.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 96

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Има очевидно... Просто по мои впечатления процентно при близнаците са повече. Толкова. Не познавам малко и всички до един са нагаждачи и несериозни, както и двулични, а може би и трилични, знам ли.

Разбирам да спорим за научно доказани факти или пък исторически факти, да спорим кой е прав. Това е моето мнение (мнение=субективно възприятие, породено от общуването с представители от зодията) и поради изброените в скобите причини няма нужда да бъде оборвано, нито ще се промени, нито нищо.

П.П.
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Аз не скачам, но определено искам да оборя твърдението, че имаме повече лоши черти, отколкото хубави.
    Къде го видя бе, мойто момиче това твърдение?

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Има очевидно... Просто по мои впечатления процентно при близнаците са повече. Толкова. Не познавам малко и всички до един са нагаждачи и несериозни, както и двулични, а може би и трилични, знам ли.

Разбирам да спорим за научно доказани факти или пък исторически факти, да спорим кой е прав. Това е моето мнение (мнение=субективно възприятие, породено от общуването с представители от зодията) и поради изброените в скобите причини няма нужда да бъде оборвано, нито ще се промени, нито нищо.

П.П.
    Къде го видя бе, мойто момиче това твърдение?
    Във всяка зодия има двулични хора. Това, че точно тази се казва БЛИЗНАЦИ не ни прави задължително Всички представители двулични. Ти не каза "Тези, които аз познавам са такива", ти говореше общо за зодията, затова започнах и аз. Аз не споря, просто излагам и моето мнение, като един представител на зодията. На 19 години съм и никога през живота си не съм била двулична. Не и към други хора. Сменявам си мненията, настроенията, мислите почти постоянно, това е моят израз на двуличие, триличие и многоличие.

Казах ти го и преди, срещала си само такива, това не прави Всички такива.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    ....
    Заключението ти, че мисля близнаците за двулични заради наименованието на самата зодия, е смехотворно.
    Не сме в 1и клас, за да кажа: Тези, които аз познавам, са еди- какви си. Пита се за мнение, очевидно е , че моето ще е формирано от общуването с хората, които ПОЗНАВАМ.
    Няма дума "сменявам". Не трябваше да казваш на колко си.
    Кофтито е, че такива хора си 'сменяват' и принципите много лесно, ако изобщо може да се каже, че имат такива, щом са толкова често променливи.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Заключението ти, че мисля близнаците за двулични заради наименованието на самата зодия, е смехотворно.
    Не сме в 1и клас, за да кажа: Тези, които аз познавам, са еди- какви си. Пита се за мнение, очевидно е , че моето ще е формирано от общуването с хората, които ПОЗНАВАМ.
    Няма дума "сменявам". Не трябваше да казваш на колко си.
    Кофтито е, че такива хора си 'сменяват' и принципите много лесно, ако изобщо може да се каже, че имат такива, щом са толкова често променливи.
    Аха, извини ме, че не си гледам особено правописа, когато пиша тук. Да не съм на изпит случайно? Боже.
    Защо пък да не кажа, нещо лошо ли виждаш? Аз викам да спра да ти отговарям, защото започна да ми се заяждаш, пък не съм в настроение да се занимавам с такива неща.

Познавай си колкото и каквито Близнаци искаш. Въобще не съм правила заключение, че мислиш така заради името. Това е от тъпо по-тъпо. Личи, че ама хич не си ме разбрала. Както и да е, приключвам спора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си