- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Злобните женски погледи от "Фейсбук".Защо?
Аз пък харесвам най-много последните три снимки, особено предпоследната, а там грима е най-силен. Обичам очите да са подчертани. Не ходя винаги така, но просто ми харесва.
Колкото до темата - въпрос на вкус...казала котката и си облизала задника.
Не гледам злобно и не общувам с кифли които гледат злобно, затова и всичките тези неща са непознати за мен. Виждам усмихнати и естествени момичета, не смятам, че изкуственото надделява, а може би просто съм в по-различна среда. Изкуственото не винаги е грозно, грозен е кича, претрупването, липсата на вкус към грим и дрехи, незнание от страна на момичетата как да слагат грима, как да съчетават цветове, но просто някои хора са се родили така. Щом са се облекли и гримирали така, явно те самите се харесват. Момичетата подражават на чалга културата, защото слушат такава музика, а отношението към музиката и стила върви ръка за ръка. Не съм видяла млади момичета да се обличат като зрели жени, по-скоро се обличат като магистралки. Твърде високите токчета, крещящите дрехи, бельото тип 'аре да си лягаме', не ми се връзва никак с по-зрелите жени.
Може да носиш удължения, ноктопластика и изкуствени мигли и пак да не изглеждаш толкова изкуствено. Правилните цветове + усет за мярка правят чудеса. Защо не покажете чуждестранни актриси и певици, които също носят почти всичко изброено, но все пак не са натруфени като коледни елхички ?
ох.. някой да ми обясни защо изобщо се занимавам щото тука вече съвсем смисъл не видях![]()
Всеки да ходи както му харесва...не разбирам какъв е проблема. :д![]()
Зайче, няма какво да те оборваме - всеки си има мнение![]()
Само като ти видях линка в подписа и ми стана ясно, че и ти май спадаш към тая група момичета, дето имат леко изкривено мислене за красота, а може би дори и относно държанието на едно момиче.
аре сега чакам да ме обориш с 1234567 коментара!!
Едит: След точка се пише главна буква![]()
всеки като има мнение защо 'съдите' така наречените 'кифли? очевадно те така си се харесват
едит: не знаех, мерси че ми каза ;(
http://ask.fm/iwwkaa
напълно подкрепям мнението на koshtramba/и аз не си те представям с по-силен грим..имаш перфектни черти ,а скулите ти са просто уникални /
Не разбирам хората на 17-18-19 и т.н,които буквално се маскират преди да излязат .Когато човек се събуди сутрин до такова момиче се чуди тя ли е не е ли ...
Стига сте се занимавали със заека ! Не веднъж сме виждали нейните идеали за красота и няма смисъл да коментираме повече ..не сме ние хората ,които трябва да я ориентират в живота .Има си родители и те трябва да я напътстват .
Hostis Honori Invidia
Авторката просто изразява отвращението си от това,в което се е превърнало днешното поколение,а именно от такива като тебе,които се опитват да се правят на някакви,каквито не са.Така че това не прави авторката смешна,но тебе те прави адски жалка.Да си естествен не означава да бъдеш еднакъв,а да бъдеш себе си и да не се опитваш да се променяш, с мисълта,че като си сложиш милярд програми на снимките,за да заличиш недостатъците си,лещи,ноктопластика и държиш цигара в недораслата си ръка ще се харесаш на някого. И би било хубаво,ако не намесваш себе си в всеки твой коментар,защото не всичко се върти около тебе.
^ Това как се държиш на 13 не обуславя това какъв ще бъдеш след пубертета.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Благодаря, Цуцко! Май само аз не си виждам тия скули!
А относно зайката, май много бърза да порасне. Има хубави и нежни черти, но гримът, лещите, боядисаната коса, софтуера по лицето й - няма абсолютно никакъв смисъл от това, защото си е естествено хубава, с малко носле и плътни устни. Да не говорим, че си е изтънила веждите (кой, коой, по дяволите ше си изтънява веждите, като е имал такива вежди?!?! Коой???), което грам не я прави готина.![]()
Просто мисля, че в тези и години е простено.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз не съм излизала с тежък грим. При мен ежедневието е без грим и прическа, рядко да сложа спирала или фдт ако имам нещо на лицето.. Вазелина не го броя, защото без него устните ми кървят. Моето лице е детско ,едно такова, невинно и когато се видях с силен грим гледката не ми допадна изобщо. Не харесвам момичетата ,които не излизат без молива, тъмния грим, фдт-на , тупираната и изправена коса, но не им се бъркам, тяхна си работа, тяхно си решение. Има и момичета които не преминават през този период, но са малко и за жалост повечето не са ''известни'' в средата си. Но се радвам на стилното обличане и добре поддържаната коса, съчетана с естествено лице и чисти , нормално дълги нокти, старателно лакирани.
Защо гледате толкова злобно на снимките?Мислите ли,че е красиво да си изтъните веждите на макс,при това с огромна чупка,гледайки надменно?
Мислят се за "готини" и се опитват да бъдат същите глупачки като другите.
Защо е тази злоба?Защо са тези фейсбук интриги?
Интриги има навсякъде, а тези в социалните мрежи са породени от скука и явно тези, които ги въртят, са такива, които по цял ден се чудят какви мръсотии да правят. (под мръсотии имам предвид заяждания и подигравки, също така и вече споменатите интриги).
Злобата си е до човека.
Защо вече рядко виждаме на снимки усмихнати естествени момичета?
Защо вече изкуственото надделява?
Защо вече се дефинират като хубави,момичетата ,които са с удължение+1 тон грим+лещи+ноктопластика+из уствени мигли+изкуствен тен и т.н.?
Модата сред тийнейджърите е такава.
Младото лице винаги си има своята красота - повече или по-малко, но за да изглеждат "готини" и да бъдат като другите.
Тези, които са прекалено малки или нямат нужда от грим, изглеждат смешни, защото така или заличават красотата си, или още повече се загрозяват.
Вече дори тези в 5. клас си скубят веждите и си слагат грим (доста са такивата случаи).
Според мен никой няма право да те вини за поста ти. Разбирам възмущението ти - просто не им обръщай внимание.
Явно не се усещат как изглеждат смешни и се излагат, всеки който е отстрани им се чуди на акъла........
Защо масово млади момичета ,а и не само младите подражават на чалга певици?
Защото са известни, явно, като им харесват музиката, трябва да изглеждат по същия отвратителен начин като тях.
Защо малки момичета на по 12-13 години се обличат като зрели жени и бързат да пораснат?
На по-предния въпрос вече ти казах... При всеки е било или е така. Няма закъде да се бърза. По-умните хора обикновено осъзнават, че е така и забелязват колко смешно изглеждат посочените от теб лица.
Относно снимките:
Снимка 1. Първото нещо, което си помислих, като я видях е : "Това човек ли е ?!"
Ако се промъкнем зад грима, забелязвам, че това момиче няма особена красота - високо чело и раздалечени очи. За него би било добре да използва съвсем лек грим, който да прикрива тези особености, и да не беше си оскубала веждите като на някое извънземно, да не беше сложила толкова много грим, да не си беше уголемила толкова устните като на афроамериканка - само това щеше да отвори красотата й много повече.
Снимка 2. Сори ама по-неприятно изглеждащ човек не съм виждала..... Тук вече липсва всякаква красота и чрез грим се наблюдава опит да се запълни.
Снимка 3. Забелязвам изрусен бретон, косата й е накъдрена със поставка за преса, лак за коса, обем, веждите са "обръснати" и почти липсват, има грим.....
Седя си, до мен е телевизора. Пускат Джей Ло на няква реклама и се чудя - дори тая известна личност не съм я виждала никога толкова направена на плашило.......
Снимка 4. МАЛЕ! Стреснах се бе, човек, с тея вежди цялата подскочих!!!
Помислих си, че някой седи и ме гледа свирепо със вдигнати вежди, а послесе усетих, че тва си е перманентно на веждите й.
Но комент
Всеки се прави колкото, когато и както си поиска на плашило, защото и другите правят така или щото е модерно.
Тва не дава основание на останалите да те критикуват, щото си е така.
I just came to say Hallo ;pp
Shake that ~ Every day Im shufflin ;d
Хмм... O.o
Кое те кара да мислиш, че се правят на това което не са ? Не допускаш ли мисълта, че може би са точно това което искат да бъдат ? Това е тяхно желание и решение и ако всички хора по-света имаха като нашите представи за красота, външен вид, и стил, света нямаше ли да е твърде скучен, и еднообразен ? Да, може би красив, но скучен. Защо всички трябва да бъдат естествени ?
Зайче.. , дебелите вежди в момента са нещо като символ на красота, класа, стил и...абе модерни са. Лично аз не харесвам твърде дебелите вежди, затварят погледа.
Нямам нищо против слагането на лек грим,но за мене не е нормално от толкова малък човек да тръгне да заличава красотата си.Според мен те не се опитват да се харесат на себе си,а на хората.И да,светът би бил скучен,но поне щеше да е истински.
не е ли по-важно как човек се възприема? има хора, които наистина не са хубави с дебели вежди, а и те самите не се харесват, което всъщност е много по-важно. това значи ли, че заради наложената мода, така да се каже, трябва да ходят с дебели вежди?
има хора, на които ноктите не са хубави и вместо да чакат да растат си изграждат нокти. има хора, които нямат коса и заради това си слагат такава. има хора, които имат недостатъци по лицето и искат да ги прикрият, за това се гримират.
и те са изкуствени и грозни, защото искат да са красиви ли ? дори да казвате, че са красиви и без тези неща ще ви направи по-хубаво впечатление 'поддържано' момиче пред 'обикновено' такова.
общо взето не съм против 'естествените' момичета,де. просто е хубаво да има разнообразие и това, че за вас са грозни не значи, че за всички са грозни.
а и да не си помислите, че аз се гримирам всеки ден или че нося лещи всеки ден, или че съм с ноктопластика постоянноеми за ваше пълно разочарование-не, така че....
![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Такива красавици си ги махам от приятели или изобщо не ги приемам когато ми искат приятелство .. Не ми трябва да им гледам грозните снимки с 1 тон грим, нацупени и гледащи лошо .. преди и аз също се гримирах повече (не колкото тях разбира се ) и имах снимки където не съм усмихната .. но сега осъзнах, че хубавите снимки са когато съм естествена и усмихната .. нямам и приятелки, които да създават интриги .. изобщо изчистила съм си фейсбука от такива и ми е многооо добре))
Наранявай ме докрай,
да боли до сутринта,
към горещите места
да те водя ли сама ?