- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Имам черни точки и разширени пори само на носа.Какво ли не съм пробвала от домашните рецепти и лентичките за нос,но нищо не действа!!!! Имате ли изпитани реципти или лекарства, които действат в тази насока?
Почистване на черните точки при козметик и другото ще ти каже дерматолог съгласно типа на кожата ти![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Акне аут активния лосион помага ли за петна от пъпки ? Попринцип кожата на лицето ми е суха и не ми излизат пъпки много често, само преди цикъл ;д Но когато ми излезнат си правя кожата на нищо ии.. остават белезиТа се чудя дали да си го взема, защото гледам, че има много доволни. След като го нанеса, колко време трябва да изчакам за да си сложа крем за лице ?
http://biotrade.bg/acne-out/acne-out...?p=48&l=1&id=1
Последно редактирано от katii : 08-27-2012 на 10:23
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Да ти кажа, щом си със суха кожа, трябва да си много прецизна как го прилагаш, за да не си влошиш положението. Даже те съветвам да нанасяш само върху пъпчиците. Аз лично крем след лосиона не слагам- нанасям лосиона с памучен тампон, седя си така няколко часа, измивам с гел и тогава нанасям нещо хидратиращо /ако въобще имам такова намерение/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами да ми предложите нещо друго за петна ?
Иначе мерси за бързия отговор (:
btw четох,че лосиона е най-добър от всичките други продукти (като крема,сапуна). Така ли е ?
Последно редактирано от katii : 08-27-2012 на 11:30
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Нищо няма да ми стане на зъбите и устната кухина, ако сутрин и вечер си мия зъбите с различни пасти, нали?
Искам да питам, тъй като се боядисвам с черна къна, но искам следващия път да направя така, че да има лесно забележим червен отенък.Та въпроса ми е – попринцип са ми необходими 4 пакетчета- ако взема 3 черни и едно червено какъв ще е ефектът?
Някой да има мнение за пастата за зъби на Лакалут флора? Върши ли работа срещу лошия дъх?
Я, и аз да попитам ;д дойде ред да си подновявам кичурите-те са руси , обаче някак си е мно еднотипно с тези русите кичури вече ми омръзна, та се чудех дали има некви удачни комбинации с русото -там кафяви или некви карамелени нз и аз ;д (мнооого се изкушавам да я направя цялата от това шоколадовото кафяво, обаче повечето ми казват, че с русо съм по-добре) та така де мерси in advance
a някой боядисвал ли си е само краищата на косата? ако да, къде? за района на софия става въпрос, интересува ме цената и качеството, разбира се
A някой да се сеща за един сайт, в който можеш да си избираш разни дрехи и да ги съчетаваш ?
Everything changes, but beauty remains ...