Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
пхаха каквото си се затресла, авторке, направо ти ми изглеждаш смешна.
какво те интересува кой носи лещи, кой има ноктопластика, кой е с удължена коса и етц.? всеки сам си решава за себе си. И преди да ми се нахвърлите всички както в онази тема държа да кажа, че дори и да не бях толкова "изкуствена" /както ме наричате/ пак щях да съм на това мнение, защото, както казах вече, всеки сам си решава за себе си какво да прави и как да го направи. друг е въпроса, че всеки е с различен вкус и ако бяхме всички еднакви, нямаше да е интересно, со...
пък и аз по-често виждам усмихнати момичета, отколкото намусени, така че твоя въпрос май е клиширан.
честно казано правиш ми впечатление на поредното момиче, което тайно си мечтае да бъде като тях, ама не е сигурна и иска да си вдигне въшките като няколко непознати и кажат, че те са грозни, ужасни и етц.
аре сега чакам да ме оборите с 1234567 коментара!!

Авторката просто изразява отвращението си от това,в което се е превърнало днешното поколение,а именно от такива като тебе,които се опитват да се правят на някакви,каквито не са.Така че това не прави авторката смешна,но тебе те прави адски жалка.Да си естествен не означава да бъдеш еднакъв,а да бъдеш себе си и да не се опитваш да се променяш, с мисълта,че като си сложиш милярд програми на снимките,за да заличиш недостатъците си,лещи,ноктопластика и държиш цигара в недораслата си ръка ще се харесаш на някого. И би било хубаво,ако не намесваш себе си в всеки твой коментар,защото не всичко се върти около тебе.