- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
Кога трябва да сложа друг? След ден ли, след колко? Омръзнах ли ви, защото гледам, че НЯКОЙ ЩРУДЕЛИ даже не четат.
http://www.youtube.com/watch?v=CVkwdUE3FX0
Пазиме невинните и караме разумно...
Последно редактирано от Irti : 08-31-2012 на 19:59
Обаче не съм съгласна с теб, че мечта и цел трябва да са различни неща...
Всяка мечта има потенциала да стане цел, според зависи колко силно я желаеш.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Irti а моят отговор на въпрос къде е ?
П.С. А да извинявам се видях си отговорА...окей Друг вЪпрос : ) ъм
Какво би те изплашило до смърт?
На каква лъжа би повярвал?
Някой лъгал ли те е досега така че да му се хванеш до шия?
Обичаш ли мелба със сладолед?
Ако можеше да направиш едно добро за света , какво щеше да е то?
Гледал ли си Supernatural. Ако да, какво е мнението ти за него?
Пиеш ли?
Пушиш ли?
Какво ще кажеш за фона на аватаря ми?
Давай сега =))
Последно редактирано от Al3ksandra : 08-31-2012 на 20:10
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Харесват ли ти въпросите, IrtiДавай с отговорите =Р
Чета бее.. така де.. отговорите на мойте въпроси и чат-пат другите, онеЗ явно съм ги пропуснала. :3
Защо 'интимност' е равно задължително на 'секс' бе? :3
Губиш точки за това с глухарчетата, а за това с вярата ме учуди лекичко.
Какво е 'красота'? Кое за теб е красиво?
Сантиментален ли си? Или по-скоро практичен?
Реалист, оптимист, или песимист? Или някакво чуждо твое състояние?
Защо пилето пресича пътя?
Защо хората изпитват злоба?
Какво мислиш за думичките 'трябва' ; 'заслужава ли си?' ; 'има ли смисъл?'
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Предположи.. Радвам се че ти харесват въпросите миИскаш ли още?
Кое предпочиташ.. планина или море? Защо?
Кефят ли те бързите скорости?
Веднага ти отговарям.
Понеже аз съм затворена/срамежлива/задръстена и трудно събличаща душичката си, ще те дразня адски много най-вероятно. Ти също ще ме дразниш на моменти, когато не ти осмисля думите, защото си някакъв земен и циничен, което противоречи на природата ми. Но пък от време на време имам нужда от земност и циничност, така че ако си добър, търпелив и разбран, може би, евентуаааааално да намерим общ език. Ако пък си и лигав и естествен (това май ме отпуска) и не си мисля "абе какво си мисли, омг?!?!?", гризейки си пръстите, може и верно да е забавно. Също така, имам лигав глас (аз самата не го понасям) и доста често говоря за нереални работи, от които няма никакъв смисъл. Например за това каква формичка съм открила в петата плочка на улицата, за това колко е яко слънцето, общо взето все неща, които ме впечатляват, щото понякога се чувствам като дете в увеселителен парк и такива ти неща, които не се харесват на много хора и може би ме намират за досадна и отегчителна, и лигава, та в това число и ти може да се причислиш към тях. Не знам. Абе много зависи от това дали като те дразня, ще ми се подиграваш на мисленето и ще се опитваш да ме сваляш грубо от облаците, защото съм някаква обидчива, когато се подиграват на идеите ми (но пък не се сърдя и не си променям мнението за човека). Всъщност от много работи зависи. Аз съм ужасен събеседник, ако нямаме допирни точки. + това понякога не изпитвам нужда да говоря, обичам тишината и ми е уютно. И дъм... мога да ти надуя главата, опитвайки се да те убедя в моята гледна точка. Голям дразнител съм като се карам на хората за цигарите, за това гледам все повече да си държа устата затворена, щото не искам да се чувствам като досадна закрилница. Мога много да говоря като по тоя начин да се опитвам и себе си да разбера, ама мисля да спра. :3 Друг е въпроса, че едва ли някога шЕ се видим. :о
И интимността не е равна единствено на секс, защото интимно може да е дори присъствието на някой до теб. Може да е много работи.
И виж... казваш, че си практичен.. това е много хубаво, но аз пък съм адски сантиментална и без да искам се дразня, когато хората не оценяват някакви дребни нещица. (Не казвам, че ти не го правиш, не те знам)
ох
4XCOKИ
4XCOKИ
^Clash/conflict of zodiac signs/personalities
Това за Щрудито и Иртито. Ама за секс ще си напаснете.
Хаха.
Нее, не си го представям. :о
Има хора, от които искам да черпя информация и не би било хубаво да си съсипвам конструкцията от лего с такова нещо. Всмис.. ценно е. Като се замисля наистина има такива хора и гледам на тях като на безполови. Т'ва сигурно е кофти. хахах
4XCOKИ
Сетих се въпрос! Породен от това:
Какво мислиш, че тези, които зад гърба на половинката си, я обиждат по някакъв начин пред други?на която толкова много държиш и която псуваш, когато не ти вдига тел.
Ако си говориш с 'твойта' по телефона и нещо ти се разсърди, ама е сред компания от приятелки (или квито и да са хора) и след като ти затвори каже нещо от сорта на: "Тоя моя е голям кретен!", как ще се почувстваш, ако знаеш, че говори така?
Питам, защото съм чувала подобни неща от момчета от сорта на "леле тая ква е патка", а всъщност става дума за гаджето му..
Мислиш ли, че е грозно? Ти правиш ли така? (леле звучи май все едно се заяждам, не е така :о)
И ако ми отговориш с нещо такова: "Хората не знаят какво говорят, когато са ядосани, не го мислят наистина" и т.н., няма да го приема за готин отговор. ^^
4XCOKИ
Не се знае, знай ли се. Писала си, че си от Плевен, а аз по едно време два пъти в седмицата бях там. Тъй, че.. Обичам затворени и срамежливи хора, ама ако ми застеняш за цигарите (иди дойде сега.. отказвам ги), ама по принцип.. ще те направя на нищо![]()
Мани за фигурките в плочките. Пробвай да ги броиш. Да видиш колко ще е те яд, когато си стигнала голямо число и вземеш да го забравиш..разбираш ли? Аз мога да съм сериозен и вулгарен, ама мога и да съм по-голямо дете от тебе. Това също е красиво. И Всъщност мога да съм по-нежен от повечето двойки тук взети заедно. Просто не искам.
Последно редактирано от Irti : 09-01-2012 на 05:32
Щрудел, сега ще ти представя нещо.
Всяка сутрин си вземам кафе от кафе машината в магазина. В продължение на 6-7г. почти всеки ден се засичам с една жена, която също си взема кафе. Женицата не е нормална. Има някакви отклонения. Няма възможност явно да се къпе и поддържа както нас.. следователно мирише. И е инвалид също така, но за тези години един път не съм пропуснал да предложа помощ и никога не съм отказал, когато ме помоли за нещо. До кафе машината се стига по едни стълбички. Винаги й помагам да слезе и в същото време й държа кафето. Отделно докато кафето стане си говорим някакви кратки/общи неща. Днес например имаше едно бебе с нея. Предполагам внуче. Помогнах на нея и после се върнах да взема бебето. Голям сладур и го щипах по бузите. Мисълта ми, че помагам дори и на такива. Ето това също за мен е красиво. Не деля хора и дори с такива си говоря. От такива случки рано сутрин деня ми тръгва малко по-добре.
Последно редактирано от Irti : 09-01-2012 на 06:23
Защо не искаш да бъдеш нежен?
Нежен си спрямо непознатите бабета и бебета и какво ли още не на улицата, но отказваш да си нежен спрямо половинката си/приятелката си/ гаджето си ако щеш я наречи? Защо?
мхмхмхм сладко.. т.е. красиво..
Аз пък помня друга случка в тоя контекст..
Веднъж се бяхме събрали 4-5-6 човека пред университета и както си говорим, идва един човек.. явно просяк, да иска пари, но започна да ни говори някакви несвързани неща.. и на него му имаше нещо на психиката.. и всички почнаха да се смеят лекичко, аз не знаех как да реагирам, а само едно момче слушаше просяка с интерес и му даде и някакви стотинки.. Което страшно ме впечатли пък..
Като се замисля обаче.. имам някакви доста странни запознанства с някои хора.. с които не поддържам контакт, но съм ги срещала по странен за мен начин..
О, а ти имал ли си странни запознанства? :3
4XCOKИ