.
Затворена тема
Страница 47 от 119 ПървиПърви ... 374344454647484950515797 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 2974
    Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Дева,Стреп.
    Изпревари ме. + Елеа не са лоши.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Такамммм...
    Верно ли Алверде е натурална козметика и кои са продуктите, които си струват?
    Съставът им е приличен, но пак имат някои вредни съставки, като талк в пудрата например. Най-сигурно - чети съдържанието.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Изпревари ме. + Елеа не са лоши.
    Мерси за отговорите, ще ги пробвам

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Такамммм...
    Верно ли Алверде е натурална козметика и кои са продуктите, които си струват?
    В интерес на истината се водят 100% натурална козметика,но изобщо не съм си правила труда,да погледна състава им,защото имам само един техен балсам за устни.
    Трябва да погледна.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Имам черни точки и разширени пори само на носа.Какво ли не съм пробвала от домашните рецепти и лентичките за нос,но нищо не действа!!!! Имате ли изпитани реципти или лекарства, които действат в тази насока?

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Почистване на черните точки при козметик и другото ще ти каже дерматолог съгласно типа на кожата ти

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Имам черни точки и разширени пори само на носа.Какво ли не съм пробвала от домашните рецепти и лентичките за нос,но нищо не действа!!!! Имате ли изпитани реципти или лекарства, които действат в тази насока?
    Механично изстискване с пръсти или с онези китайски джаджи+Bioderma sebium pore refiner

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Акне аут активния лосион помага ли за петна от пъпки ? Попринцип кожата на лицето ми е суха и не ми излизат пъпки много често, само преди цикъл ;д Но когато ми излезнат си правя кожата на нищо ии.. остават белези Та се чудя дали да си го взема, защото гледам, че има много доволни. След като го нанеса, колко време трябва да изчакам за да си сложа крем за лице ?
    http://biotrade.bg/acne-out/acne-out...?p=48&l=1&id=1
    Последно редактирано от katii : 08-27-2012 на 10:23
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Акне аут активния лосион помага ли за петна от пъпки ? Попринцип кожата на лицето ми е суха и не ми излизат пъпки много често, само преди цикъл ;д Но когато ми излезнат си правя кожата на нищо ии.. остават белези Та се чудя дали да си го взема, защото гледам, че има много доволни. След като го нанеса, колко време трябва да изчакам за да си сложа крем за лице ?
    http://biotrade.bg/acne-out/acne-out...?p=48&l=1&id=1
    Да ти кажа, щом си със суха кожа, трябва да си много прецизна как го прилагаш, за да не си влошиш положението. Даже те съветвам да нанасяш само върху пъпчиците. Аз лично крем след лосиона не слагам- нанасям лосиона с памучен тампон, седя си така няколко часа, измивам с гел и тогава нанасям нещо хидратиращо /ако въобще имам такова намерение/.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Ами да ми предложите нещо друго за петна ?
    Иначе мерси за бързия отговор (:

btw четох,че лосиона е най-добър от всичките други продукти (като крема,сапуна). Така ли е ?
    Последно редактирано от katii : 08-27-2012 на 11:30
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Нищо няма да ми стане на зъбите и устната кухина, ако сутрин и вечер си мия зъбите с различни пасти, нали?

Цитирай Първоначално написано от betty-dimitrova Виж мнението
    Нищо няма да ми стане на зъбите и устната кухина, ако сутрин и вечер си мия зъбите с различни пасти, нали?
    не дори е по- добре за устната кухина
    Последно редактирано от musicbaby : 08-27-2012 на 12:15
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

^ Благодаря.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    btw четох,че лосиона е най-добър от всичките други продукти (като крема,сапуна). Така ли е ?
    Аз мисля,че е така.Ползвала съм сапуна,крема и лосиона и единствено от лосиона имаше ефект.

Искам да питам, тъй като се боядисвам с черна къна, но искам следващия път да направя така, че да има лесно забележим червен отенък.Та въпроса ми е – попринцип са ми необходими 4 пакетчета- ако взема 3 черни и едно червено какъв ще е ефектът?

Някой да има мнение за пастата за зъби на Лакалут флора? Върши ли работа срещу лошия дъх?

Я, и аз да попитам ;д дойде ред да си подновявам кичурите-те са руси , обаче някак си е мно еднотипно с тези русите кичури вече ми омръзна, та се чудех дали има некви удачни комбинации с русото -там кафяви или некви карамелени нз и аз ;д (мнооого се изкушавам да я направя цялата от това шоколадовото кафяво, обаче повечето ми казват, че с русо съм по-добре ) та така де мерси in advance

Колко струва доставката от eBay ?

Супер фен Аватара на Jaune
    a някой боядисвал ли си е само краищата на косата? ако да, къде? за района на софия става въпрос, интересува ме цената и качеството, разбира се

Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    a някой боядисвал ли си е само краищата на косата? ако да, къде? за района на софия става въпрос, интересува ме цената и качеството, разбира се
    Ами аз си боядисвах първо крайчетата на косата с къна (червена), после направо цялата коса, защото и без това се измива след 3-тото къпане, но все пак остава някакъв оттенък ... От Сердика си я бях взела (DM) и у нас си я боядисах

A някой да се сеща за един сайт, в който можеш да си избираш разни дрехи и да ги съчетаваш ?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Благодаря ти много Та някой да знае нещо за цената на доставката в ebay?

Голям фен Аватара на albi951
    Цитирай Първоначално написано от ChubbyBunny Виж мнението
    Благодаря ти много Та някой да знае нещо за цената на доставката в ebay?
    Зависи от самата стока, би трябвало да пише на всяка стока и по-добре търси с безплатна достава, защото в повечето случаи ще ти излезне солено до България.

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Цитирай Първоначално написано от albi951 Виж мнението
    Зависи от самата стока, би трябвало да пише на всяка стока и по-добре търси с безплатна достава, защото в повечето случаи ще ти излезне солено до България.
    Aз затова питам, защото са ми казвали, че е доста (поне да видя колко). Пък ако не намеря с безплатна доставка (нямам никаква идея и как да намеря) ще деля с някой ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си