.
Отговор в тема
Страница 12 от 34 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 827
    Мега фен Аватара на machoka
    aww спирам да подарявам плюшки от днес

хахах

ооок и сега следва,

НО1

вАриш ли ракия? Печеш ли чушки пред блока (пред дувара)? На село ли живееш? Обичаш ли пълнени чушки с ориз и мръвка? Напиши ни една рецепта за пълнени чушки. Колко см тава използваш? Опитвал ли си да готивш по принцип?

Разкажи ни един твой ден, когато си на даскало и един твой ден сега през ваканцията? Кой клас завърши? С какви оценки, коя е най-слабата? А кой предмет най-ти се отдава в даскало? ПРавил ли си секс?

Мега фен
    + един допълнителен въпрос: Какво е тва кюмбе с крила дето си сложил за аватар ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    aww спирам да подарявам плюшки от днес

хахах

ооок и сега следва,

НО1

вАриш ли ракия? Печеш ли чушки пред блока (пред дувара)? На село ли живееш? Обичаш ли пълнени чушки с ориз и мръвка? Напиши ни една рецепта за пълнени чушки. Колко см тава използваш? Опитвал ли си да готивш по принцип?

Разкажи ни един твой ден, когато си на даскало и един твой ден сега през ваканцията? Кой клас завърши? С какви оценки, коя е най-слабата? А кой предмет най-ти се отдава в даскало? ПРавил ли си секс?

Ракия веднъж съм опитал, няма да повторя. Чушки също не обичам. Живея в София. Че кой не обича? Е ква рецепта бе Мачок? То голяма философия сеедно. Стига да е голяма и черна...тавата, всичко е 6. Опитвал съм, справям се с повечето неща, все пак трябва човек да може и това да прави.

Когато съм на даскало.....ставам към 6, 6:30 излизам от нас, 1-вите няколко часа Английски ги проспивам, за да съм буден за математиката, в голямото обивам време или ако има още Английски след това може напрао някой мач. След даскало зависи от ден на ден. Или с приятелката ми, или имам някаква работа, или на фитнес. Прибирам се към 9:30/10 както падне, до към 12 на компютъра, после се спи. Ако съм 2-ра смяна същото, но с разменен ред и с разликата, че извеждам песа сутринта.
    През ваканцията ставам към 8, тичам, прибирам се,къпя се,доспивам си, извеждам кучето, седя малко на скайп после излизам някъде или с приятелката ми, или с приятели, или ако имам някаква работа я върша, правя к'вото правя и се прибирам. После вечерта ми почти винаги завършва еднакво, само дето лятото лягам много по-късно. Завърших 8 клас. Среден успех 5.80. Най-слабата ми е 5 по математика. Биология. Щях ли да пиша в раздела иначе?

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    + един допълнителен въпрос: Какво е тва кюмбе с крила дето си сложил за аватар ?
    Това приятелю е красив, грациозен, БЪЛГАРСКИ ЧУШКОПЕК!
    Последно редактирано от chushkopek : 08-12-2012 на 11:06

NO2

Наричали ли са те зубър? Какво мислиш за зубарите? Можеш ли едновременно да си отлични, да въртиш яки гаджета, да цъкаш с приятелчета и да си добре приет в класа? Какво мислят съучениците ти за теб? Присмиват ли ти се понякога? Подиграват ли те? Хвърлят ли ти чантата на някой покрив, лепят ли ти седалката на чина с лепило, лепят ли ти дъвки между страниците на тетрадките/учебниците? Как успяваш да изкараш по всичко шест? Имаш ли се с даксалите, всъщност какво ти е мнението за даскалите като цяло? Пишеш ли си често домашните? Участваш ли в някаква групичка на 'вървежните' в класа си, или по-скоро страниш от простотията? Въобще, какъв е Чушкопек в училище, в очите на останалите?

На колко години е приятелката ти? не е ли малка да прави секс? В каква поза го правите? Тя опитна ли е? Прави ли добра френска? А ти на нея правиш ли и? Обичаш ли да я стискаш за врата, докато я чукаш? Как се държите пред останалите, като сте заедно - гушкате ли се, натискате ли се, теглите ли си езици или по-скоро само седите един до друг? Опъваш ли я на задна? Колко бързо свършваш?
    Мислиш ли, че е нормално на 15 да правиш секс? Кое му е нормалното или кое не му е нормалното?

NO2

Наричали ли са те зубър? Какво мислиш за зубарите? Можеш ли едновременно да си отлични, да въртиш яки гаджета, да цъкаш с приятелчета и да си добре приет в класа? Какво мислят съучениците ти за теб? Присмиват ли ти се понякога? Подиграват ли те? Хвърлят ли ти чантата на някой покрив, лепят ли ти седалката на чина с лепило, лепят ли ти дъвки между страниците на тетрадките/учебниците? Как успяваш да изкараш по всичко шест? Имаш ли се с даксалите, всъщност какво ти е мнението за даскалите като цяло? Пишеш ли си често домашните? Участваш ли в някаква групичка на 'вървежните' в класа си, или по-скоро страниш от простотията? Въобще, какъв е Чушкопек в училище, в очите на останалите?

На колко години е приятелката ти? не е ли малка да прави секс? В каква поза го правите? Тя опитна ли е? Прави ли добра френска? А ти на нея правиш ли и? Обичаш ли да я стискаш за врата, докато я чукаш? Как се държите пред останалите, като сте заедно - гушкате ли се, натискате ли се, теглите ли си езици или по-скоро само седите един до друг? Опъваш ли я на задна? Колко бързо свършваш?
    Мислиш ли, че е нормално на 15 да правиш секс? Кое му е нормалното или кое не му е нормалното?
    Никога. Ограничени са. Може попринцип. Ммм различните "грипи" хора имат различно мнение, тези които не ме харесват гледат да не общуват много с мен, останалите имат всевазможни мнения за мен.....на някои съм им странен, други не ме разбират, 3-те ме смятат за приятна компания итн итн итн....знаеш различни хора, различни мнения. Не са ми се присмивали от доста време. Подиграват? Като цяло не, но знаеш как е в тая среда някой сгафи ли по какъвто и да е начин, почват ебавките. Да ми хвърлят чантата на покрив!? После ще я вземат те. Това с лепилото и дъвките не съм виждал никой да го прави на никого честно казано. Как...без грам усилия честно казано, не си мърдам гъза изобщо просто все още смея да кажа, че е лесно. Ами зависи, познавам много приятни даскали, но повечето са ми много консервативни и ограничени. Домашно не съм барал от много отдавна. Вървежните ми бъркат в здравето...много ме дразнят такива хора които само разправят колко са велики. Как да страня от простотията като тя е навсякъде? Какъвто съм и извън него, казах ти вече какво мислят хората за мен.
    Приятелката ми е колкото мен. Не. Редуваме. Колкото и аз. Перфе. С удоволствие. И 2-мата си падаме здраво БДСМ , тъй че да. Зависи от компанията....чак да се натискаме не би било подходящо. Кой не обича задна? Не засичам....средно 30-тина минутки. Казвал съм го в няколко теми, ще го кажа пак, ако и 2-мата партньори са физически готови и имат достатъчно мозък в главата си, проблем да се прави секс на каквато и да е законна възраст няма.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    И 2-мата си падаме здраво БДСМ
    въЙ, интересно хаха
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    въЙ, интересно хаха
    Аз теб нИ тА разбирам съвсем, хем си по миличките работи, хем си падаш малко БДСМ.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Аз теб нИ тА разбирам съвсем, хем си по миличките работи, хем си падаш малко БДСМ.
    а нИ можИ ли да съм 2-3в1? :3

*спам*
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Irti
    Изчезнах аз от кътчето и мачока спря да задава въпроси. Тц, тц.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Всички други са безинтересни ^^

Супер фен Аватара на Irti
    Тц, а пък и Бог знае кой наистина ми е чел дългите писаници.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Всички момиченца, точейки лиги горе и долу по теб :3

Аз изчетох целия кът....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    *подскача*
    АЗ!

и аз искам.

НО3

с какъв профил си, имаш ли някаква по-обособена специалност? какво ще искаш да кандидатстваш, измислил ли си го? АКо не - какво ти се учи по принцип Висше.. смяташ ли, че въобще има смисъл от виШету? В България или в чужбина би предпочел да следваш? Какво според теб се крие зад израза 'професионална реализация'? Искаш ли да имаш собствен бизнес и как си го представяш?
    Имаш ли най-добри приятели? Какво правиш с него/нея/тях? Какви жертви си правил, в името на приятелството?

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    сакам я да се пробвам,готова съм да почЕкам

с какъв профил си, имаш ли някаква по-обособена специалност? какво ще искаш да кандидатстваш, измислил ли си го? АКо не - какво ти се учи по принцип Висше.. смяташ ли, че въобще има смисъл от виШету? В България или в чужбина би предпочел да следваш? Какво според теб се крие зад израза 'професионална реализация'? Искаш ли да имаш собствен бизнес и как си го представяш?
    Имаш ли най-добри приятели? Какво правиш с него/нея/тях? Какви жертви си правил, в името на приятелството?

Профил ИДМК(Издателски Дейности и Масови Комуникации) съм , не съм мислила какво искам да нандидатствам все още.Има смисъл от висше-то и то голям... Ако имам възмозност естествено че в чужбина. Нямам представа какво е "професионална реализация". Собствен бизнес, едва ли ще успея да си направя, но бих искала да съм сноуборд и ски учителка в Австрия през зимата и сърф учителка във Гърция през лятото, обичам спорта. Имам най-добри приятели .. лигавим се, бих направила абсолютно всичко, ако не е прекалено вече ;д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от blqqqh Виж мнението

Профил ИДМК(Издателски Дейности и Масови Комуникации) съм , не съм мислила какво искам да нандидатствам все още.Има смисъл от висше-то и то голям... Ако имам възмозност естествено че в чужбина. Нямам представа какво е "професионална реализация". Собствен бизнес, едва ли ще успея да си направя, но бих искала да съм сноуборд и ски учителка в Австрия през зимата и сърф учителка във Гърция през лятото, обичам спорта. Имам най-добри приятели .. лигавим се, бих направила абсолютно всичко, ако не е прекалено вече ;д
    Вземи се в ръце. Никой никъде не е казал, че си ти наред. Прочети първия пост от темата.

съжалявам ;х не знаех.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Вземи се в ръце. Никой никъде не е казал, че си ти наред. Прочети първия пост от темата.

хахахха FAIL
    ама желание има момичето :/
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

НО3

Математика с Англ. Не. Медицина, измислил съм го отдавна. От визше смисъл има...дори в западналата ни родина. В чужбина. Умението да използваш другите и да се възползваш от възможностите си. Не, не бих искал, просто самата идея да се занимавам с толкова хора не ме влече. Винаги ми е звучало лигаво "най-добър/ра приятел/ка" и предпочитам да не го използвам, но да, има една шепа хора с които прекарвам голяма част от свободното си време. Жертви в името на приятелство не съм и няма да направя.....не обичам ултиматуми освен ако не ги поставям, а това за мен си е точно това.

НО4

Как си представяш света след 50 години? А България? А себе си и живота си?

Какво направи за да зарадваш майка си и баща си в последната една година?

Какво те мъчи, какво те притеснява последните дни/седмици/месеци?

Докато чукаш гаджето си, пляскаш ли я по дупето/стискаш ли я за врата/държиш ли и главата грубо до леглото/стената да не мърда? Обичаш ли тя да те пляска / 'наранява' по друг начин? Къде обичаш да свършваш?

Мислиш ли, че за всичко в тоя живот си има време? И не е редно да се избързва с нещата или пък да се претупват набързо?

Колко процента си отворен/нахакан/нахален/устат и съответно в оставащите проценти си затворен/мълчалив/спокоен и прибран? )

НО4

Как си представяш света след 50 години? А България? А себе си и живота си?

Какво направи за да зарадваш майка си и баща си в последната една година?

Какво те мъчи, какво те притеснява последните дни/седмици/месеци?

Докато чукаш гаджето си, пляскаш ли я по дупето/стискаш ли я за врата/държиш ли и главата грубо до леглото/стената да не мърда? Обичаш ли тя да те пляска / 'наранява' по друг начин? Къде обичаш да свършваш?

Мислиш ли, че за всичко в тоя живот си има време? И не е редно да се избързва с нещата или пък да се претупват набързо?

Колко процента си отворен/нахакан/нахален/устат и съответно в оставащите проценти си затворен/мълчалив/спокоен и прибран? )
    Кофти въпрос....няма как да знам, но съдейки по статистики определено няма да е добре ако човечеството продължава в същия дух. България се надявам да съществува след 50 години. Като всеки човек в България на тази възраст, дано успея да свържа 2-та края. Напоследък нищо.....чувствам се истински щастлив, чак на мен не ми се вярва.
    Да, да, да, да и да. В нея.
    Тук ми е трудно да ти отговоря така, че да ме разбереш, но ще опитам.
    Да, технически погледнато за някои неща има определено време, до една определена възраст се развиваме => преди да сме физически готови за дадено действие е рано. Това което повечето хора разбират под "За всичко си има време." е просто глупаво и неосновано. Да се избързва с нещо е глупаво, нищо повече. Ако развихря въображението си обаче, нещо претупано чисто теоритично може да има глобални последици => може да бъде доста повече от глупаво => определено не е добре да се претупва каквото и да е.
    Не обичам да използвам % когато става въпрос за нещо такова
    Отворен-затворен: 20-80%.
    Устат-мълчалив: 30-70%.
    Нахален и спокоен не са противоположни, ако искам да постигна нещо съм способен на всичко => мога да бъда много нахален ако ситуацията го налага. Спокоен съм в 75% от времето, но все още има неща на които не мога да не обърна внимание.
    Прибран не разбирам какво точно трябва да значи, ако обичаш поясни.

П.С Пропуснах въпроса с родителите. Живея с майка ми, разведох ги преди няколко години. Нищо не съм направил, за да ги зарадвам, не се и опитвам, ако правя нещо го правя за себе си.
    Последно редактирано от chushkopek : 08-16-2012 на 19:28

NO5

прибран имах предвид да си тих, ненатрапчив, да не правиш скандали, да си подреден, спретнат.. такива работи .

Кажи ми няколко детски филмчета, които си гледал и много ти харесваха, като беше малък.

Кажи ми кое те кара да се усмихнеш в днешно време? Обясни ми твоята мотивация да бъдеш по-добър човек спрямо околните. Кажи ми мислиш ли, че си достачно зрял за сериозни 'подвизи' - в любовта, в професионалната си насоченост, имаш ли характер на победител и завоевател? На каква възраст човек трябва да подхване живота си яко в ръце? Коя грешка на приятелката си няма да простиш никога и за кое можеш да направиш компромис? )

Това е, благодаря ти за участието.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си