- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Направих се.Освен един кичур,защото не ми стигнаха ролките ама нищо.Напръсках я с вода после и си сложих торба на косата.
Нямам шапка за баня или някой шал ... дано да стане нещо.Много хлабаво го чувствам :/ все едно всеки момент ще паднат ролките.
Уоу!Никога не съм била толкова къдрава!Направо,като пружини.
Ужас...ще се опитам малко да я пооформя и да я снимам.И между другото едвам спах,много беше неудобно.
Чакаме снимки.
От скоро имам косопад. На нервна почва е всичко. Ако можете да ми препоръчате някаква маска, шампоан или каквото и да е, което има ефект. Миналата година, когато пак имах проблеми и косата ми започна да пада бях използвала някакъв хининов шампоан. http://apteka.framar.bg/30005059/%D1...BD%D0%BE%D0%B2 беше такъв, но не ми помогна.
^^^
Бургас <3
Разресах я малко и сложих няколко капки арганово масло,както прави момичето в клипа.![]()
Не стана,като нейната.Очаквах да е по-яко,но нищо.Ще пробвам и друг път и ще се науча как да ги слагам тия странни ролки.Ето косата ми след подстригването и къдренето с тия ролки.
http://prikachi.com/images/13/5145013Y.jpg
Последно редактирано от strawberry88 : 08-16-2012 на 08:59
Аз сега седя намазана с бадемово масло и такам. Всеки път ми я прави много мека (:
Днес си взех маската на Денис за първи път.Във форума я хвалите и реших да я пробвам.Преди малко си измих косата и се разресваше изключително лесно.Сега чакам да изсъхне,но имам предчувствие,че ще е хубава.![]()
охх аз днес не си правих маска и ме хвана яд това е мързела ;д моля ви препоръчайте ми шампоан за мазна коса че направо ..
Шампоаните за мазна коса прекалено я изсушават.Ако използваш и топлина на косата си и с този шампоан ще е перфектната комбинация за коса тип ''слама''. :Д
Използвай си нормалните,но не и за суха,защото щом ти е мазна,няма да се справя добре.Най-хубаво за боядисана-има и УВ филтри!![]()
fizzyg не съм съгласна...
Точно шампоаните за суха коса могат да й свършат работа, защото така те насищат скалпа с вещества и го хидратират достатъчно, като по този начин тя не с премива и не й е нужно да произвежда повече себум от необходимото.
Ами аз от личен опит съм останала с такива впечатления сякаш. Но със сигурност мога да кажа,че шампоаните за мазна коса я изсушават много,безспорен факт.
Ами да ги редува тогава. Аз например редувам шампоан за мазна коса с подхранващ шампоан и смея да кажа, че косата ми вече не се омазнява толкова бързо, както преди (:
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Маската на Денис вече ми е една от любимите!Косата става идеално гладка и се разресва лесно.![]()
![]()
аз да питам, мога ли да си правя маската с тривитаминол с каквото си поискам и трябва ли да има алкохол? дайте предложения с какво да си я правя, да не стане много мазно, да се отмива и да не мирише
ъъъ... ааа и без мас и газ
Последно редактирано от cheburashka : 08-17-2012 на 15:46
все някак ще я отмия, много ме притеснява да не мирише, ако слагам яйце, да не се пресече и т.н.
досега подобни маски не съм си правила, само масла и някакви готови