.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 195

Hybrid View

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Мизерно е, комшии тропат из етажите, входа, пушат на терасите и ако си отворил прозорец, трябва да им дишаш кенефската миризма, самите входове са гнусни, тясно е, има малки врещящи деца ...
    Ако живееш в панелка е възможно. Аз живея в чисто нова кооперация, изолацията е перфектна и грам не се чува нищо.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Ако живееш в панелка е възможно. Аз живея в чисто нова кооперация, изолацията е перфектна и грам не се чува нищо.
    Я ми кажи нещо. Не е ли по добре, да си седнеш отзад на бесетката и да си печеш кюфтенцата и когато се прибереш да си вкараш колата в гаража или на двора, а не да я оставяш отпред до кооперацията. Не е ли по добре когато станеш баща и детето ти си играе на двора а не пред кооперацията, каквото и да говориш, където и да имаш апартамент, винаги колелото на детето ти трябва да е в входа или в апартамента. ПРОСТО НИЩО НЯМА РАВНО НА КЪЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    Я ми кажи нещо. Не е ли по добре, да си седнеш отзад на бесетката и да си печеш кюфтенцата и когато се прибереш да си вкараш колата в гаража или на двора, а не да я оставяш отпред до кооперацията. Не е ли по добре когато станеш баща и детето ти си играе на двора а не пред кооперацията, каквото и да говориш, където и да имаш апартамент, винаги колелото на детето ти трябва да е в входа или в апартамента. ПРОСТО НИЩО НЯМА РАВНО НА КЪЩАТА!

ее по-полека с нервите.. не се впрягай толкова само обсъждаме....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от radi023 Виж мнението
    ее по-полека с нервите.. не се впрягай толкова само обсъждаме....

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    Подкрепям, подкрепям напълно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си