- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
Мразиш ли Бойко Борисов? Ако да, защо? Мислиш ли, че сегашното правителство помага на страната или й вреди повече? Мислиш ли,че сегашното правителсто е по-добро от предишното и с какво? (това по повод на един пост, в който беше написала,че все още не си убила ББ или нещо такова)
Какво ти е мнението за комунизма? Би ли предпочела да живееш през 60те-70те години на миналия век знаейки,че ще си по-спокойна, но и доста ограничена в много аспекти?
Доста политически въпроси, за което се извинявам![]()
Свързваш ли песни с дадени хора/събития/моменти от живота ти?
Има ли песен, на която можеш да се разплачеш всеки път, щом я слушаш?
Какво мислиш за това, че любовта е като песента и както всяка песен, и тя си има свой край?
Вярваш ли във вечната, изпепеляваща любов?
Вярваш ли, че човек е "създаден", за да намери своята половинка?
Вярваш ли в това, че всеки си има някъде "сродна душа"?
А ти намери ли я?
Какво е да обичаш?
Какво е да си обичан?
Има ли разлика м/у това да обичаш родители(роднини) и това да обичаш приятели, дори приятеля си (някак не ми върви да кажа "гаджето") .. ?
Как разбираме, че обичаме?
А някога обичаме ли или се привързваме твърде много и даден човек просто става важен за нас, и е част от живота ни, и в страха си да не го загубим, всъщност мислим, че обичаме?
Обичаш ли да обичаш?
aw. заблях се, тааа.. инджой ^^
Здравей,Сиси.Чета отговорите ти с огромен интерес,но ме нямаше няколко дена и още не съм успяла да прочета всички въпроси,за което се извинявам,ако някой се преповтаря.Ако е така,го пропусни.(бързам да питам,докато не си дала зелена светлина на следващия)
Първият ми въпрос,както се досещаш,ще е свързан с посочения цитат,а именно:
1.За теб разнообразни = противоположни или..?Палите се само по нови,или по-нови И различни и за двама ви неща?Във връзка с това,мислиш ли,че противоположностите се привличат или трябва да сте много еднакви?А ако сте твърдо еднакви не настъпва ли,цитирам, "изпадане в рутина"?
2.Досега имало ли е ново хоби или различен интерес на един от двама ви,който/което да не се е харесало на другия?Как реагирахте в случая?
3.Как си с "деликатните" теми с него-бивши гаджета,твои и негови недостатъчци,грехове и пр.Говорите ли свободно за тези неща или всеки си има своите "малки тайни",скрити от всичко и от всички?
4.Притесняваш ли се,че когато отговаряш тук (не конкретно в тази тема,а в целия форум),Радослав чете отговорите ти?В някои от мненията си спестявала ли си част от истинската си гледна точка,защото си предполагала,че това ще породи скандал между вас?Ама честно
5.Каква е границата между добротата,наивността и злоупотребата?Случавало ли ти се е да я прекрачиш с Радослав?
6.Мислиш ли,че в една връзка хората могат да бъда абсолютно равни-50/50?Или винаги има "диминиращ" и "подчинен"(образно казано,разбира се)?
7.За теб има ли разлика между желание и мечта?Каква?
8.Как гледаш на патриархалните норми и изцяло на всички разбирания на хората от преди 10 ноември 1989г.?Кое е положителното и кое отрицателното в тях?А дали изобщо днес живеем в демокрация или само използваме тази дума като удобен заместител на свободията?
9.Мислиш ли,че хората израснали по Бай-Тошово време могат да съжителстват нормално с по-младите поколения?Ти лично как би предпочела-живот с половинката си с по-възрастни или самостоятелно?Защо?
10.Във връзка с това,интересуваш ли се от политика?Гласуваш ли?Ако да,как го правиш-с ясна съвест и информираност,или колкото да се отчетеш?
11.Когато имаш дете/даца,на какво би ги възпитала?Кои са ценностите и качествата,които би искала да притежава/т?Кое от собствената си натура би придала на тях?А мислиш ли,че с Радослав бихте имали различия относно методите на възпитание на деца?В смисъл,примерно струва ми се,че ти ще си по-добрата и отстъпчивата към децата,на която ще и се "качват на главата",а той къде ще е като държание в цялостната картинка?
12.Някъде из мненията ти бях прочела,че не се смяташ за нищо повече от Радо и не гледаш "отвисоко" на него,защото ти учиш висше,а той не.Което е повече от похвално и достойно за уважение,разбира се.Но не мислиш ли,че поне веднъж досега наистина не се е чувствал "по-долу от теб"?
13.Как сте относно бившите в отношенията си,т.е случвало ли ви се е съзнателно или не,или най-вече гласно да сравнявате другия с някой бивш партньор?Каква беше реакцията ви?
14.Какво мислиш за първото впечатление?То най-важно ли е и подсъзнателно оставя ли трайна следа у човека,или остава в миналото след като си изградиш окончателна представа за някого?
15.Колко време ти трябва,за да прецениш що за човек е някой?Досега преценката ти оказвала ли се е погрешна?
16.Как се определяш в контакта на живо?Колко време ти трябва,за да се отпуснеш да говориш свободно пред непознат човек?
17.Как беше първият ти ден в университета?Притеснена ли беше?Сега имаш ли приятели сред колегите си или поддържате повече колегиални отношения?
18.Радослав ревнувал ли те е сериозно от някой досега?И какво място заема изобщо ревността в отношенията ви?
19.Кое е нещото,в което най-трудно си повярвала досега?
20.Интересуваш ли се от изкуство и какви са измеренията му?
21.Какво мислиш за китайската философия на живота и китайските учения?Допринася ли този начин на мислене за световното развитие на тази нация?
22.Нация/народ?Каква е разликата,има ли такава изобщо?
23.Кои са ключовите моменти в твоето развитие досега(във всяка отношение)?
Засега толкова.После може още малко да те изтормозя![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Чакай гаджето ти Радослав ли се казва?Прати много поздрави на адаша
И ако измислият друг телепорт ти май не ме разбра.Другият телепорт ще те телепортира самата теб на друго място,няма да имаш много Аз :Д
Последно редактирано от Incadeptus : 08-25-2012 на 14:49
1.За теб разнообразни = противоположни или..?Палите се само по нови,или по-нови И различни и за двама ви неща?Във връзка с това,мислиш ли,че противоположностите се привличат или трябва да сте много еднакви?А ако сте твърдо еднакви не настъпва ли,цитирам, "изпадане в рутина"? Имаме различни хобита, но и двамата имаме желание да се учим на нови неща. Съответно, когато аз се запаля по нещо ново, той също се интересува от него и накрая става едно голямо развиване на нови таланти. Много най-обикновени интереси могат лесно да се съчетаят във връзка. Примерно, когато се бях захванала да уча физика, той ми помагаше. Тази година имаме ИТ в СУ като предмет и ще ми преподава програмиране. Същевременно той за година и 3 месеца научи страшно много за природата, за животните, за растенията, за процесите в тялото ни, за наследствеността, за някои заболявания... В момента съм се запалила по фотография и си планираме хубав фотоапарат, а другия уикенд ще ходим да снимаме в зоо-парка. Общо взето, докато и на двамата ни щукват идеи, не вярвам да се почувстваме отегчени 1 от друг.
2.Досега имало ли е ново хоби или различен интерес на един от двама ви,който/което да не се е харесало на другия?Как реагирахте в случая? Хммм. Не мисля. Освен, че Радослав понякога играе игри на компютъра, а аз не обичам, но това хич не би ми било проблем, тъй като не е мега запален и не се налага да се дореждам за внимание.Бих казала, че се случва рядко да играе въобще.
3.Как си с "деликатните" теми с него-бивши гаджета,твои и негови недостатъчци,грехове и пр.Говорите ли свободно за тези неща или всеки си има своите "малки тайни",скрити от всичко и от всички? Може да се каже, че сме прекалено свободни даже. За всичко мога да си говоря с него, много неща съм му разказвала за миналото ми, знам основните пунктове в неговото. Когато нещо не ми харесва в него, говоря в прав текст и има резултат. Примерно, най-мразя от всичко на света, когато се скараме/разсърдим за нещо да излиза извън линия, да не си вдига телефона и въобще да не мога да осъществя контакт. Когато си поговорим, всичко минава зза 5-10мин кротък разговор. Иначе само се създава напрежение. 2-3 пъти го споменавах това и се оплаквах по въпроса без много заобиколки и вече не се случва. И проблемите ни се решават за отрицателно време. Готова съм на същите компромиси.
4.Притесняваш ли се,че когато отговаряш тук (не конкретно в тази тема,а в целия форум),Радослав чете отговорите ти?В някои от мненията си спестявала ли си част от истинската си гледна точка,защото си предполагала,че това ще породи скандал между вас?Ама честноНе, общо взето, повечето теми тук сме ги разисквали и ние.
Харесва ми точно, че макар да сме различни в много отношение, във възгледите си за по-важните неща сме на 1 мнение.
5.Каква е границата между добротата,наивността и злоупотребата?Случавало ли ти се е да я прекрачиш с Радослав? Ами за мен тази граница е доста дебела.Трудно би ми било да я прекрача.
6.Мислиш ли,че в една връзка хората могат да бъда абсолютно равни-50/50?Или винаги има "диминиращ" и "подчинен"(образно казано,разбира се)? В различни моменти единия е доминиращ, в други - другия. Това е хубав модел на връзка за мен. Така дори да съм в кризисен период, мога да разчитам на него, че няма да седим в застой.
7.За теб има ли разлика между желание и мечта?Каква? Желанията са нещо, което постигам общо взето краткосрочно. Мечтите изискват борба.
8.Как гледаш на патриархалните норми и изцяло на всички разбирания на хората от преди 10 ноември 1989г.?Кое е положителното и кое отрицателното в тях? О, това би била много дълга тема. Ако ти се говори, може на лично.Тук ще изпишем ферман. А дали изобщо днес живеем в демокрация или само използваме тази дума като удобен заместител на свободията? Не вярвам в сегашната демокрация. Ха, свобода. Хората не се справят със свободата си, защото загубват смисълът на думата за отрицателно време. Мисля, че трябва да има повече контрол. Това, което най-не харесвам в момента е точно липсата на какъвто и да е такъв. Почти никой жизнено-важен държавен орган не работи като хората.
9.Мислиш ли,че хората израснали по Бай-Тошово време могат да съжителстват нормално с по-младите поколения?Ти лично как би предпочела-живот с половинката си с по-възрастни или самостоятелно?Защо? Не мисля, че като цяло възрастните могат да съжителстват кой знае колко идеално с по-младите. Има разминавания във времето, възгледите, представите... От 1 момент човек забравя какъв е бил като млад и какво е вършил. Държа с Радослав да живеем самостоятелно.
10.Във връзка с това,интересуваш ли се от политика?Гласуваш ли?Ако да,как го правиш-с ясна съвест и информираност,или колкото да се отчетеш? Интересувам се от политика до известна степен. Не ми е хоби или основна тема на разговор, но следя горе/долу нещата. Гласувам, да. Преди това премислям доста.
11.Когато имаш дете/даца,на какво би ги възпитала?Кои са ценностите и качествата,които би искала да притежава/т?Кое от собствената си натура би придала на тях?А мислиш ли,че с Радослав бихте имали различия относно методите на възпитание на деца?В смисъл,примерно струва ми се,че ти ще си по-добрата и отстъпчивата към децата,на която ще и се "качват на главата",а той къде ще е като държание в цялостната картинка? Искам да бъдат любопитни и старателни като мен. Искам да обичат да четат. Искам да могат да си поставят всичко на техен личен кантар и да имат ясна преценка за добро и лошо. Оттам нататък с всичко ще се справят. Ще се опитам да ги накарам да бъдат добри, но не и прекалено отстъпчиви. Искам да имат мечти и да не се отказват. Впрочем, тук май е точно обратното на това, което мислиш.Той, Радослав, като цяло е доста по-добричък. Вероятно той ще ги глези повечко, а аз ще съм лошата.
![]()
12.Някъде из мненията ти бях прочела,че не се смяташ за нищо повече от Радо и не гледаш "отвисоко" на него,защото ти учиш висше,а той не.Което е повече от похвално и достойно за уважение,разбира се.Но не мислиш ли,че поне веднъж досега наистина не се е чувствал "по-долу от теб"? Не мисля. Виждаш ли, ако беше се отказал от кариерно развитие и беше решил да бъде продавач, чистач, хамалин или нещо от тоя сорт като просто сменя работата, когато изпадне нещо ново, може би щеше да се чувства така. И тогава бих го разбрала. Но той е много умно момче и много амбициозно. Наистина умее това, което върши и което е още по-хубаво - сам се е научил на почти всичко. Още е във фирмата, в която работи само от... 4-5 месеца, а вече е един от най-добрите. Прави неща, с които програмисти с къде къде по-сериозен стаж, се запъват. Той няма причини да се чувства по-долу.
13.Как сте относно бившите в отношенията си,т.е случвало ли ви се е съзнателно или не,или най-вече гласно да сравнявате другия с някой бивш партньор?Каква беше реакцията ви? Ами досега се е случвало само в хубавия смисъл. Реално и двамата сме имали сериозни връзки и преди, но не такива. И двамата се научихме точно как трябва да изглежда една сериозна връзка заедно. Иначе, той познава бившия ми, защото това е най-добрият ми приятел. Аз пък може да се каже, че по това, което съм слушала за първата му сериозна връзка, възприемам момичето за доста свястно. Просто и двамата дотолкова сме вече навътре в отношенията си, имаме си такова доверие и толкова различно се държим един към друг, че няма причини за ревност, сравнения и тн.
14.Какво мислиш за първото впечатление?То най-важно ли е и подсъзнателно оставя ли трайна следа у човека,или остава в миналото след като си изградиш окончателна представа за някого? Има значение, но стига да си достатъчно толерантен да дадеш втори шанс, може лесно да бъде променено. Както, примерно, отношението ми към теб.![]()
15.Колко време ти трябва,за да прецениш що за човек е някой?Досега преценката ти оказвала ли се е погрешна? Един разговор ми стига за първо впечателние. Много рядко преценката ми се оказва грешна, но и това се е случвало.
16.Как се определяш в контакта на живо?Колко време ти трябва,за да се отпуснеш да говориш свободно пред непознат човек? 10-15минути. Толкова ми отне поне, когато се запознахме на живо с Радослав. Но пък вече може и да не е така. Докато работех миналото лято като промоутърка, доста си ошлайфах общуването.
17.Как беше първият ти ден в университета?Притеснена ли беше?Сега имаш ли приятели сред колегите си или поддържате повече колегиални отношения? Не, бях свръх ентусиазирана. Да, бих казала, че създадох няколко приятелства.
18.Радослав ревнувал ли те е сериозно от някой досега?И какво място заема изобщо ревността в отношенията ви? И двамата сме се ренували по малко, но все за глупости.Общо взето, не сме луди на тема ревност, защото имаме много сходни възгледи за това какво очакваме от другия. Примерно, и двамата сме категорични, че на купони ходим или заедно, или е ходим.
19.Кое е нещото,в което най-трудно си повярвала досега? Че да си 40кг не значи, че си красив. И, че мога да се харесвам.
20.Интересуваш ли се от изкуство и какви са измеренията му? Обичам фотографията и рисуването. За измерения още не мога да кажа... Има време.
21.Какво мислиш за китайската философия на живота и китайските учения?Допринася ли този начин на мислене за световното развитие на тази нация? Не харесвам ничия философия на живота.Мисля, че хората нямат нужда от специални учения как да бъдат щастливи. Всичко си живее в тях. Иначе, вероятно допринася, да. Всяко развитие започва от главата.
22.Нация/народ?Каква е разликата,има ли такава изобщо? В моите представи, няма разлика.
23.Кои са ключовите моменти в твоето развитие досега(във всяка отношение)? Научих се да бъда толерантна, да се изказвам качествено и разбираемо. Открих природата в толкова много аспекти. Развих до голяма степен повечето си таланти.
Русокоске, смених ти болда, за да се вижда по-ясно.![]()
Последно редактирано от SisiStrange : 08-25-2012 на 16:38
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Благодаря за точните и коректни отговори,Сиси.Засега не ми се мислят други въпроси,ама и с тези мисля,че те изтормозих предостатъчноДано да има повече млади хора като теб
![]()
Имаш ли книжка?
Ако не можеш ли да караш?
Ако любовта на живота ти те накара да спреш образованието и развитието си ще го направиш ли?
защо искаш да имаш фретка
какво е усещането ти за собствената ти реализация с молекулярна биология? обнадеждена ли си или напротив?
Последно редактирано от jghgh : 08-25-2012 на 19:22
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Убийствено сладки, мили и игриви животинки са. Има една в зоо-центъра в квартала ми и почти всяка вечер ходя да я гледам. Много е смешна като започне да се катери по стената на клетката, по средата се прозява и пада адски сладко.![]()
Опитомяват се лесно и са почти като да си имаш куче, само че по-сладко (поне според мен) и по-лесно за гледане.
Как да не се влюби човек?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Утре сутрин мисля да отстъпя стола.Blab или Chacho искате? Писах ЛС на blab, но не съм сигурна, че го е получила. Нещо май не ми е съвсем читав нета днес.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ами защо само я гледаш,ами не си я купила,докато някой не те изпревари?
ПС:Аз искам Чачо.
любим потребител във форума ? а такъв , който не харесваш
анално пускаш ли
кога беше последния път , когато плака и защо
О, Блаб е безкрайно интересна, чела съм ѝ един стол преди мнооооооого време![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Чачо не е на разположение, че след 3 дни му почва сесията.
Иначе и аз бих се радвал да поразпитам Блаб. Особено безвъзмездно![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Свързах се. Утре сутрин си имате една Блаб на стола. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia