.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Цитирай Първоначално написано от malibugirl Виж мнението
    ами харесвам го, но много държа на нея познаваме се още от много малки... тя не го харесва, както казах харесва момчета, които са известни, имат коли и са доста по-големи от нея..
    И имат доста пари, нали? Да ме прощаваш, ама нещо ми изглежда че приятелката ти освен че е тъпа, е станала и бая лекичка. Как може да си избираш кого да харесваш по това дали е известен или дали има кола?!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Да,със сигорност не го харесва.Мани я тая,никва не ти е.
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    За да не го харесва,трябва да има причина.
    не го харесва като външен вид, но като се замисля нейния вкус за момчета никога не е съвпадал с моя, така че няма как да го харесва, а също и затова, че е "нормално" момче, а не известен със скъпа кола ии т.н. това вече го казах..
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Цитирай Първоначално написано от WesSneijder Виж мнението
    И имат доста пари, нали? Да ме прощаваш, ама нещо ми изглежда че приятелката ти освен че е тъпа, е станала и бая лекичка. Как може да си избираш кого да харесваш по това дали е известен или дали има кола?!
    ами тя последно време е доста променена и колкото и да се опитам да и обясня, че не е важно дали е известен или не тя не ме слуша, така че съм спряла да и наливам акъл в главата.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Да бил известен, да не бил известен... Ще каже човек, че с кинозвезди ходите.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Да бил известен, да не бил известен... Ще каже човек, че с кинозвезди ходите.
    на много момичета им се иска да са с момче, което го познават всички и има пари нали така.

Повече от фен Аватара на thelover3
    ^ Да бе, иначе е боклук и не струва

Ако ти е истинска приятелка, няма да те зареже, заради това, че ще тръгнеш с момче, което тя не харесва

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да, случвало ми се е с бившия. Приятелките ми хич не го харесваха, но аз послушах себе си. Не сбърках. Вярно, сега не сме заедно, но не е защото не става за нищо, просто така се получиха нещата. И да ти кажа, честно- приятелките ми ако бяха на мое място, биха били много щастливи с такъв мъж до себе си.
    При теб, не знам дали момчето е свястно, но послушай сърцето си, а не приятелката ти, която, междудругото, може да ти завижда. Обмисли и този вариант и ако започнеш връзка с това момче, внимавай!

Голям фен
    избери коя страна е ези и коя - тура . хвърляй чоп после с кого ще бъдеш

Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    избери коя страна е ези и коя - тура . хвърляй чоп после с кого ще бъдеш

???
    Моля те,кажи ми,че това беше ирония...
    Ако ти беше истинска приятелка,щеше като такава само да си изкаже мнението,ако смята,че въпросният младеж може да ти окаже лошо влияние,но не и да поставя условия...На твое място,ако изпитвам силни чувства към момчето бих тръгнала с него,все пак на никой не са му нужни такива ''приятелки''

Да, "приятелка" ти е.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Julliee Виж мнението
    ???
    Моля те,кажи ми,че това беше ирония...'
    Често ли се налага да ти казват?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Често ли се налага да ти казват?
    Даа...аз съм умствено изостанала,не знаеше ли ???

Повече от фен Аватара на kittyKat
    Виж кво явно приятелката ти е няква щракалка дето се чуди с кой батко първо да си го начеше,а момчето което харесваш според нея е смотаняк иии явно самочувствието й е прекалено голямо за да общува със простосмъртни, замисли се колко ти е приятелка, че да ти поставя такива ограничения.
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    ТРАГНИ С НЕГО И СИ НАПРАВЕТЕ ТРОИКА В КОЯТО ДА СТЕ 2МАТА И ДРУГИ 3МА
    n00bs

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Била съм в подобна ситуация... опитай се да й обясниш, че дори и да тръгнете, ще имаш време за нея и няма да се променяш и да си зарязваш приятелите заради него. Освен това опитай се да я накараш, да разбере, че просто се е получило така, че си хлътнала по него и щом и той те харесва, трябва да му дадеш шанс - ако е добра приятелка, ще разбере, че това те прави щастлива и не трябва тя да стои между вас.
    I'm yours.

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Сори ама имаш много гадна приятелка ... това си е твое решение както помислиш за добре го направи . Според мен тръгни с момчето .

Не мисля че една истинска приятелка би те накарала да избираш между нея и дадено момче, което и да било.

Цитирай Първоначално написано от YourFavouriteDrug Виж мнението
    Била съм в подобна ситуация... опитай се да й обясниш, че дори и да тръгнете, ще имаш време за нея и няма да се променяш и да си зарязваш приятелите заради него. Освен това опитай се да я накараш, да разбере, че просто се е получило така, че си хлътнала по него и щом и той те харесва, трябва да му дадеш шанс - ако е добра приятелка, ще разбере, че това те прави щастлива и не трябва тя да стои между вас.

ами аз и казах, че просто така се получи и започнах да го харесвам и тя " аха добре" и повече не сме говорили за това, надявам се, че се е примирила с това

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    О,що за приятелка,макар че има няколко варианта според мене (не съм чела над мене,може и да се повтори)
    1во пада си по него и я е яд затова,че ти има шанс със него
    2ро може и наистина да не го харесва,наречи го предчувствие
    3то ядосва се,че ти имаш шанса за приятел,а тя-не и ще се чувства самотна,мисли че ще я забравиш -.-

Цитирай Първоначално написано от malibugirl Виж мнението
    като се поставите на моето място тогава говорете.. не бихте искали да се скарате с приятел/ка нали така..
    Като не сме на твое място закво ни питаш? А и само да ти кажа приятелката ти не ти е никаква приятелка или е няква тъпа дрисла дето си го харесва. Може и да си мисли, че може да те контролира Ти си знаеш. Както ти каза не сме на твое място само не знам защо ни молиш за помощ?

Цитирай Първоначално написано от 4everStrong Виж мнението
    Като не сме на твое място закво ни питаш? А и само да ти кажа приятелката ти не ти е никаква приятелка или е няква тъпа дрисла дето си го харесва. Може и да си мисли, че може да те контролира Ти си знаеш. Както ти каза не сме на твое място само не знам защо ни молиш за помощ?
    ами аз питам нещо.. и всички ме нападате..

90% съм сигурна ,че тя го харесва и ревнува.Не можеш ли сама да се сетиш то е толкова близо до акъла.
    И не знам ,защо си мислиш,че ти е приятелка...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Приятелство викаш? На мен ми се струва като театър по-скоро.
    Тя да не е режисьора, та ще ти казва с кого, къде и кога?
    Бий й шута, какво има още да се занимаваш?

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Това, че се познавате от някакво си време, не я прави твоя приятелка... твоя приятелка я правят действията й. Тя се опитва да те манипулира и контролира, кой знае колко пъти преди това й си се оставяла на манипулациите.
    nigga stole my bike

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си