- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалния подарък за една жена
Вденах го, определено. И някак си ако ме познаваш, ще знаеш, че ничии гъзове не лижа, още по-малко не се опитвам да се харесам на някого, когото не познавам и грам. Просто опровергавам това, че да четеш книги и да ги подаряваш, е селско. Пререди си приоритетите. Ако си мислиш, че идеите за подаръци се изчерпват само с обиколка на мола, жестоко се лъжеш. Погледни по-надалеч от носа си и може да вденеш аз какво съм искала да напиша.
Най-обичам коментари от рода "Ти не ме познаваш" ха ха ха. Явно не си доловила сарказма и иронията в цитираното от теб мнение. Т.е. вденала си на баба си иглата. Всякакъв друг отговор на последвалите ти изречения е безсмислен.
Едит: само не видях къде въпросният "пич/пичка" е казал, че книгите са селски подарък и да ги четеш е селско, ма знам ли сигурно съм сляп.
Последно редактирано от SexWithKillers : 08-26-2012 на 17:20
кО речИ!?
Не следя темата, още повече хората в нея. А и не знам защо реши, че трябва да ти се обяснявам за нещо.
*А какво значи материално момиче?
Никога до сега не съм мрънкала на момченцата да ми купуват това и онова. Даже дъвка не съм искала. Дори ми е неудобно да ми плащат нещо. Дори материални подаръци ми е неудобно да получавам.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Май превърнахте темата на автора в поле за изява тип "Искрено и лично"
ПС:Авторе,радвам се,че мечката и е харесала.Много мил жест от твоя страна.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
4XCOKИ
То нямаше и общо с темата в която тя го написа. Знам ги аз женските фантазии, не се бой. В случая не са фантазии,- фантазиите са нещо интимно. Когато напишеш как искаш някой да те хване и да ти го набута в някоя тъмна уличка си е простащина, и то доста вулгарна такава. (Или просто си нестабилен) И се получава доста извратено после да смяташ, че можеш да дадеш хубаво мнение какво се харесва на момичетата.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Или си прекалено малка и глупава, или си трол - и в двата случая не заслужаваш сериозен отговор. Ако е първото бих ти препоръчала да намалиш самоизтъкването и да мислиш преди да пишеш, за да не получават такива комични ситуации и за можеш да получиш поне минималното уважение, което може да съществува между непознати.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
SexWithKillers, оправдания. Като не можеш да защитиш това, което твърдиш - не казвай нищо.
хахаха ти сериозно ли? Простащина? Вулгарна? what the... Трябва да посетиш някой манастир.
Не казвам какво се харесва на момичетата. Изразих мнение. Казах какво ми харесва (и съответно не харесва) на мен.
4XCOKИ
Щруди извинявай много мило създание, ама какво да направя, че ме мързи? А ти пишеш толкова много, че тия 11 хиляди мнения докато ги прочета... пък да не говорим колко си противоречиш... Както и да е...
4XCOKИ
Посещавала съм много манастири, че даже и други забележителности - препоръчвам и на теб да направиш същото, малко култура ще ти повлия добре. Стискам палци пък да ти стане толкова забавно, колкото това да поемаш пениси, и да си четеш хороскопа.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Драга ми Щруди какво имаш предвид под това "да иде в манастир"? Ти някога била ли си в манастир драга? Случайно да знаеш какво става там? Предполагам покварената ти главица ще се досети за какво иде реч. А относно твоето мислене и твоите мнения - наистина по вулгарно-гнусни неща не бях чела до сега. Как може да разкриваш неща от личният си интимен живот с милион непознати? Ти акъл в главата имаш ли? Не знам някой да го интересува как са ти нахендрили 15 сантиметров "жезъл" между краченцата. С какво помага това ти изказване на околните - само питам. Ако с тия си изказвания на публични места се чувстваш по-пълноценна и се възбуждаш от подобни действия - браво на теб... иди на психиатър.
Айде сега пък на културата скочихме.
Ти обичаш ли да поемаш пениси? Отговори честно и пред себе си и пред мен. Ама само с 'да' или 'не', не ми украсявай думичките.
VirginMary, има ли смисъл да споря с консервативно същество? Защото си точно такова, не че има лошо.
И О, колко ужасно се чувствам, че съм споделила частично фантазия в някоя тема. Ако става въпрос, всичко, което споделяме тук е лично. Аз поне не парадирам с нищо и тези неща съм ги говорила в сериозни теми, а вие явно доста добре сте запознати с профила ми във тийнпроблем, чувствам се наистина специална.
4XCOKИ
Не ми отговори на въпроса... както и да е. По-добре консервативна от колкото блудкава женска като теб. Споделила си фантазия... ти си го говориш съвсем на сериозно не ми излизай с "фантазиите". Не съм запозната с профилчето ти, просто се случва така, че все да те засичам някъде и да ти чета словата които идват не от главата ти ми от явно "разчекнатата" ти полова системка. Фантазирала си... пълни глупости, да споделяш колко те е било шубе да ти "отворят прасковения компот" е точно фантазия. Да казваш как си "бягала нагоре по леглото" пак е само фантазия... блудкава женска си ти... срам и позор за жените.
хахаха колко си интересна обаче
Девствена ли си?
Ако си, ще оправдая цялата глупост, която изписа. (Надявам се да си.)
Ще ми държи тя сметка какво пиша... бреХ
Виж, за 'женската' вече мога да се направя на обидена. = ) Аз не се имам за жена. 100%вите женски сте гадни.
П.П. Обичам 'разчекнатата' си полова системка. ^_
4XCOKИ
Това какво правя в личният си живот - хич не е твоя работа. Ако сметна за нужно да си разказвам личният живот пред някого - то това определено няма да си ти или да кажем... цял форум. Кой ти твърди, че е 100% жена? Защо ми извърташ думите така, че на теб да ти е угодно (в същото време правиш забележки на другите, да не ти извъртат думите).
П.П. Обичай си "разчекнатата" полова система... защото не вярвам някой друг да го направи
4XCOKИ
нещо малко по-лигаво (така да се каже).. ние момичетата, обичаме да се чувстваме обичани.. подари и нещо, което да не играчка, гривна или нещо от рода.. повече би се зарадвала на нещо което направо да крещи "ОБИЧАМ ТЕ".. може някъв метален ключодържател да гравираш или нещо от този род.. нещо, което да не си просто купил и подарил.. нещо по-лично.. не знам дали ме разбра..дано да съм помогнала![]()
There is no end. There is no beginning. There is only the passion of life...