- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- КАКЪВ СТИЛ МУЗИКА СЛУШАТЕ?
Според last.fm
I'm into electronic, drum and bass, dubstep, indie and british including:
Chase & Status, Logistics, The Kooks, Skream, Netsky, The xx, Burial, SBTRKT, Crystal Castles, MGMT, The Prodigy, Nero, Blawan, Bondax, Benga, Gil Scott-Heron and Jamie xx, The Glitch Mob, High Contrast, Bonobo, James Blake, Four Tet, The Weeknd, Florence + the Machine, Jamie Woon, Arctic Monkeys, Fantastic Mr Fox, XXYYXX, M83, Jacques Greene, Foster the People, Red Hot Chili Peppers, Empire of the Sun, Horsepower Productions, Massive Attack, Faithless, Two Door Cinema Club, xxxy, B-Complex, Julio Bashmore, Lana Del Rey, Disclosure, Katy B, The Chemical Brothers, London Elektricity, deadmau5, Moby.
Поп, рок и метал.
Не съм чак толкова ограничена, за да слушам само един тип музика
Почти всеки стил ми харесва.
Е, не слушам всички песни, но повечето ми харесват
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
всичко от метъл до чалга , но предимно слшам англ. музика чалга все по рядко![]()
Progressive Rock, Psychedelic Rock, Hard Rock, New Wave
A7X ftw!Инае метъл, може и пънк, що годе рап и хип-хоп, разни chill out, абе каквото дойде, но главно метъл.
Всичко което ми хареса,с изключение на чалга.Но общо взето слушам Kpop,Jrock,House ..
Industrial/alternative metal....offtopic- ква е разликата между чалга и поп фолк щото видях едно мнение че някой си слушал поп фолк а чалгата била за простаци о.О (facepalm)
всичко, което ми хареса,без чалга, но главно рок.
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
* боже като видя в един пост дъбстеп и чалга на едно ми иде да се застрелям.*
главно слушам дъбстеп, d'n'b, техно, реге, old school рап.