.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Момичето няма вина.Вина има само семейния/обвързания човек,защото ако той няма желание да е с друг партньор НИКОГА няма да го направи.Тя не го е завлякла насила в леглото си и не го е накарала да я обича.
    И ако на мен някога ми се случи партньора ми да ми изневери ще обвинявам него и себе си,но не и момичето.След като се е стигнало до изневяра значи нещо в нашите отношения е куцало.Той ще е виновен,защото не е споделил,какво не е наред,а направо се е хванал с нова.Аз ще съм виновна,защото не съм усетила промяна в отношенията ни и не съм предприела някакви действия.

А и нищо не каза за цялата история с лаптопа на майка ти и профила на баща ти ...
    Логиката ти я няма хич )) Когато се сдобиеш с такава, тогава ми давай съвети ))))
    Вярвай в мечтите си !

Ми сори, ама момичето е право. Баща ти е виновен, че има любовница, не тя самата.. Може да има част от вината, може да го е съблазнила ( което МНОГО ме съмнява, ако беше така, щеше да е само еднократно ) така че, не го изкарвай него невинен, само той си е крив.

Подкрепяш съветите , които те подтикват да си премълчиш и да живееш във вечен АД , защото нямаш смелост да застанеш пред баща ти и да му кажеш . Логично е да ти се струва по - лесно да премълчиш , но ще ти е по - тежко с това на главата . Когато имаш проблем заставаш срещу него , така че отиваш и разговаряш с баща ти , а не мишкуваш . То само това , че ходи по дискотеки с приятели е нелепо , когато е семеен . Явно майка ти е прекалено либерална или въобще не я пита .

Цитирай Първоначално написано от IcameHereToFuckBitches Виж мнението
    Ми сори, ама момичето е право. Баща ти е виновен, че има любовница, не тя самата.. Може да има част от вината, може да го е съблазнила ( което МНОГО ме съмнява, ако беше така, щеше да е само еднократно ) така че, не го изкарвай него невинен, само той си е крив.
    Аз не го изкарвам невинен и двамата имат вина. НЕ може да ми кажеш, че само баща ми е виновен, пък онази е Дева МАрия ))
    Вярвай в мечтите си !

Доста по-голяма част от вината е негова. Може да не ти е лесно да го признаеш, ама е така.

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Според мен проблема е там "Излиза сам и с приятели по дискотеките , може там да са се запознали" ..
    37 годишен мъж със семейство си позволява да излиза сам по дискотеките и с приятели. Нямам нищо против , познавам такива мъже , които излизат с приятелите си на дискотека и кръчма без жените си. Ама има такива мъже , които заради тези дискотеки се впускат във флиртове и си навличат много неприятности..незнам твоя баща може би системно ходи на дискотеки..Майка ти и ти не сте ли забелязали , че ходи често например на дискотеки.. не сте ли се съмнявали за нещо , че има причина да излиза така на веселба сам ? Не знам може аз да греша .. при всеки мъж различно стоят нещата относно въпроса с дискотеката.
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Авторке,моята логика хич не куца Просто ти все още си малка и глупава,явно и без опит с връзките.

И още не си ми отговорила на питанката за лаптопа на майка ти и профила на баща ти ... Избягваш въпросите,които не ти отърват,а?!

ЕДИТ:

Цитирай Първоначално написано от Geminicous Виж мнението
    То само това , че ходи по дискотеки с приятели е нелепо , когато е семеен .
    И като е семеен к'во?!Да ходи само до работа и обратно ли?!Семейните също имат право да се забавляват и да ходят по кръчми,клубове и дискотеки.Друг е въпроса,че по принцип не е нормално всеки път да ходи без съпругата си ...
    Последно редактирано от 3oPuTy : 07-31-2012 на 15:44
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Преди време разбрах,че баща ми има нещо общо с една жена,с която са били гаджета навремето.Чух един разговор на майка ми и баща ми,докато УЖ спах,в който майка ми го питаше за един номер.Какъв е,на кого е, защо е звънял толкова често и такива подобни.. (беше му изкарала фактурата на телефона в интернет),след като той каза,че не знае,тя му каза,че е звъняла и вдига жена.Тя ми сподели,понеже и казах какво съм чула,след което аз също изкарах на баща ми фактурата,взех номера и се обадих на "онази".Просто си изпуснах нервите и предполагам ако бях на твое място,щях да споделя с майка ми и след това да пиша на въпросното момиче.

ПОРАСНИ. Това направи. В живота се случват такива неща, хората се събират и разделят все по-често.
    Голямата работа. Какво ще напишеш на бившата му любовница?
    Да вдигнеш някакви детски скандалчета не е решение, а проблем.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Лудите издръжки от по 70 лв. Смях в залата.
    Е сега . Аз имах приятелка на която баща й плащаше издръжка 5 000 лева. Вярно че беше богат. Не съобразих, извинявам се.

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Мн. здраве на баща ти, а ти нямаш право да им се месиш
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Цитирай Първоначално написано от KadifWerewolf Виж мнението
    Мн. здраве на баща ти, а ти нямаш право да им се месиш
    ХАха !!! ИМАМ ПРАВО ДА ПРАВЯ КАКВОТО СИ ИСКАМ В СВОБОДНА СТРАНА СМЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Вярвай в мечтите си !

Наистина е много гадно нашите са разделени (пожелавам да не се случи това) имам и приятел при който се случи така и го посъветвах да не казва веднага на майка си а да говори първо с баща си за да види каква е била причината . И чак тогава да говори с майка си за това. Така че първо говори с него като започваш да му намекваш че знаеш и след това с майка си

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    ХАха !!! ИМАМ ПРАВО ДА ПРАВЯ КАКВОТО СИ ИСКАМ В СВОБОДНА СТРАНА СМЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    не ти говоря спрямо законите на държавата, а ако имаш уважение към баща си, което явно нямаш и не би трябвало да ти пука, тоест липсва ти драма в живота, препоръчвам ти някои индийски филм - големи драми са, майка от деца разделят
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Ами според мен не може да не ти пука какво се случва , вярно е че всеки има личен живот ,но това засяга и нея и тя има правода знае какво става !

Цитирай Първоначално написано от UESLI Виж мнението
    Ами според мен не може да не ти пука какво се случва , вярно е че всеки има личен живот ,но това засяга и нея и тя има правода знае какво става !
    +1
    Вярвай в мечтите си !

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Мило момиче, съжалявам за това, което ти се случва, определено не е приятно. Смятам обаче, че ти трябва да гледаш собствения си интерес. Ако те издържа, дава ти пари и те обича и уважава, не бива да го съдиш толкова жестоко. Той все пак ти е баща. в живота и има страшно много изпитания. Ако ти преодолееш това, което се случва в момента, ще израснеш и ще мислиш по мъдро.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си