.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 96

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Добре, тука ще се обадя.
    Кое наричаш двуличие? Обясни ми го. Защото аз като един юнски близнак мога да ти кажа, че това че имаме много лица не ни прави двулични.
    Офф, кво скачате като малки деца, питаше се за мнението, казах го. На мен ако ми кажат, че моята зодия са големи инати, няма да се обидя, така и за близнаците е всеизвестен факт, че са фурнаджийски лопати. Непостоянството е лошо нещо особено ако става дума за принципи. Колко по- ясно искаш да ти го обясня?
    Примерно приятел си с някого, зад гърба му го плюеш, пред него се хилиш и плюеш другите, за да си угоден на всички. Най- елементарното, за което се сетих.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Офф, кво скачате като малки деца, питаше се за мнението, казах го. На мен ако ми кажат, че моята зодия са големи инати, няма да се обидя, така и за близнаците е всеизвестен факт, че са фурнаджийски лопати. Непостоянството е лошо нещо особено ако става дума за принципи. Колко по- ясно искаш да ти го обясня?
    Примерно приятел си с някого, зад гърба му го плюеш, пред него се хилиш и плюеш другите, за да си угоден на всички. Най- елементарното, за което се сетих.
    Нда, ще скачам колкото ми е кеф.
    За всичко останало съм съгласна, и за ината, и за фурнаджийските лопати, но не можеш да ми кажеш, че всички са двулични. Това най-много го мразя и ще си подскачам срещу мнението ти колкото искам, щом засяга това. Факта, че си срещал/а такъв представител на зодията, който е бил двуличен не прави всички такива.

И разликата между непостоянен и двуличен е огромна.
    Последно редактирано от Wednesday666 : 08-11-2012 на 12:13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си