат външността му това е голяма грешка ....

Голям фен Аватара на shaunaa
    Еми външността привлича вниманието ми, поне при мен е така, Ако е някакъв грозничък и не говори много сигурно няма да го забележа и да ми направи впечатление, но ако е красив веднага ще привлече вниманието ми. От голямо значение за това как изглеждаш. Все пак външният ти вид говори много за теб и само като видя някой г-д мога да кажа какъв е !
    Вярвай в мечтите си !

Мега фен Аватара на Chacho
    Щото външността привлича, това не значи, че не гледат характера. Гледат и двете, както и ние момчетата правим. Няма лошо в това, просто си искрен със себе си и не си кривиш душата, че и външният вид има значение.

Ако се поддържа мъжа чист и в спретнат вид, ще може да премине успешно осъдителната преценка на дамите и да започне играта на "характери".
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Няма такова нещо като момичетата харесват *********, а момчетата **********. За всеки човек може различно нещо да е най-важно в другия. Стилът на обличане и външният му вид като цяло са много важни фактори, но и красив и тъп да си и грозен и умен нема да стане.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    shaunaa а на теб ще ти е приятно ли момчетата да те оценяват по външността ?!?!?
    Не всички момичета гледат външността тези момичета са повърхностни (мое мнение) според мен важен е характера, да имате много общи теми за разговори, общи интереси, да си имате доверие и т. н.

Айде моля ти се. Абсолютно всеки нормален човек на тая земя гледа външността

ок НО не може да преценяваш бъдещия партньор САМО по външния вид, поне според мен е така, или да намериш подходящ и да не си с него само защото "не е достатъчно красив/а" (лично мнение)

Мен, ако един човек не ме привлича външно не ме интересува какъв му е характера и не бих имал връзка с него заради това. Както и, ако е много хубав, но не струва като човек. Възможно е да не искам да имам връзка с човек заради нещо съвсем, съвсем дребно, стига това дребно нещо да ме дразни достатъчно много у него, че да не искам нещо повече от приятелство или дори приятелство.

Има нещо вярно, наистина и все пак всеки има собствено мнение

Моето мнение е всеобщо в случая. Да поясня. Всяко винаги си има изключения! Много голяма част от хората биха отрязали човек, защото не им харесва на външен вид. Имам предвид при положение, че тоя човек е на финансовото ниво на тоя, който го реже, че иначе жените, а и някои мъже са способни на много неща.

А ти би ли отрязал само заради външния вид ? Имам в предвид ако се разбирате мн добре, пасвате си и т. н. би ли я зарязал само заради външния й вид ?

По-горе написах, че да. Ако човек не ме привлича на външен вид, дори да е с перфектния характер много трудно бих прежалил външния вид. Предпочитам да карам красива кола 75 коня, отколкото грозна кола 400 коня.
    Последно редактирано от ccdesigns : 08-02-2012 на 00:49

:дд какъв пример само извинявайте, явно не съм Ви разбрала

здраве да е

btw мразя да ми говорят на вие

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    По-горе написах, че да. Ако човек не ме привлича на външен вид, дори да е с перфектния характер много трудно бих прежалил външния вид. Предпочитам да карам красива кола 75 коня, отколкото грозна кола 400 коня.
    Значи аз ще си карам Ferrari Enzo,която е изключително грозна, а ти си карай електромобила

Предпочиташ да караш това пред това ? Твой си избор

Стига дее т'ва ще го сънувам ужасс

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    На пръв поглед няма как да ти вникнат в душата, нали се сещаш. Първоначално виждаш външното и ако ти се отдаде възможност - опознаваш и вътрешността.
    Да, външния вид не е от голямо значение, ама първо тя бие на очи, когато се видиш с някоя за пръв път. Не можеш да ми твърдиш, че се срещаш с момиче и веднага разбираш каква е тя, нищо че не сте си говорили и подобни.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    'Щото в днешно време,за да си вървежен,трябва да си И красив,И умен,И с пари,И да не си задръстен...

ПС:Сега сериозно.Външността не е най-важното,но при бегло запознанство тя е тази,която първо привлича.Характера е на второ място.Природни закони,к'во да ги прайш..?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз не гледам стил на обличане. Гледам поддържаност. Чист, спретнат и стегнат. Какво се оплаквате въобще? От вас се искат най-вече тези 3 простички неща. От нас се искат големи цици, тънка талия, малко оформено дупе, дълги крака, хубаво оправени вежди, плътни устни, идеална кожа, красива коса, нежни черти на лицето, перфектна кола маска... и тн., и тн. То остава вече пръста си да не мърдате, а само да изисквате.

Никога не бих тръгнала да градя нещо с човек, с чийто характер не си пасвам. Това важи за повечето хора. Никой не гледа САМО външността. Всички гледат И нея.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Е,виж ся, външността е само опаковката,тва че си останал с впечатлението,че гледаме само външността - заблуждаваш се.Кифляци кво искаш :Д

'щОто може ли да му разбереш характера като го гледаш за първи път? Мне.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Външността е много важна. Съмнявам се ти авторе да имаш някакво привличане към дебеличко, мърляво момиче с очила и т.н. По дрехите посрещат по ума изпращат, както се казва. Ако не те грабне с външен вид, няма и как да искаш да опознаеш човека по-натам, защото това как се грижиш за себе си значи и много за твоя характер. Не става дума, че всеки гледа най-големите красавци (не, че не, но не винаги). Достатъчно е само да си чист, спретнат и поддържан, за да можеш да спечелиш нечие внимание.
    nigga stole my bike

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Аз не гледам стил на обличане. Гледам поддържаност. Чист, спретнат и стегнат.
    Аз също.
    Не съм от ония момиченца,които си харесват "рапърчета" или "емота" или "костюмари" ... мен ме интересува самото излъчване на човека,възпитанието му,държанието му...стила на обличане не е от значение,важното е да е поддържан и да се грижи за себе си. Момичетата,които се влияят от стила на обличане са или на по 13 или глезли или и двете.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Защото са повърхностни.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си