- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Зодия Близнаци
Въздухари, повърхностни, на настроения и хрумвания и са двулични, което според мен е адски кофти черта
Добре, тука ще се обадя.
Кое наричаш двуличие? Обясни ми го. Защото аз като един юнски близнак мога да ти кажа, че това че имаме много лица не ни прави двулични.
BrainlessROCKBABY - Такива сме. Просто на моменти не го признаваме, защото високомерието е лоша черта.
Офф, кво скачате като малки деца, питаше се за мнението, казах го. На мен ако ми кажат, че моята зодия са големи инати, няма да се обидя, така и за близнаците е всеизвестен факт, че са фурнаджийски лопати. Непостоянството е лошо нещо особено ако става дума за принципи. Колко по- ясно искаш да ти го обясня?
Примерно приятел си с някого, зад гърба му го плюеш, пред него се хилиш и плюеш другите, за да си угоден на всички. Най- елементарното, за което се сетих.
Нда, ще скачам колкото ми е кеф.
За всичко останало съм съгласна, и за ината, и за фурнаджийските лопати, но не можеш да ми кажеш, че всички са двулични. Това най-много го мразя и ще си подскачам срещу мнението ти колкото искам, щом засяга това. Факта, че си срещал/а такъв представител на зодията, който е бил двуличен не прави всички такива.
И разликата между непостоянен и двуличен е огромна.
Последно редактирано от Wednesday666 : 08-11-2012 на 12:13