.
Отговор в тема
Страница 28 от 35 ПървиПърви ... 18242526272829303132 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 857
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    искаш ли да имаш деца? Винаги съм искал. Врсътниците ми вече имат по 2, а тази есен някои ще изпращат и първокласници. Аз доста се позабавих.
    а плануваш ли го за близкото бъдеще? Може би след година-две. Мисля, че съм намерил жената.
    често ли се караш с приятелката си? За 18-те си месеца не сме имали истинско скарване. Цупене за нещо малко, което преминава до часове и се решава с няколко думи и завършва с прегръдка. Най-често аз си вкарвам филми от несигурност.
    как определяш себе си като човек с 3 думи? едно малко пораснало дете

Като си на 37, защо си във форум за тийнейджъри? (нямам нищо против, просто ми е любопитно как ни търпиш простотията ;д)

Град
    София
    Какво мислиш за БДСМ? За мен секс и болка са несъвместими неща. Вързани ръце и лента за очи да, но колкото да засилят сетивата. Другото ми идва в повече.
    Коя е най-преивлекателната жена според теб? Разбира се любимата. Като всеки човек харесвам някои звезди. Но мъжкото в мен може да кипне само при пряк контакт с жената до мен.
    Секс на първа среща? Не го одобрявам, но ми се е случвало. Нещата след това приключиха с гръм и трясък само за седмици. Жена, която се отдава на 1-ва среща или няма какво друго да предложи или има интерес да те хване на всяка цена. Като причината излезе на яве и нещата се скапват.
    По какъв тип жени си падаш. Не говоря само външно , а и като черти на характера? Външността трябва да ми е приятна, но другите неща са много важни. Жената трябва да ме допълва, но и да е силна личност. Да ме кара да се развивам самият аз в положителна посока, за да мога да я следвам и да изглеждам мъж в очите й.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jus7Smil3Back Виж мнението
    Като си на 37, защо си във форум за тийнейджъри? (нямам нищо против, просто ми е любопитно как ни търпиш простотията ;д)
    Ами от щуротия Не помня вече конкретната тема, която ме домъкна тук. Отначало пишех основно в IT от професионален интерес. После почнах в Любов и Секс, мислейки, че имам полезен житейски опит, който мога да споделям.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    планирате ли скоро да имате деца? на тая възраст колкото по-рано, толкова по-добре..
    от софия ли си си?
    къде си учил до 12ти клас?
    къде си учил висше и какво?
    каква музика слушаш?
    имаш ли книжка?
    а кола? каква?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    София
    планирате ли скоро да имате деца? на тая възраст колкото по-рано, толкова по-добре.. Може би след година-две, а и все пак половинката е по-млада от мен.
    от софия ли си си? Да
    къде си учил до 12ти клас? Технологично Училище по Електронни Системи. Това да окръжна болница. Бях 2-я випуск.
    къде си учил висше и какво? "Компютърни системи" в ТУ-София. Специалност "Софтуерни технологии"
    каква музика слушаш? Рокерче съм, като си падам предимно по по-старите банди от 80-те.
    имаш ли книжка? Да от 1993-а
    а кола? каква? FIAT Grande Punto

Мега фен
    Какво мислиш за днешното поколение тийнове спрямо поколението, когато за пръв път си писал тук ?
    Какво мислиш за днешното управление на Бг ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Град
    София
    Това са интересни въпроси.

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Какво мислиш за днешното поколение тийнове спрямо поколението, когато за пръв път си писал тук ?
    Какво мислиш за днешното управление на Бг ?
    Започнах да пиша във форума скоро и май е по-добре да сравня сегашните тинейджъри със себе си. Сега мисля, че сте презадоволени и затова и толкова бързате да пораснете. Детството ви е скучно и искате по-различният свят, този на възрастните. Друга е и ценностната ви система. Много от нещата, които ни се набиваха на нас в главите отдавна са загубили стойност. Сега децата имат невероятно много източници на информация и я пречупват през своя си разум. Ние за всичко неясно питахме родителите си и по този начин бяхме предпазени от вредно влияние. Предпазиха ме от алкохол и цигари (то не беше и лесно да се купят), от наркотици. За секса научих от книги, които уж случайно бяха оставени на достъпно място в библиотеката (немско ГДР издание "Мъжът и жената интимно").

Днешното управление ли? Ботев го е казал преди повече от век:

Христо Ботев

ЕЛЕГИЯ

Кажи ми, кажи, бедний народе,
    кой те в таз рабска люлка люлее?
    Тоз ли, що спасителят прободе
    на кръстът нявга зверски в ребрата,
    или тоз, що толкоз годин ти пее:
    "Търпи, и ще си спасиш душата?!"

Той ли, ил някой негов наместник,
    син на Лойола и брат на Юда,
    предател верен и жив предвестник
    на нови тегла за сиромаси,
    нов кърджалия в нова полуда,
    кой продал брата, убил баща си?!

Той ли? - кажи ми. Мълчи народа!
    Глухо и страшно гърмят окови,
    не чуй се от тях глас за свобода:
    намръщен само с глава той сочи
    на сган избрана - рояк скотове,
    в сюртуци, в реси и слепци с очи.

Сочи народът, и пот от чело
    кървав се лее над камък гробен;
    кръстът е забит във живо тело,
    ръжда разяда глозгани кости,
    смок е засмукал живот народен,
    смучат го наши и чужди гости!

А бедният роб търпи и ние
    без срам, без укор, броиме време,
    откак е в хомот нашата шия,
    откак окови влачи народа,
    броим и с вяра в туй скотско племе
    чакаме и ний ред за свобода!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    А, един интересен човечец.

Коя зодия си?
    Приятелката ти беше споменал е с 8 години по-малка от теб, т.е. е на 29 в момента. Ти си на 37. Имате сериозна връзка, защо не сте направили следващите рационални крачки за една двойка - брак и деца?
    Казваш че си имал много партньорки. И все пак вече си на 37, като си бил на 35/36 преди да срещнеш, жената на живота си. Никоя ли не е грабнала вниманието ти? Защо си бил толкова възрастен ерген? (не ме разбирай погрешно, моя бащичко на твоята възраст е станал бащичко :Д, така че имаш време)
    С какво се занимаваш? Винаги ли си искал това да правиш?
    Любимо място в София? (не ми казвай Борисовата, моля те.)
    Как разпускаш? Как разнообразяваш? Какви хобита имаш?
    Живее ли още детското в теб? Това ли е причина да не си се задомил (оженил, родил деца) все още?
    Спортна натура ли си?
    Май си роматична душа. Емоционален малко в повечко? Да не си някой воден знак? Което ме навежда на мисълта - творческа натура ли си? Пишеш ли, свириш ли, майсториш ли?

Мега фен
    И двата отговора бяха на място, евала !
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Град
    София
    Коя зодия си? Телец
    Приятелката ти беше споменал е с 8 години по-малка от теб, т.е. е на 29 в момента. Ти си на 37. Имате сериозна връзка, защо не сте направили следващите рационални крачки за една двойка - брак и деца? Тя е 5 години по-млада от мен. За да минем на следващото ниво са необходими някои стъпки, които вече сме поели. Аз смених работата с по-платена, но все още имам 11 месеца от лизинга на колата. Като приключи мога да направя следващата стъпка - дом. Тя самата чувства, че имаме известна финансова несигурност. Сумарния ни доход след като приключа с лизинга няма да е малък, но ако тя остане с майчинство дали само моят ще стига. Ето такива въпроси обсъждаме постоянно и правим планове.
    Казваш че си имал много партньорки. И все пак вече си на 37, като си бил на 35/36 преди да срещнеш, жената на живота си. Никоя ли не е грабнала вниманието ти? Защо си бил толкова възрастен ерген? (не ме разбирай погрешно, моя бащичко на твоята възраст е станал бащичко :Д, така че имаш време) Познах жените късно. Излязох от казармата на 21 и дотогава не смятах за нужно да се занимавам. Първото си гадже срещнах на 24 и бях с нея почти 2 години. Втората сериозна връзка започна на 29 и откара 4 години и нещо. Като погледнеш нещата се понареждат
    С какво се занимаваш? Винаги ли си искал това да правиш? В момента съм програмист, Винаги това ме е привличало заедно с хардуера.
    Любимо място в София? (не ми казвай Борисовата, моля те.) Като излизаме обикновено ходим по заведения. Любими са ни Warsteiner, Халбите, пица Поли. Ако е за парк предпочитам Витоша.
    Как разпускаш? Как разнообразяваш? Какви хобита имаш? Обичам излетите някъде. Не толкова да обикалям, а да отида на интересно място и там да се размажа от мързел. Обожавам Банско и Сандански. Хобито ми е ремонт на автомобили. Справям се сам почти с всичко и често се занимавам с това, но само на личната кола или на близки.
    Живее ли още детското в теб? Това ли е причина да не си се задомил (оженил, родил деца) все още? Дори приятелката ми понякога ме нарича "дечко". Едва ли това е причината, но кой знае. Смятам, че всеки носи в себе си по едно дете и ако забрави за него значи е остарял.
    Спортна натура ли си? Май не. Малко съм мързелив. Като ученик и студент ходих с приятели да играем тенис на корт. Сега основно набялагам на велосипеда, който често ползвам като транспорт до работа.
    Май си роматична душа. Емоционален малко в повечко? Да не си някой воден знак? Което ме навежда на мисълта - творческа натура ли си? Пишеш ли, свириш ли, майсториш ли? Романтик съм и доста емоционален. Не съм творил нищо, но като дете бях за кратко в софийския хор на момчетата. Обичам хубава музика, опера, балет, театър.

Град
    София, България
    Оле, още един мой човек телец!

Разбира се, че предпочиташ парковете. Нали си земен знак.
    Как така не си се ориентирал към икономика/банковата сфера? За телците казват, че там най-добре се чувстваме. Привличаме парите и бедни телци няма.
    Чревоугодник ли си? Всъщност, за наща зодия казват че е най-склонна към надебеляване, защото обожаваме храната.
    Присъстват ли у характера ти инатът - тази така характерна за телците черта?
    Като какъв се описваш - водач (на това залагам), индивидуалист, който работи най-бързо и най-добре самостоятелно, или предпочиташ да си част от стадото/ятото/глутницата?

А, априлски или майски телец си? Всъщност, коя е точната дата на рд-то ти?
    А приятелката ти земен знак ли е - дева или козирог или пък и тя телец?
    Имаш ли брат или сестра? Разбирате ли се? Поддържате ли връзка? Близки ли сте? А с родителите ти?
    Четеш ли книги? Какъв жанр?
    Да не би асцедентът ти да е воден знак, и приятелката ти и тя да е воден?
    (ох, ще ме извиняваш с тези въпроси за зодиите, любопитно ми е, пък и ти си на стола.)
    Лесно ли се доверяваш на хората около теб? Трудно ли се разкриваш напълно пред някого?
    За какво мечтаеше като дете? Осъществи ли някои от тези мечти? А разочарован ли си че не си постигнал някои от тези детски, наивни мисли или си доволен от сегашното си положение?
    От какво най-много те е страх? Чупил ли си някога ръка/крак/врат?
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 08-29-2012 на 13:29

Град
    София
    Как така не си се ориентирал към икономика/банковата сфера? За телците казват, че там най-добре се чувстваме. Привличаме парите и бедни телци няма. IT интересите са ми от родителите, а интересът към техниката ми е ген от дядо и прадядо. Има една шега. че син на програмист не може да стане нещо различно, а дъщеря на програмист никога няма да има компютърни интереси. Сестра ми е филолог.
    Чревоугодник ли си? Всъщност, за наща зодия казват че е най-склонна към надебеляване, защото обожаваме храната. Обичам да си похапвам и ценя хубавата храна. За съжаление не умея да си я приготвям сам, но другото теленце до мен обеща да ме учи. При всяка наша среща "да седнем да хапнем" си е просто задължително. Аз имах период, когато бях 87-90кг., но после свалих на сегашните 70. Приятелката ми полага повече усилия за да задържи теглото си.
    Присъстват ли у характера ти инатът - тази така характерна за телците черта? Инатя се. Особено ако искам нещо да стане по моят начин. Не търпя и много съвети. Мога да си счупя главата, но като съм решил, че ще е така ще си променя мнението единствено ако аз реша. Отстъпвам пред Снежи, но тя не спори с мен. Просто успява така да ме убеди, че аз да се убедя, че именно това е правилното. Най-правилният подход с теле.
    Като какъв се описваш - водач (на това залагам), индивидуалист, който работи най-бързо и най-добре самостоятелно, или предпочиташ да си част от стадото/ятото/глутницата? Определено индивидуалист. Не знам дали съм водач, но работя най-добре ако не ми се пречи.

Град
    София, България
    Типично теле си.
    А за шегата с програмист - точно така си е. Брат ми и той натам като баща ми, а аз на съвсем друга вълна летя.
    Отговори и на другите въпросчета, че да ти задам нови.

Град
    София
    А, априлски или майски телец си? Всъщност, коя е точната дата на рд-то ти? Майски съм на 3 Май
    А приятелката ти земен знак ли е - дева или козирог или пък и тя телец? Също телец на 12 Май
    Имаш ли брат или сестра? Разбирате ли се? Поддържате ли връзка? Близки ли сте? А с родителите ти? Имам брат близнак и 4 години по-голяма сестра. Много сме си близки, но връзката между близнаците си казва думата. С брат ми може да се чуем по 10 пъти на ден за глупости. Баща ми и майка ми обичат шумните гости и често ни събират заедно с децата на сестра ми и на брат ми. Като дойде и братовчед ми с неговата дъщеря лудницата вече е пълна.
    Четеш ли книги? Какъв жанр? Все по-малко чета. Преди харесвам приключенски и уестърн. Последните 2 книги, които прочетох са iЛидерът и "Злокобен остров".
    Да не би асцедентът ти да е воден знак, и приятелката ти и тя да е воден? Мисля, че асцендентът ми е рак.
    (ох, ще ме извиняваш с тези въпроси за зодиите, любопитно ми е, пък и ти си на стола.)
    Лесно ли се доверяваш на хората около теб? Трудно ли се разкриваш напълно пред някого? Като отворена книга съм и често си патя от това. Вярвам на всеки докато не ме изиграе с нещо.
    За какво мечтаеше като дете? Осъществи ли някои от тези мечти? А разочарован ли си че не си постигнал някои от тези детски, наивни мисли или си доволен от сегашното си положение? Исках да карам влак, но после интересите ми се промениха. От 2-ри клас вече започнах да се интересувам какво работят родителите ми и след 7-ми тръгнах в тази посока. Излиза, че съм следвал желанието си. Доволен съм от сегашното като знания и умения, но не съм особено удовлетворен от условията за реализация в България.
    От какво най-много те е страх? Чупил ли си някога ръка/крак/врат? Страхувам се от височини. Не мога да застана на високо и да погледна надолу. Чупил съм ръка над китката, но имах и травма при скачане от високо. Нещо ми прещрака прешлен и бях със седмици скован в кръста.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Можеш ли да заявиш, че жената, с която си в момента е "жената на живота ти"?
    Би ли остарял с нея?
    Имате ли брак?
    Някога чувствал ли си се "стар ерген"?
    Съжалявал ли си, че на тези години все още нямаш деца?
    (питам, защото според моите наблюдения, хората са много предубедени на такива теми, което е ужасно грозно и неприемливо)
    Кой е най-големият ти страх?
    Ако беше необвързан, би ли имал връзка с жена с 15-16 години по-млада от теб?
    Съответно би ли искал да имаш бъдеще с това по-млада жена или би те притеснявал фактът, че сте на различни етапи?
    Като цяло, за теб голямата разлика в годините проблем ли е? (говорим ако жената е след 20те разбира се)
    Животните трябва ли да имат права?
    Мислил ли си някога да живееш извън България?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен
    Мн готин човек си.Нека започнем така.

Каква е колата ти ? Доволен ли си от нея ? Има ли сериозни дефекти , които изискват по-продължителен престой в сервиз ?

Женен ли си ?

С какво се занимаваш ?

Хобита или какво обичаш да правиш в свободното си време ?

За ЦСКА ли си като гледам шапката

Град
    София, България
    Напълно те разбирам за близнаците. И аз имам брат близнак.
    Брат ти и той ли си е насочил към сферата на програмистите? Всъщност, приличате ли си по характер? Останала съм с впечатлението, че въпреки че близнаците сме родени на една и съща дата, винаги сме коренно различни. Единия винаги е по-тих, мълчалив и срамежлив, докато другия е с гърдите напред, отворко и устатко. Има ли други близнаци в семейството ти?
    Хаха, ебати. Как сте се намерили с приятелката ти. Много сладко. А иначе, познах за асцедента ти. По принцип водните знаци са наистина емоционални и романтични натури, които съществуват наистина пълноценно само когато са обвързани.
    Единственото, което ми е странно е че лесно се доверяваш на всекиго. По принцип земните знаци си падаме малко по-студенички и трудно се отпускаме за лични неща.
    Би ли заминал да живееш извън България? Къде по-точно? Защо? Кои езици владееш? А кои би искал да научиш? А кои си учил?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    С разработване на какво се занимаваш, на какво основно пишеш, всъщност - разкажи повече за работата си.
    Как са колегите, какво е твоето място в екипа и т.н.
    Каква е най-голямата възрастова разлика, която си имал във връзка - в чия ползва беше?
    А бил ли си с по-голяма, с колко години?
    Усещал ли си пропаст в някоя връзка, която обясняваш с голямата възрастова разлика?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Колко см ти е пишката ?
    На колко години удари сефтето ?
    Къде си служил в казармата ?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    А, априлски или майски телец си? Всъщност, коя е точната дата на рд-то ти? Майски съм на 3 Май
    ав, аз съм на 4ти
    ако се случи момиче да забременее , какво ще направиш?
    харесваш ли чалгата?слушаш ли? какво мислиш като цяло за жанра и изпълнителите и имат ли влияние върху ''новото'' поколение?
    гледаш ли филми? какви?
    обичаш ли да четеш книги? любим автор?
    какво работиш в момента и от колко време? доволен ли си от заплащането си?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    официално съм фен ,хаха.
    maDamn

Митаче, да те поразпитам и аз
    Какво ти е мнението за книгата "Клетниците" от Виктор Юго?
    Ще даваш ли на децата си да сърфират необезпокоявани в нета?
    Ще ги караш ли да четат книги?
    Вземал ли си наркотици ?

Град
    София
    Леле колко въпроси се събраха. Почвам ги...

Violenza
    Можеш ли да заявиш, че жената, с която си в момента е "жената на живота ти"?
    Да, макар, че няма нищо сигурно в този живот. Просто тя е повече от всички жени които съм познавал.
    Би ли остарял с нея? Определено да.
    Имате ли брак? Още не, а и тя казва, че трябва да съм много убедителен за да приеме.
    Някога чувствал ли си се "стар ерген"? Да като гледам другите ми приятели. Някои дори успяха да се разведат вече.
    Съжалявал ли си, че на тези години все още нямаш деца?
    (питам, защото според моите наблюдения, хората са много предубедени на такива теми, което е ужасно грозно и неприемливо)
    Да. Малко ще е кофти на родителска среща детето ми да го питат "това баща ти ли е или дядо ти". Шегувам се, но все пак трябва да можеш нормално да отгледаш детето си.
    Кой е най-големият ти страх? Страх ме е от високо, но не знам дали е най-големият ми.
    Ако беше необвързан, би ли имал връзка с жена с 15-16 години по-млада от теб? Съответно би ли искал да имаш бъдеще с това по-млада жена или би те притеснявал фактът, че сте на различни етапи?
    Като цяло, за теб голямата разлика в годините проблем ли е? (говорим ако жената е след 20те разбира се)
    Да защото това ще е вече пълнолетна жена с изграден характер, но ще трябва да се убедя, че е така. Годините не са малко и може да имаме сериозна разлика в мирогледа. Имах 4 годишна връзка с 11 години по-млада жена, но не можахме да стопим различията в характерите си.
    Животните трябва ли да имат права? Да, но не да влизат в конфликт с правата на нас хората.
    Мислил ли си някога да живееш извън България? Ето това е много хубаво питане. Само допреди няколко години дори не си и помислях. През 2007-а за първи път видях другата Европа - 4 дни в коледна Виена. Още ми държи влага. Сега до себе си имам и жена живяла 9 години в Германия. Разказите и са ми достатъчни за да направя разликата, а тя не може да свикне с живота тук и ако и се отдаде възможност ще отиде пак. Няма да се поколебая да я последвам.

Furious?
    Каква е колата ти ? Доволен ли си от нея ? Има ли сериозни дефекти , които изискват по-продължителен престой в сервиз ? FIAT Grande Punto 1.3 16V JTDm. Доволен съм като цяло, но изискванията ми са малко по високи. Не очаквах да почне с проблемите още на 50-60 хиляди километра. Обяснимо е като гледам как за да докарат цени са слагали части от най-ниския ценови сегмент. Проблемите за тези километри - ходова част (всичко по предницата + 4 амортисьора) и съединител. Най-дългият ми престой беше миналият месец. Четири пълни работни седмици за спукана задна броня. Накрая направо ги направих луди калинки.
    Женен ли си ? Не
    С какво се занимаваш ? Програмист съм в IT отдела на Speedy
    Хобита или какво обичаш да правиш в свободното си време ? Основно обикаляме с приятелката ми. Обичам да пътувам, да карам колело. Много обичам да извършвам самостоятелно ремонтите по автомобила си.
    За ЦСКА ли си като гледам шапката Не. Левскар съм. Шапката е на другия отбор на който съм върл фен - Ferrari.

Голям фен
    Предполагам си купил Фиата нов тогава.Колко ти струва годишно подръжкава в сервиза , за да важи гаранцията ?

На "ти" ли си с компютрите дотам , че да разбираш и от неща , които не се вписват в длъжностната ти характеристика ?

Защо според теб Шуми не се завърна в Скудерията ?

Кой ще бие днес - Барса или Реал ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си