- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми си е имал любовница ;((((
Ми сори, ама момичето е право. Баща ти е виновен, че има любовница, не тя самата.. Може да има част от вината, може да го е съблазнила ( което МНОГО ме съмнява, ако беше така, щеше да е само еднократно ) така че, не го изкарвай него невинен, само той си е крив.
Подкрепяш съветите , които те подтикват да си премълчиш и да живееш във вечен АД , защото нямаш смелост да застанеш пред баща ти и да му кажеш . Логично е да ти се струва по - лесно да премълчиш , но ще ти е по - тежко с това на главата . Когато имаш проблем заставаш срещу него , така че отиваш и разговаряш с баща ти , а не мишкуваш . То само това , че ходи по дискотеки с приятели е нелепо , когато е семеен . Явно майка ти е прекалено либерална или въобще не я пита .
Доста по-голяма част от вината е негова. Може да не ти е лесно да го признаеш, ама е така.
Според мен проблема е там "Излиза сам и с приятели по дискотеките , може там да са се запознали" ..
37 годишен мъж със семейство си позволява да излиза сам по дискотеките и с приятели. Нямам нищо против , познавам такива мъже , които излизат с приятелите си на дискотека и кръчма без жените си. Ама има такива мъже , които заради тези дискотеки се впускат във флиртове и си навличат много неприятности..незнам твоя баща може би системно ходи на дискотеки..Майка ти и ти не сте ли забелязали , че ходи често например на дискотеки.. не сте ли се съмнявали за нещо , че има причина да излиза така на веселба сам ? Не знам може аз да греша .. при всеки мъж различно стоят нещата относно въпроса с дискотеката.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Авторке,моята логика хич не куцаПросто ти все още си малка и глупава,явно и без опит с връзките.
И още не си ми отговорила на питанката за лаптопа на майка ти и профила на баща ти ... Избягваш въпросите,които не ти отърват,а?!
ЕДИТ:
И като е семеен к'во?!Да ходи само до работа и обратно ли?!Семейните също имат право да се забавляват и да ходят по кръчми,клубове и дискотеки.Друг е въпроса,че по принцип не е нормално всеки път да ходи без съпругата си ...
Последно редактирано от 3oPuTy : 07-31-2012 на 15:44
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Преди време разбрах,че баща ми има нещо общо с една жена,с която са били гаджета навремето.Чух един разговор на майка ми и баща ми,докато УЖ спах,в който майка ми го питаше за един номер.Какъв е,на кого е, защо е звънял толкова често и такива подобни.. (беше му изкарала фактурата на телефона в интернет),след като той каза,че не знае,тя му каза,че е звъняла и вдига жена.Тя ми сподели,понеже и казах какво съм чула,след което аз също изкарах на баща ми фактурата,взех номера и се обадих на "онази".Просто си изпуснах нервите и предполагам ако бях на твое място,щях да споделя с майка ми и след това да пиша на въпросното момиче.
ПОРАСНИ. Това направи. В живота се случват такива неща, хората се събират и разделят все по-често.
Голямата работа. Какво ще напишеш на бившата му любовница?
Да вдигнеш някакви детски скандалчета не е решение, а проблем.
Мн. здраве на баща ти, а ти нямаш право да им се месиш
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Наистина е много гадно нашите са разделени (пожелавам да не се случи това) имам и приятел при който се случи така и го посъветвах да не казва веднага на майка си а да говори първо с баща си за да види каква е била причината . И чак тогава да говори с майка си за това. Така че първо говори с него като започваш да му намекваш че знаеш и след това с майка си![]()
Ами според мен не може да не ти пука какво се случва , вярно е че всеки има личен живот ,но това засяга и нея и тя има правода знае какво става !![]()
Мило момиче, съжалявам за това, което ти се случва, определено не е приятно. Смятам обаче, че ти трябва да гледаш собствения си интерес. Ако те издържа, дава ти пари и те обича и уважава, не бива да го съдиш толкова жестоко. Той все пак ти е баща. в живота и има страшно много изпитания. Ако ти преодолееш това, което се случва в момента, ще израснеш и ще мислиш по мъдро.