- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мислите ли, че това...
Да. Като се има предвид най-затлъстелите нации по последните проучвания: Америка, Германия, Франция и т.н.Според една анкета германките се чувствали комфортно в кожата си и са жени със самочувствие. Не им пука много. Другите не били наред. Едно момиче 50 кг било анорексичка. Сигурно повечето не са чували, че имат отбори по художествена гимнастика или за съществуването на фитнеса.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз имам чувството че китито само тва прави в Youtube - Търси грозни, дебели и/или тъпи и да се самоуспокоява, че не е толкова зле
Между другото, защо не разгледате проблематиката в историческо-религиозен аспект. По всички иконостаси, изобразените и натрапвани ни като идеални образи са с наднормено тегло, независимо от пола. Да вземем пример от херувимите:
Също знаем, че по време вече на упадъка на Римската империя, изобразени в множество сексуални сцени на разврат и хомосексуализъм, образите също са с надномрено тегло:
Римска Империя
Древна Гърция:
![]()
+ изображенията в Кама Сутра. Тогава образец на красотата на женското тяло е било това.
Принцеса Сиси е първата жена в света въвела домашния фитнес и е била първата известна анорексичка. Талия-50, ръст-1,70. Била е приемана за една от най-красивите жени на света за времето си .![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 08-06-2012 на 10:10
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Наскоро гледах някаква снимка във фб на двойка дебела с нормален. Всички отдолу се изреждаха да им пишат "евала" и колко било похвално че тя се харесвала такава каквато е и имала самочувствие.
Дебел и със самочувствие е някаква пълна нелепост. :Д Не мога да повярвам, че РЕАЛНО могат да са със самочувствие. Комплексирано, надуто самочувствие може би. Но в никакъв случай реално.
Колкото до двойката, няма нищо похвално в това някой да се примири с мързела и хранителните си навици, или пък в това, че той се задоволява с дебелана, или пък има извратен вкус. Смисъл, той си преценя, но няма нищо за хвалене в тая работа.
Да...Познавам поне 4 такива двойки.Всеки има свой собствен вкус..не можем да ги съдим все пак това си е тяхно мнение
Двойките тип "10" са хипстъри![]()
Creative Technologie
Ами нещо за това, че ти май я нападаш без основателна причина???
Ами, ако ти си искаш от сестра си, като няма кой да ти пусне, не значи че всички го правят. Един път ти споменах вече да не съдиш по другите според себе си, `щото ставаш смешен, ама ти не, та не.
Представи си-знам предисторията.
Айде, със здраве.
Последно редактирано от Кръгъл идиот : 08-06-2012 на 12:56
Тва с роднините е старо от доста време.
И каква е предисторията - дадох ти достатъчно време вече да се поразровиш
Не знаех че имаш брат - освен ако не е кръвен брат.
да знаеш вече
затова ти го каза това със сестрата
а не защото се е опитал да пробута някъв лаф ;]
оуу...
станахме като в америка![]()
ми то май тука съвсем се отдалечихме от стартовата тема
Първоначално написано от GregoryHouse
Айде да си говорим за храна.![]()
Папа ми се суши![]()
Да не е имало секс между брат и сестра?
Creative Technologie