.
Отговор в тема
Страница 38 от 69 ПървиПърви ... 2834353637383940414248 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 1721
    Повече от фен
    помня беше писал, че ходиш за гъби. разбираш ли ги? какво ги правиш, след като ги набереш? продаваш или консумираш? в случай че е второто, коя ти е любимата гъба?
    виждаш ли се седнал в офис, зад бюро, с фиксирано работно време?
    с какво те впечатли последната книга, която прочете?
    кои книги за игри си чел?
    мнението ти за цялостното състояние на България? как мислиш, ще се оправим ли в близките 5,10,15 години, някога?
    би ли станал мафиот, ако ти се отвори възможност?
    какво би направил, ако имаш един милион?

Мега фен Аватара на Dagichka
    прочетох ти всички отговори, задържа ми вниманието с тях (: напомняш ми на един много близък приятел, който мисли доста сходно като теб.
    а сега и моите глупави въпроси

кои са ти любимите храни? когато си работа, на път какво ядеш?
    обичаш ли сладкото? според теб вярно ли е, че то е по-скоро женска слабост или полът няма значение?
    казваш, че не трябва да се прави мръсно на друг (за което те подкрепям), но когато някой на теб ти прави мръсно, редно е да отвърнеш.. или?
    винаги когато стане нещо лошо на лош човек (ама и аз как се изразявам, надявам се да схванеш все пак ;д), всички казват, че "всичко се връща".. винаги съм се чудила ами на всички добри хора, на които им се случват лоши неща? те с какво са го заслужили?
    какво ти е мнението за наркотиците като цяло? защо според теб хората ги употребяват, защото са прекалено слаби психически или защото това е единственият им начин да бъдат щастливи макар и за кратко в техния изстрадан и тежък живот? за или против легализацията на марихуаната си?

последно, проверих специално във фейсбук за профили на хорица с името Ирти, и да - имаше доста

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ирти, Ирти

Разбрахме, че Роки е любимият ти филм, но освен него, нещо друго да препоръчаш?
    Някакъв вид сериали гледаш ли?

Сещам се само за рандом неща, но пък и от тях може много да се научи
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на machoka
    Ирти още ли сваляш тийнейджърки в стил Асен Блатечки бе, маймунке мръсна!!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    ама му се отдава, така като гледам Горещия му кът...

Мега фен Аватара на machoka
    Обра ми целия фен клуб, сега останаха само многократно банваните ми 'симпатизанти', но поне тяхната любов е непреходна и ще пребъде във времето!

Град
    Варна
    Обра ми целия фен клуб, сега останаха само многократно банваните ми 'симпатизанти', но поне тяхната любов е непреходна и ще пребъде във времето!
    ахахаххахахахаха

Мега фен
    Град
    <3
    е пък то за да има някакъв баланс във форона, нИ може само ти да сваляш.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Няма страшно фенове клкото щеш.. форума е голям

П.С. Кога ще си получа отговора на въпроса??
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra Виж мнението
    П.С. Кога ще си получа отговора на въпроса??
    Ти ебаваш ли се нещо?

Въпросите на DisappointedDreamer

1. Всеки сънува, ама не си спомням какво.
    2. Различна. чалга, техно, дъбстеп, други електронни глупости, народно, Лили Иванова, СРЪБСКО, циганско, метъл, рок, кънтри, индийски ритми, африкански ритми, поп, бг хитове от едно време и такива
    3. Какво е това и ще ти кажа?
    4. Зима. Мрачен е и студен. Както съм и аз. Чувствам се уникално през този сезон. Да ми тракат зъбите от студ е доста по-добре от това да се потя. Пък и всичко е умряло. Няма никой никъде. Аз държа на спокойствието и затова и днес отидох на язовир. Скара, въдица.. какво друго? Отидох сам, ама се запознах с един пич малко по-голям от мен. Стана много говорене. Сигурно 3-4 часа си бърборихме. После живи и здрави и си тръгнахме. Разменихме тел, защото той често ходи по язовори и реки. http://www.youtube.com/watch?v=HgNRN7qAPn0

----------

Въпросите на Щрудел

Обичаш ли френски еклери? (погледнах в отметките си в любими и имам рецепта за френски еклери :о) Обичам всичко, което става за ядене
    Какви са ти очитИ? Красиви. Всичко в мен е красиво.
    Защо не ми пращаш снимка? :3 Ох.. ще ти пратя. ок.
    Как ще се казва костенурката? Ирти или Пънчи
    Би ли целунал жаба за 50 лева? За 20 бих я шляпал с пишката си по главата. Това отговаря и на другия въпрос.
    А за 100 с езиче? ---
    Хващал ли си се на бас? За какво? [/b]За какво ли не. Последно не си спомням какво беше, но трябваше да тичам по гащи през квартала, ако загубя.. еми.. загубих. Поне беше късно вечерта та не ме видяха... много[/b]
    Какво би те отвратило? Предателство
    Болял ли ти е бъбрек? Всичко ме е боляло и ме боли още на места
    Ходил ли си с женска на пазар (за каквото и да е)? Ходил съм, ходил съм.. ужас, ужас и безумие направо. Аз съм свикнал в магазина да ида, да съм си наумил какво да купя, вземам го и излизам, а това чудо.. идеше ми да го утрепа с тъпа мотика. Ха това да пробваме! Ха това! Ха това ми харесва! Ха, ама на майка ти...
    А какво мислиш за празнуването на ъъ месеци? Т.е. когато момченце и момиченце направят месец-два-пет-десет, от както 'ходят' и го празнуват? Нека се радват. Не ми дреме. Празнувай 20г от нещо.. не два месеца.. първите 4-5-6 месеца от връзката даже не ги зачитам.. там е най-креха работата още.
    Кой месец си роден? Ти си по тези работи, бе. Познай, като ти казвам!
    Има ли нещо тъпо, което си си мислил като малък? Примерно, че ако копаеш в земята, ще намериш русалка? Или, че слънцето има очи? Или че голите охлюви са лишени от божията обич, като са оставени без домове? Това не е тъпо. И сега си го мисля особено това за охлювите. После си правя сметка, че явно се е удървил от пиене и не знае пътя за вкъщи, а може жена му да се е върнала отнякъде и да го е изгонила. Все си мисля, че тези голите са мъжки.
    Обичаш ли горчица? Обожавам. Така я кусам чат-пат.

Въпросите на Al3ksandra

1. Аз не продавам на дявола. Той купува от мен на черно.

Въпросите на LadyDi

1. Не. Мечта е по-скоро да си мислиш "искам утре да ида в Германия", ама да не можеш. А цел е "трябват ми утре пари" и да ги изкараш веднага. Или нещо друго, което можеш да направиш в кратък период, а не да чакаш да обиколиш кълбото..

iziskanmladej88

1. Ходя само за чаладинки, защото нямат двойник и няма как да ги сбъркаш. Измивам ги хубаво и ги ям сурови. Любимата ми е печурката. На скара със сол!
    2. Не обичам тесните места и това да не можеш да мърдаш цял ден. Особено на един стол. Имам много енергия и трябва да я избивам някъде.
    3. Всяка книга те впечатлява с едно и също, а именно с това как е написана и по какъв начин е представена случката. Последната книга беше живата факла, която съм чел. Самото описание на всеки детайл ми харесва много.
    4. Кой както се уреди. като цяло е трагедия, ама хитрите драпат напред. Все ми е едно и да се оправи положението още утре. То народа като си остане пълен боклук е кел файда дали ще се оправяме или не.
    5. Отде знаеш, че не съм? Нищо не се знае.. мамата си е е*ало. Мафиот който бере гъби. Нищо странно.
    6. Един милион лева - един милион ядове. Чак толкова не искам. По-малко и умерено да си имам, но да нямам ядове.

Въпросите на Dagichka

Тоя твоя приятел сигурно е един от мойте поклонници, които съм пуснал по света. Все пак съм Господ и имам много хора.

1. Чорби всякакви, супи всякакви, скари всякакви, мезета всякакви, абе всичко ям. От малък съм научен, че нямам право на капризи и се научих да ям каквото има. А в колата правя мазало с това ядене. Като с разлее супата да видиш после висят фидета по волана. Ям каквото ми се яде. Така съм се научил, че мога да ям тостер с всякакви сосове и глупости, да карам, да сменявам предавки и да не се изцапам въобще, ама това не ми връзва при течните неща...

2. Обожавам, че как питаш такова нещо? Храната и това какъв пол си няма никакво значение. То и шкембето се води за алкохолиците, ама колко жени го ядат, че даже и с чесън..?

3. Нека си прави. Не отвръщам на никой. Винаги съм бил човечен. После ги поздравявам нарочно и се насират от яд. Ама виж в някой случай много ми кипва и особено, ако умишлено ме предизвикват.. мълча.. предупреждавам.. мълча.. предупреждавам.. и накрая.. лошо, ма не за мен

4. Еми това е, че никой не те пита какво искаш и какво си заслужил, а просто ти се случва, ама на лошите винаги се връща повече. И наистина. Господ горе никой не е пропуснал. Може и след 10г, ама ще ти се случи нещо, защото вчера например си направил мизерия.

5. Аз съм бивш наркоман.. какво да ми е мнението за тях? Аз писах в къта, защо вземах, ама не ти оправят проблемите. Няма смисъл да ги вземаш, ако мислиш, че ще ти изтрият от главата всичко и ще забравиш. Ем.. на никой не му се е случвало все още.. За легализацията на всички наркотици, да!

Котката

1. Мохамед Али, Всичко със Сталоун, по принцип обичам филми по истински случай, Ад също препоръчвам. Имаше един филм с някакъв инвалид как му протича живота, ама не знам как се казваше.. всички филми, които може да те мотивират.

2. Не, ама като малък следях дързост и красота. Още го дават, ама не е същия.. половината измряха.

Къде си бе, ергенино доуен? Аз не ги свалям.. те ме свалят.. какво да направя, че съм толкова красив и неутразим.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Къде си бе, ергенино доуен? Аз не ги свалям.. те ме свалят.. какво да направя, че съм толкова красив и неутразим.
    без да се сърдиш, не ме сдържа...
    неУстоим и неОтразим
    но като гледам как им действаш на девойките може би наистина си неУтразим, което е комбинация от горните две

Не се сърдя, ама сега като го напиша в google-то.. к'во? Излиза, че и така и така може? Или?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Не се сърдя, ама сега като го напиша в google-то.. к'во? Излиза, че и така и така може? Или?
    ъм, гуглето ти търси в статии, които са писани и от грамотни, и от не толкова грамотни хора
    за сметка на това, има онлайн правописни речници

Мега фен
    Град
    <3
    Ирти, Ирти, Ирти,

моЙш ли да пееш?
    а ако не моЙш, пееш ли?
    Мислиш ли, че най-мъдрите мисли идват в банята под душа?
    На колко години се чувстваш?
    Обичаш ли банани?
    Можеш ли да готвиш?
    На кого каза 'Обичам те' последно?
    В какво вярваш?
    Четеш ли книги? (ебати, днес влязох в една книжарница и си харесах поне 7, апфУ защо са толко скъпи, а преди са били стотинки?!)
    Трябва ли да си плащаме, за да сваляме музика и филми от нета? Това би ли мотивирало авторите да правят по-хубави работи?
    Какво мислиш за бИтИвИ?
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Обичаш ли да те гушкат?
    Или ти е досадно?
    А кое поведение е 'задушаващо' и ти идва да креснеш: "абе остави ме на мира бе!"
    Ако харесваш супер много някое момиче, ама тя си има гаЖе, кво правиш? (отговори на въпроса, а после си представи същото, но в случая чувствата на момичето към гаЖето й, са изчезнали и просто си стои с него)
    А какво правиш, ако си обвързан и някоя ти се натиска?
    Обичаш ли баница?
    А обичаш ли традициите и празниците?
    Чукаш ли се на Великден с яйца?
    Какво е 'интимност'?
    А 'романтика'?
    Какво мислиш за глухарчетата?
    Дразнят ли те вече въпроситИ ми?
    А сега?
    Ако видя калинка пред теб, която си готов да смачкаш и ти изкрещя "НЕЕЕЕЕЕ!", как ще реагираш?
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на paradosou
    Как би се възползвал, ако имаш шапка невидимка?
    Има ли нещо, което може така да те увлече, че да забравиш всичко наоколо и да му се отдадеш изцяло?
    Бил ли си на косъм от смъртта?
    Трите ти най-ценни качества...?
    Какво мислиш за мен? ;p

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Кога за последно ходи на цирк ?А на църква ?
    Коя е твоята "храна за душата" ?
    От какво се страхуваш ?
    Смяташ ли мечтите са безсмислени ?Това,че са невъзможни,прави ли ги и глупави ?
    Какво е "да стигнеш дъното" ?
    Какво ще направиш,ако една сутрин се събудиш и установиш,че си последния човек на планетата Земя ?
    Кога имаш имен ден ?
    Лудост ли е любовта ?
    Харесваш ли тишината ?
    Опиши един твой ден,ако можеше да летиш.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Кога имаш имен ден ?
    Добър опит.
    И аз имах няколко неуспешни. апфУ
    4XCOKИ

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Добър опит.
    И аз имах няколко неуспешни. апфУ
    Разкри ме.
    Сега опитът ми е обречен на провал,но както и да е...сетих се друго въпросче :

През кой сезон си роден ?

Само не казвай зимата...

Ирти, Ирти, Ирти,

моЙш ли да пееш? Никак даже. Едно магаре ако ме слуша ще се потресе.. дълбоко.
    а ако не моЙш, пееш ли? Постоянно! Яко ме радва!
    Мислиш ли, че най-мъдрите мисли идват в банята под душа? Под душа.. релаксирам.. изкъпя се и после седя просто още десет минути със затворени очи и пускам ледена вода да тече. Трудно се диша отначало, ама после просто се потапяш
    На колко години се чувстваш? Смисъл? За физическа сила и на 50 ще се чувствам, като на 20. А по принцип на годините, които са ти
    Обичаш ли банани? Да, ама много ме запичат.
    Можеш ли да готвиш? Мога, нали обяснявах даже рецептите. Ти май не четеш, а колежке?
    На кого каза 'Обичам те' последно? Последно.. не си спомням. Минимално малко пъти съм го казвал.
    В какво вярваш? В Господ, ама умерено. В себе си. В добротата и красотата.
    Четеш ли книги? (ебати, днес влязох в една книжарница и си харесах поне 7, апфУ защо са толко скъпи, а преди са били стотинки?!) Щрудел, ти не четеш моите отговори.. честно. Залудо пиша явно..
    Трябва ли да си плащаме, за да сваляме музика и филми от нета? Това би ли мотивирало авторите да правят по-хубави работи? Авторите отдавна не правят неща за удоволствие. Всичко е за пари. Никога няма да пълня гушите на тези нещастници. Да живеем ние пиратите
    Какво мислиш за бИтИвИ? Пари и далавери. Мафиот шеф. Отврат. И с тези реклами по 15 мин...

Обичаш ли да те гушкат? Повече обичам да гушкам. Обичам да я сгуша и да се чувства малка.
    Или ти е досадно? Обичам, бе
    А кое поведение е 'задушаващо' и ти идва да креснеш: "абе остави ме на мира бе!" Да ми държи сметка какво съм правил и къде съм бил. Аз ако искам ще кажа, ако не.. никой няма да разбере
    Ако харесваш супер много някое момиче, ама тя си има гаЖе, кво правиш? (отговори на въпроса, а после си представи същото, но в случая чувствата на момичето към гаЖето й, са изчезнали и просто си стои с него) Не може просто да стоиш с него.. това да не е дърво, че да седиш до него. Честно казано не ме интересува, че си има гадже.. ще направя един опит, ако не иска.. ок, ако иска.. няма да се съобразя с него. От една страна е тъпо, защото знам какво е, ама от друга.. в това отношение си търся моите интереси.
    А какво правиш, ако си обвързан и някоя ти се натиска? Изневерявам, но никой не разбира. Ама не всеки път. Рядко г/д. Ако държа на момичето, което рядко се случва.. отрязвам я, ама й вземам кординати. Ама скоро не съм имал връзка..
    Обичаш ли баница? Предим малко ядох.. мани майтап.
    А обичаш ли традициите и празниците? Основно заради яденето и пиенето покрай тях, но някой ти носят.. кеф. Например Коледа, ама да има сняг
    Чукаш ли се на Великден с яйца? Чукал съм се, ама вече ми е скучно.
    Какво е 'интимност'? Секс
    А 'романтика'? Главоболие
    Какво мислиш за глухарчетата? Гадни. И на вкус са гадни. Пробвал съм. Дразнят ме на вид. Побъркват ме честно казано.. обичам да ги ритам силно и да ги откъсвам с шут. Готино е.
    Дразнят ли те вече въпроситИ ми? Не, ама ти не четеш отговорите.. смисъла се губи.
    А сега? Сега какво? Сега бих те изчукал.
    Ако видя калинка пред теб, която си готов да смачкаш и ти изкрещя "НЕЕЕЕЕЕ!", как ще реагираш? Ще се стресна отначало. После ще я прескоча. Отдавна не съм виждал калинка. Странно.
    Последно редактирано от Irti : 08-31-2012 на 19:57

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си