.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 196
    Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Да, наясно съм с това че има и по-големи апартаменти.
    Аз ти говоря за апартамент със стандартните размери.
    И зависи от много фактори за всичко което каза.
    Иначе съм съгласна.
    *сън*

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Мизерно е, комшии тропат из етажите, входа, пушат на терасите и ако си отворил прозорец, трябва да им дишаш кенефската миризма, самите входове са гнусни, тясно е, има малки врещящи деца ...
    Ако живееш в панелка е възможно. Аз живея в чисто нова кооперация, изолацията е перфектна и грам не се чува нищо.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    Щом 90% от хората не са твоето мнение, значи и ти не си прав за нещо.
    Соре
    Можеш да живееш и на пъпа на София и да си най-големият селяк. just sayin'

За протокола, винаги съм живяла в къща. Все пак искам да поживея малко и в апартамент, да видя какво е.
    Влез в някой еврейски форум и пусни тема, че Хитлер е велик. Не 90% ами 100% ще те изкарат, че не си права. Всичко е въпрос на гледна точка.

Голям фен
    @Afternoon Ела в Поморие, близо до центъра да видиш нашата къща, ТРИ-Етажна 500-кв.м. и после искам да ми кажеш дали е селяшко. Някой може би, ще каже че се хваля но просто не издържам като ти чета безсмислените коментари плюс това че спориш с @divacheee, която е напълно права. Не мога да си представя че човек на 21,години. се изказва така.

Супер фен Аватара на kosder
    Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    @Afternoon Ела в Поморие, близо до центъра да видиш нашата къща, ТРИ-Етажна 500-кв.м. и после искам да ми кажеш дали е селяшко. Някой може би, ще каже че се хваля но просто не издържам като ти чета безсмислените коментари плюс това че спориш с @divacheee, която е напълно права. Не мога да си представя че човек на 21,години. се изказва така.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Ако живееш в панелка е възможно. Аз живея в чисто нова кооперация, изолацията е перфектна и грам не се чува нищо.
    Я ми кажи нещо. Не е ли по добре, да си седнеш отзад на бесетката и да си печеш кюфтенцата и когато се прибереш да си вкараш колата в гаража или на двора, а не да я оставяш отпред до кооперацията. Не е ли по добре когато станеш баща и детето ти си играе на двора а не пред кооперацията, каквото и да говориш, където и да имаш апартамент, винаги колелото на детето ти трябва да е в входа или в апартамента. ПРОСТО НИЩО НЯМА РАВНО НА КЪЩАТА!

Я ми кажи нещо. Не е ли по добре, да си седнеш отзад на бесетката и да си печеш кюфтенцата и когато се прибереш да си вкараш колата в гаража или на двора, а не да я оставяш отпред до кооперацията. Не е ли по добре когато станеш баща и детето ти си играе на двора а не пред кооперацията, каквото и да говориш, където и да имаш апартамент, винаги колелото на детето ти трябва да е в входа или в апартамента. ПРОСТО НИЩО НЯМА РАВНО НА КЪЩАТА!

ее по-полека с нервите.. не се впрягай толкова само обсъждаме....

Banned Голям фен
    Селяните да си живеят в къщите. Точка.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от radi023 Виж мнението
    ее по-полека с нервите.. не се впрягай толкова само обсъждаме....

Супер фен Аватара на bilqnavod
    в къща

Елате да видите - живея в 9 етажен блок с 2 входа, аз съм на 6 етаж и гледката от другия вход е просто уникална - като излезеш на терасата всички само теб зяпат. И това да беше най-лошото. Точно пред входа, двата гаража са преустроени още от преди 20 години в едно огромно кафене. Нямате си представа лятото какъв ужас е. Сигурно има 30 маси, като излизаш просто всеки те зяпа. Не можеш да си пазариш и да се прибереш спокойно без да те огледат поне 100 човека. Камо ли да правиш ремонти. Просто е ад. Майките водят келешите и ги оставят пред стълбището да си играят точно където има една малка площадка метър на метър - едвам се отваря вратата и можеш да минеш без да паднеш по стълбите. А шума - просто е невъобразим. От 6 часа сутрин до 11 вечер само хилене, виканици, деца ревящи, чупещи се чаши и бутилки... А и факта че сме на централна улица... Не пожелавам такова кошмарно съществуване на никой.

Супер фен Аватара на Chrizz
    Град
    в парка
    ^последно в какво живееш?!

Иначе съм в блок.. Единственото нещо заради, което бих се преместил в къща е, за да съседите да не ме занимават с глупости -.-
    Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..

Мега фен Аватара на TrollFaace
    къща

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Обикновено не пиша в този раздел,ама без да искам цъкнах и вие направо ще ме убиете. Аз живея в апартамент,но винаги съм искала къща..Не знам как решихте,че който живее в къща е селянин и т.н. Има толкова хубави и луксозни къщи.Толкова е хубаво да си имаш двор,да няма досадни съседи..А това,че си в апартамент не означава,че живеех на тясно.Преди живееш в апартамент,който е строен,когато майка ми е била дете (т.е. преди 20 години) беше огромен,нито е имало мухъл,нито хлебарки,нито каквото и да било..Сега живея в сграда построена преди 6-7 години.Хубав ми е апартамента,ама имаме и мухъл и хлебарки Така че всичко е много относително.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Цитирай Първоначално написано от Chrizz Виж мнението
    ^последно в какво живееш?!

Иначе съм в блок.. Единственото нещо заради, което бих се преместил в къща е, за да съседите да не ме занимават с глупости -.-
    В блок

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Обикновено не пиша в този раздел,ама без да искам цъкнах и вие направо ще ме убиете. Аз живея в апартамент,но винаги съм искала къща..Не знам как решихте,че който живее в къща е селянин и т.н. Има толкова хубави и луксозни къщи.Толкова е хубаво да си имаш двор,да няма досадни съседи..А това,че си в апартамент не означава,че живеех на тясно.Преди живееш в апартамент,който е строен,когато майка ми е била дете (т.е. преди 20 години) беше огромен,нито е имало мухъл,нито хлебарки,нито каквото и да било..Сега живея в сграда построена преди 6-7 години.Хубав ми е апартамента,ама имаме и мухъл и хлебарки Така че всичко е много относително.
    Ний в къщи нямаме .

Голям фен Аватара на Snik4er
    С 2 апартамента сме, един до друг, но си искам къща.

Last.fmFacebookBLOG

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Селяните да си живеят в къщите. Точка.
    Миличък, това дали си селянин не се определя от имота, в който живееш! В тази тема ти показа, че си по-голям селянин от всички, които живеем в къщи!

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от divacheee Виж мнението
    Миличък, това дали си селянин не се определя от имота, в който живееш! В тази тема ти показа, че си по-голям селянин от всички, които живеем в къщи!
    това
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Аз съм в нова кооперация и е супер чисто, има разни саксии с цветя, закачени картини... вратата и асансьора работят с чип, имаме си и портиер, който се грижи за всичко ... апартамента ни е на последния етаж, не много голям... има 2 стаи, баня, кухня и хол в 1, малко трудно си събираме боклуците от голям апартамент в малък, обаче е супер уютно и много по-лесно и бързо се почиства ;д имаме си и коте... 1 балкон и една голяма тераса, дето можем да си правим барбекю и да готвим некви неща ;д , седим си на една люлка завързана, ядем... приятно е. Аз лично не търпя надумкана музика повече от 1 час, но ако думкам, никой не ми прави проблем, нито имаме шумни съседи, които да ме будят. Има и немизерни апартаменти и кооперации, представи си. ;д И през терасата се вижда Стара планина и съм си точно до метрото и изобщо на много удобно място за пътуване ;д долу си имаме и медицински център, магазин за дрехи и такъв магазин дет продават ламинати и паркети нз как се вика ;д
    nigga stole my bike

Голям фен Аватара на Snik4er
    ^за завиждане си.

Last.fmFacebookBLOG

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Подкрепям, подкрепям напълно.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    horаcio, баба ми живее в 16-етажен блок, на хиляди години .. и входа и асансьора също са с чип :Д Но това, което описа звучи добре

Мега фен Аватара на FunkyPie
    ъп
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Супер фен Аватара на RedArmy
    Юлката 5 години лъже по форумите, как не мръдна сантиметър за толкова години
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си