- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Горещият КЪТ
aww спирам да подарявам плюшки от днес![]()
хахах
ооок и сега следва,
НО1
вАриш ли ракия? Печеш ли чушки пред блока (пред дувара)? На село ли живееш? Обичаш ли пълнени чушки с ориз и мръвка? Напиши ни една рецепта за пълнени чушки. Колко см тава използваш? Опитвал ли си да готивш по принцип?
Разкажи ни един твой ден, когато си на даскало и един твой ден сега през ваканцията? Кой клас завърши? С какви оценки, коя е най-слабата? А кой предмет най-ти се отдава в даскало? ПРавил ли си секс?
+ един допълнителен въпрос: Какво е тва кюмбе с крила дето си сложил за аватар ?![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ракия веднъж съм опитал, няма да повторя. Чушки също не обичам. Живея в София. Че кой не обича? Е ква рецепта бе Мачок? То голяма философия сеедно. Стига да е голяма и черна...тавата, всичко е 6. Опитвал съм, справям се с повечето неща, все пак трябва човек да може и това да прави.
Когато съм на даскало.....ставам към 6, 6:30 излизам от нас, 1-вите няколко часа Английски ги проспивам, за да съм буден за математиката, в голямото обивам време или ако има още Английски след това може напрао някой мач. След даскало зависи от ден на ден. Или с приятелката ми, или имам някаква работа, или на фитнес. Прибирам се към 9:30/10 както падне, до към 12 на компютъра, после се спи. Ако съм 2-ра смяна същото, но с разменен ред и с разликата, че извеждам песа сутринта.
През ваканцията ставам към 8, тичам, прибирам се,къпя се,доспивам си, извеждам кучето, седя малко на скайп после излизам някъде или с приятелката ми, или с приятели, или ако имам някаква работа я върша, правя к'вото правя и се прибирам. После вечерта ми почти винаги завършва еднакво, само дето лятото лягам много по-късно. Завърших 8 клас. Среден успех 5.80. Най-слабата ми е 5 по математика. Биология. Щях ли да пиша в раздела иначе?
Това приятелю е красив, грациозен, БЪЛГАРСКИ ЧУШКОПЕК!
Последно редактирано от chushkopek : 08-12-2012 на 11:06
NO2
Наричали ли са те зубър? Какво мислиш за зубарите? Можеш ли едновременно да си отлични, да въртиш яки гаджета, да цъкаш с приятелчета и да си добре приет в класа? Какво мислят съучениците ти за теб? Присмиват ли ти се понякога? Подиграват ли те? Хвърлят ли ти чантата на някой покрив, лепят ли ти седалката на чина с лепило, лепят ли ти дъвки между страниците на тетрадките/учебниците? Как успяваш да изкараш по всичко шест? Имаш ли се с даксалите, всъщност какво ти е мнението за даскалите като цяло? Пишеш ли си често домашните? Участваш ли в някаква групичка на 'вървежните' в класа си, или по-скоро страниш от простотията? Въобще, какъв е Чушкопек в училище, в очите на останалите?
На колко години е приятелката ти? не е ли малка да прави секс? В каква поза го правите? Тя опитна ли е? Прави ли добра френска? А ти на нея правиш ли и? Обичаш ли да я стискаш за врата, докато я чукаш? Как се държите пред останалите, като сте заедно - гушкате ли се, натискате ли се, теглите ли си езици или по-скоро само седите един до друг? Опъваш ли я на задна? Колко бързо свършваш?
Мислиш ли, че е нормално на 15 да правиш секс? Кое му е нормалното или кое не му е нормалното?
Никога. Ограничени са. Може попринцип. Ммм различните "грипи" хора имат различно мнение, тези които не ме харесват гледат да не общуват много с мен, останалите имат всевазможни мнения за мен.....на някои съм им странен, други не ме разбират, 3-те ме смятат за приятна компания итн итн итн....знаеш различни хора, различни мнения. Не са ми се присмивали от доста време. Подиграват? Като цяло не, но знаеш как е в тая среда някой сгафи ли по какъвто и да е начин, почват ебавките. Да ми хвърлят чантата на покрив!? После ще я вземат те. Това с лепилото и дъвките не съм виждал никой да го прави на никого честно казано. Как...без грам усилия честно казано, не си мърдам гъза изобщо просто все още смея да кажа, че е лесно. Ами зависи, познавам много приятни даскали, но повечето са ми много консервативни и ограничени. Домашно не съм барал от много отдавна. Вървежните ми бъркат в здравето...много ме дразнят такива хора които само разправят колко са велики. Как да страня от простотията като тя е навсякъде? Какъвто съм и извън него, казах ти вече какво мислят хората за мен.
Приятелката ми е колкото мен. Не. Редуваме. Колкото и аз. Перфе. С удоволствие. И 2-мата си падаме здраво БДСМ , тъй че да. Зависи от компанията....чак да се натискаме не би било подходящо. Кой не обича задна? Не засичам....средно 30-тина минутки. Казвал съм го в няколко теми, ще го кажа пак, ако и 2-мата партньори са физически готови и имат достатъчно мозък в главата си, проблем да се прави секс на каквато и да е законна възраст няма.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Изчезнах аз от кътчето и мачока спря да задава въпроси. Тц, тц.
Тц, а пък и Бог знае кой наистина ми е чел дългите писаници.![]()
НО3
с какъв профил си, имаш ли някаква по-обособена специалност? какво ще искаш да кандидатстваш, измислил ли си го? АКо не - какво ти се учи по принцип Висше.. смяташ ли, че въобще има смисъл от виШету? В България или в чужбина би предпочел да следваш? Какво според теб се крие зад израза 'професионална реализация'? Искаш ли да имаш собствен бизнес и как си го представяш?
Имаш ли най-добри приятели? Какво правиш с него/нея/тях? Какви жертви си правил, в името на приятелството?
с какъв профил си, имаш ли някаква по-обособена специалност? какво ще искаш да кандидатстваш, измислил ли си го? АКо не - какво ти се учи по принцип Висше.. смяташ ли, че въобще има смисъл от виШету? В България или в чужбина би предпочел да следваш? Какво според теб се крие зад израза 'професионална реализация'? Искаш ли да имаш собствен бизнес и как си го представяш?
Имаш ли най-добри приятели? Какво правиш с него/нея/тях? Какви жертви си правил, в името на приятелството?
Профил ИДМК(Издателски Дейности и Масови Комуникации) съм , не съм мислила какво искам да нандидатствам все още.Има смисъл от висше-то и то голям... Ако имам възмозност естествено че в чужбина. Нямам представа какво е "професионална реализация". Собствен бизнес, едва ли ще успея да си направя, но бих искала да съм сноуборд и ски учителка в Австрия през зимата и сърф учителка във Гърция през лятото, обичам спорта. Имам най-добри приятели .. лигавим се, бих направила абсолютно всичко, ако не е прекалено вече ;д
Математика с Англ. Не. Медицина, измислил съм го отдавна. От визше смисъл има...дори в западналата ни родина. В чужбина. Умението да използваш другите и да се възползваш от възможностите си. Не, не бих искал, просто самата идея да се занимавам с толкова хора не ме влече. Винаги ми е звучало лигаво "най-добър/ра приятел/ка" и предпочитам да не го използвам, но да, има една шепа хора с които прекарвам голяма част от свободното си време. Жертви в името на приятелство не съм и няма да направя.....не обичам ултиматуми освен ако не ги поставям, а това за мен си е точно това.
НО4
Как си представяш света след 50 години? А България? А себе си и живота си?
Какво направи за да зарадваш майка си и баща си в последната една година?
Какво те мъчи, какво те притеснява последните дни/седмици/месеци?
Докато чукаш гаджето си, пляскаш ли я по дупето/стискаш ли я за врата/държиш ли и главата грубо до леглото/стената да не мърда? Обичаш ли тя да те пляска / 'наранява' по друг начин? Къде обичаш да свършваш?
Мислиш ли, че за всичко в тоя живот си има време? И не е редно да се избързва с нещата или пък да се претупват набързо?
Колко процента си отворен/нахакан/нахален/устат и съответно в оставащите проценти си затворен/мълчалив/спокоен и прибран? )
Кофти въпрос....няма как да знам, но съдейки по статистики определено няма да е добре ако човечеството продължава в същия дух. България се надявам да съществува след 50 години. Като всеки човек в България на тази възраст, дано успея да свържа 2-та края. Напоследък нищо.....чувствам се истински щастлив, чак на мен не ми се вярва.
Да, да, да, да и да. В нея.
Тук ми е трудно да ти отговоря така, че да ме разбереш, но ще опитам.
Да, технически погледнато за някои неща има определено време, до една определена възраст се развиваме => преди да сме физически готови за дадено действие е рано. Това което повечето хора разбират под "За всичко си има време." е просто глупаво и неосновано. Да се избързва с нещо е глупаво, нищо повече. Ако развихря въображението си обаче, нещо претупано чисто теоритично може да има глобални последици => може да бъде доста повече от глупаво => определено не е добре да се претупва каквото и да е.
Не обичам да използвам % когато става въпрос за нещо такова
Отворен-затворен: 20-80%.
Устат-мълчалив: 30-70%.
Нахален и спокоен не са противоположни, ако искам да постигна нещо съм способен на всичко => мога да бъда много нахален ако ситуацията го налага. Спокоен съм в 75% от времето, но все още има неща на които не мога да не обърна внимание.
Прибран не разбирам какво точно трябва да значи, ако обичаш поясни.
П.С Пропуснах въпроса с родителите. Живея с майка ми, разведох ги преди няколко години. Нищо не съм направил, за да ги зарадвам, не се и опитвам, ако правя нещо го правя за себе си.
Последно редактирано от chushkopek : 08-16-2012 на 19:28
NO5
прибран имах предвид да си тих, ненатрапчив, да не правиш скандали, да си подреден, спретнат.. такива работи .
Кажи ми няколко детски филмчета, които си гледал и много ти харесваха, като беше малък.
Кажи ми кое те кара да се усмихнеш в днешно време? Обясни ми твоята мотивация да бъдеш по-добър човек спрямо околните. Кажи ми мислиш ли, че си достачно зрял за сериозни 'подвизи' - в любовта, в професионалната си насоченост, имаш ли характер на победител и завоевател? На каква възраст човек трябва да подхване живота си яко в ръце? Коя грешка на приятелката си няма да простиш никога и за кое можеш да направиш компромис? )
Това е, благодаря ти за участието.