- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
О, блаб е невероятна. Страшно развита личност в много сфери, умее да разсъждава и да те направи на 5 стотинки. Духовна и спиритуална личност е, която особено много се кефи на поезия и изкуство (заради което ми е любимка), човек който може да отстоява своето мнение и позиции, но който също така е отворен за други мнения/решения освен неговите. Страхотен човек.
Чушкопека - харесва ми как мисли. Не съм срещала момче на 15 години да се държи така. Саркастичен е, понякога дори прекалено много, но има какво да каже и знае как да го заяви пред другите. Вади страхотни въпроси и отговори на такива зададени към него. Мисля че е доста умно момче, предвид мненията му тук. Кефи много.
Ох, споко.
Ти пък си ми страшно лигава. И аз го отдавам на това че си риби. Страшно лигава си, падаш си по клишетата, захарните балончета, розовите очила и понитата които ядат теменужки и серат дъги. Витаеш в свой собствен свят - типично за рибите - отнесена личност си, която е страшно емоционална и лесно ранима. Не ме кефят такива хора. Противоположност са на това, което аз съм.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 08-22-2012 на 20:38
Ами Блаб и аз се опитвам да бъда сдържан и мисля,че имам някакъв напредък,но не мога винаги да се сдържам.Мисля,че си умна,сдържана ;д приятен,мил човек, дава добри съвети.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
опф майни - поздрав за караниците ви
http://www.youtube.com/watch?v=GiT8s...yer_detailpage
ПС Щруди мислих ,че си зодия рак , извинявай
DisappointedDreamer противоположностите се привличат
ей мечтател,по-точно противоположностите се привличат![]()
Наскоро открих таланта на Щруди да рисува и пее.Харесаха ми творбите и,а гласът и е направо убийствен,много ме кефи.Макар че на няколко места беше леко фалшиво(не разбирам от музика,просто така ми се чу и се извинявам предварително,ако съм в грешка),гласът и компенсира.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ами не физика де.Сестра ми има подобен на моя характер и почти винаги се караме,докАто другата ми сестра е с напълно противоположен на моя характер и се разбираме прекрасно.Знам,че не питаше мен,но исках да дам пример.
Нищо подобно.
Не понасям такива хора. Не ги искам около мен. С такива хора непрекъснато се карам. Казах го в една тема - такива хора може да се превличат, да, защото представляват това което единия не е и това което иска да бъде. Но дълготрайни взаимноотношения между такива хора не могат да съществуват.
Та, не на мен тия.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 08-22-2012 на 21:10
Съжалявам,че се набутвам непоканена,но винаги съм защитавала тази теза и не мога да остана безразлична към предивзвикателството. Надявам се да извиниш нахалността ми.
Тази теза важи за хора,ненавиждащи скуката.За мен и всички такива хора би било страшно тягостно и непереспективно да бъдат с копие на себе си.Когато знаеш всяка реакция на човека отсреща в даден момент,губиш тръпката,дори и интереса си към него.Мистерията винаги е необходима.Тя поддържа искрата и най-вече развитието на двамата души.Звучи странно,но ще ти обясня защо.Интересувайки се от едни теми,вашите разговори се въртят около едно и също и натрупването на информация е сравнително слабо и на моменти дори липсва.Когато се интересувате от СРАВНИТЕЛНО различни неща,всеки в даден момент проявява интерес към предпочитанията на половинката и точно така се развивате взаимно.Защото не всичко може да се разбере лесно от отсрещната страна.И когато ти се опиташ да му го обясниш като на малоумен,за да те разбере,тренираш и собствения си мозък.Нарича се четене с разбиране.Както е казал Айнщайн :Ако не можеш да обясниш едно нещо на баба си,значи нищо не си разбрал.". Обобщено е това.И пак повтарям,че важи за личностите,които не обичат рутината и скуката.
И за приятелството горе-долу важи същото.
Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-22-2012 на 21:12
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
То т'ва противоположностите се привличат е най-голямото клише евър и въобще не е вярно.
Въпреки че както каза Щрудел, раците се кефим на клишета и на традиционното. За Бога, наистина е така. Като се замисля, аз не мога да бъда нестандартна, различна и т.н. Сми, приемам се за различна по някакъв друг параграф от останалите, но определено съм една скучна традиционалистка, моралистка и т.н. В мен няма "шарено", "необикновено" и т.н. Но, както се казва, ordinary is precious :Д /един индиец в омеглето ми го каза, мхахаха/
А ти, Дриймър, много острееш, да, с тези мнения. И това "директна съм", "нахъсана съм" не минава, а по-скоро е демагогия, за да се прикрие желанието да порязваш околните и някак да им внушаваш, че са тъпи и от нищо не разбират. Сигурно звучи все едно се заяждам, но просто така виждам нещата. Не искам т'ва да те обижда - в крайна сметка мразя конфликтите, ама така или иначе ти не се докосваш от форумните мнения.
Виоленца е няк'ва студена, козирог беше май? Ддз, хладна девойка, аз с това я свързвам. Реалистична, цинична и някак дистанцирана, на някакъв си свой връх.
Не че тези девойки са преди мен, ама ми се коментираше просто.
пп. Ааа, за Русокоска нещо. Не съм й чела темата за заплатата и т.н., но това не ме учудва. Раците имат склонност да са свръхамбициозни, нахъсани, и много да се палят по някви теми какви важни кадри са, колко потенциал имат и как заслужават супер много.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
А някой може ли да опише стрелците,за да му кажа дали е вярно?
Айде спрете се с тия зодии....градски легенди мамицата му.
We see what we want to see!
Why in english, bro? Булгериън изнт дед.
Да, козирог съм. Като изключим цинична, за другото си права. Дистанциран и сдържан човек съм. Но като цинична наистина не се виждам, дори го намирам за адски отрицателна черта.
На мен ти си ми симпатична. Не винаги ни съвпадат мненията, но твоите постове ми харесват. Умееш да приемаш чуждите гледни точки.
Пиша след DisappointedDreamer, ако някой не ме изпревари. Много е крайна в изказванията си, което за мен е отрицателно. Вулгарна също, останала съм с впечатлението, че има прекалено високо самочувствие за себе си. Ама е малка още, всеки на тези години си е мислел колко е зрял и как е хванал Господ за шлифера.
едит: 100 човека са писали преди мен...
CoNviCt за първи път го виждам
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Абе т'ва са всъщност май стари твои мнения.
Не знам.. някак просто си един такъв човек, дето сякаш не обича да се споделя и да допуска хората до себе си. Аз предполагам че след много сериозен кастинг допускаш приятели, камо ли интимни партньори.
А аз .. аз съм си смачкано дете с ниско самочувствие, но и това ще се промени.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Нищо подобно. Вулгарна, да. Но съм отворена за всякакви мнения/решения. Самочувствието ми е нищожно. Винаги е било. А фазата "аз съм повече от другите" отдавна съм я минала.
И да. В някои отношения съм зряла.Самостоятелна съм освен в едно отношение - финаносовото. И това смятам да променя в най-скоро време.
едит: лошо впечатление правиш с този коментар към мен. Не очаквах да ме хвалиш, ама описа пълна противоположност на това което съм.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 08-22-2012 на 21:40