.
Отговор в тема
Страница 45 от 69 ПървиПърви ... 3541424344454647484955 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 1721
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Понякога замисляла ли си се че не живееш пълноценнен живот, не искам да кажа нищо лошо, просто ти самата казваш, че не обичаш да излизаш да речем по барове, кафенца, кръчменца, не обичаш шумните компании и като цяло повечко хора на едно място или с други думи си домошар и не си много социална личност... та не мислиш ли че докато връстниците ти си живят младините ти си ги пилейш ?
    лол не, не мисля така
    за теб пълноценен живот е това, което описа, за мен съвсем друго. Не изпитвам нужда да ходя по такива места, чувствам се глупаво дори и неудобно.
    Обичам да съм сред природата, НАВЪН.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Колко пръста побираш?
    Не знам. ЧеСно. :о Ноктите ми пречат. ^^
    4XCOKИ

Мега фен
    ^^ Явно не съм се изразил правилно или ти не си ме разбрала... просто имах предвид да излизаш, да се събираш с хора; дет се вика да трупаш спомени,не е нужно да е по барове и кръчми разбира се, може да бъде навсякъде..... а не да стоиш през по голямата си част от времето у вас.
    Впрочем ти как се забавляваш, какво за теб е забавление ?
    И каза навън, къде ходиш, когато си навън ?
    Обичаш разходки сред природата, ок.. къде обичаш да ходиш,колко често го правиш, къде ходиш обикновено, къде си била, къде искаш да отидеш и кога последно си била някъде и къде ?
    Какво за теб е пълноценен живот, до колкото може да бъде такъв на 20 г. ? .. пфф тука пак сигурно няма да можеш да ме разбереш...
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-02-2012 на 16:29
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    ох, като написа КОК и скрипта ми се активира и ме алармира да посетя тая тема...

Каква си в леглото?
    Нямам представа как трябва да отговоря на това. :о Аз съм филмарка. Огромна. И то не от романтичните що се отнася до секса. Ама не искам да изпадам сега в някакви подробности тук. :3

Обичаш ли да се се чукаш?
    Ила да ти кажа на ушенце :Р

Обичаш ли да го поемаш в устичка?
    ^^ Е пък обичам ;р Абе как можИ да ме питаш такива работи тукА?! :о

По принцип повече мръсница ли си или по-скоро си плаха?
    хм не знам... Не обичам едва ли не да се надценявам... всмис... не мога да определя дали съм ъъм мръсница :3 Преди бях много, МНОГО по-плаха. И сега имам някакви задръжки може би, но определено съм си променила мисленето за много неща..

бокерки или прашки?
    И двете. Но едно дупЕ в боксерки май е по-хубавичко. :Р

правила ли си го извън легло?
    хм.. дъъм

кои държави искаш да посетиш?
    аввв Ирландия! Даже знам къде точно! хахах
    Споменах ли, че съм филмарка? За 4ти път гледах 'П.П. Обичам те' преди има-няма седмица... Мисля, че бяха в Глазгоу. ох <3
    Искам някъде сред висооки планини, огромни поля с цветя и макове, водопади и местенца, от които можеш да 'видиш света'... Като от картина, закачена на стената.. <3

не си ли фантазирала някога за тройка с две момчета? не ти ли се струва възбуждащо да поемаш два члена?
    Не. И не. Опитвала съм да приема идеята и да си представя какво би било, но не искам. Някак... няма никаква интимност в това. Не ми харесва. Не бих се разделила на две, както и не бих искала да деля някой.

какво мислиш за мен?
    Че си добричък, уравновесен, спокоен и в хармония със себе си. Но малко ме 'дразни' това и в същото време ми харесва де, че май си прекалено упорит и каквото кажеш - това ще е. Мисля и че си толерантен, разбран, можеш да говориш на всякакви теми на високо ниво, голям си мръсниК, огромен такъв сексуалник ;Р (което ми харесва). Хмм мисля, че трудно се разкриваш пред хората. Т.е. имаш някакъв образ, който показваш пред всички, който в никакъв случай не е фалшив, или позьорски, но си мисляя, че не всеки можеш да допуснеш супер близо до себе си. Хм. Щедричък си и обичаш да се забавляваш. Мисля, че за теб такова нещо като 'час/време' не съществува. Т.е. ако ти хрумне, че в 03:00 часа докато си лежиш в леглото, ти се прави нещо, ще си облечеш дрешките и ще скочиш да го правиш хахах.. Мисля и че трябва да спреш да пушиш! >.<
    Хм хм мисля, че ако помисля повече много работи мога да кажа хах. Ама стига. :3

а какво мислиш за себе си?
    ох ох.. В себе си харесвам това, че обичам. Много обичам. Ужасно много обичам. Нездравословно много обичам. Каквото и друго положително нещо да кажа.. не искам да звучи като хвалене, или нещо такова.
    Не харесвам това, че съм страхлива, нерешителна, срамежлива, ревлива, не особено общителна, ревнива и прекалено мекушава.. Както и не умея да искам.
    *Нета ми прекъсва адски много..
    Ше ме извинявате.. :3
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Срамежлива си. Извадих извод, че нямаш много опит. Всъщност пак си оставам с това мнение. В добрия смисъл. Срамежлива съм... ама пак казвам, много зависи около какви хора съм.. С много близки мога да съм много несрамежлива. Ама трябва да съм много отпусната.

Защо не знаеш? Ти, ако не знаеш кой да знае? Какво те притеснява в срещата с непознат? Нищо. Т.е. мисля си, че ще съм му скучна. И други глупави мои мисли.

Или нямаш сърце за голяма игра? (това не го вземай на сериозно) ок ^^

Обичаш ли кашкавал, а хората, които са като кашкавал? Не обичам. :3 Т.е. не мога да го ям чист. На пица можИ, ама не до толкова, че да ми се разтяга на 2 метра и да го гоня с уста. :о Обожавам пармезан с царевичка. омг омг <3
    Мръсница ли си? Не, не за секса. Мръсен човек ли си.. правиш ли гадно, лъжеш ли, предаваш ли? Май не. Както казах, не обичам деградивните и зли чувства. :3 Както и не обещавам нищо на никой, защото знам, че може и да не го изпълня. Също ако закъснявам за някъде например, няма да се обадя и да кажа: "идвам след 5 мин", а ще кажа: "трябва ми 20 мин/час/или колкото смятам, че трябва" ...защото много често самата аз ако чакам някой и ми каже 'там съм до 5 мин', обикновено ми е ясно, че не е така ^^
    Ако видиш котето от аватара ти на живо как ще реагираш? авввв ще го смачкам от гушкане хахах и ще му нацелувам нацупената муцуна ав авввв хахах
    На моменти си много досадна, ама ние и така си те обичаме.. де. ама умишлено ли е? Не. И аз се чувствам досадна понякога, ама какво имаш предвид?
    Ако те видя на улицата и те прегърна как ще реагираш? Ако ти се случи някога да знаеш, че съм бил аз.. О, ами ще се зарадвам. хахах всмис... не толкова, че си ти... който и друг да е... ще ми стане готино. В 10 клас правихме безплатни прегръдки и... правехме точно това. Гушкахме хората. И беше по моя инициатива всъщност. Същия ден си купихме кадастрони, нарисувахме ги и 20 човека тръгнахме по улиците.. Беше вълнуващо. После миришехме на 'сякви парфюми авв хаха
    Какво мислиш по въпроса, че ако ми изпаднеш бих те изчукал? :о А НЗ. Аз гледам на теб като на батко Ирти (все едно да си ми братовчед), от който мога да науча интересни работи. :3 Защо би ме чукал!?!?!?
    Много ли те е срам? Чак много... май има далеч по-срамежливи от мен.. завииииси..
    От какво те е страх? Доста общ въпрос. Май от нищо конкретно. В определени ситуации ме е страх за различни неща.. бла
    Супа топки ядеш ли? Ям :3
    Била ли си на купон с над 15 човека и всеки да е бил безумно пиян/надрусан? Не.
    Къде живееш? Смисъл сама ли или с вашите? С майка ми и брат ми.
    Вашите какви са? Прекрасни. Майка ми е консервативна и два пъти по-страхлива и истерична от мен. За което и се караме. Ама не супер сериозно. Баща ми беше прекрасен.
    Баща ти много ли бие непознати, които искат да видят щерка му.. ъм.. от по-близо? Баща ми почина, когато бях в 7 клас при катастрофа. Тогава нямах гаЖета и никой не ме закачал, но помня, че когато бях в 4ти клас, събирах някакви стикерчета и си мислех, че някой от даскало ми ги е откраднал и тооооолкова много се ядоса и искаше да се разправя... Много се ядосваше и като плача. Но не по агресивен начин, не беше такъв човек. Просто беше адски грижовен и.. както и да е. Сигурна съм обаче, че ако сега беше тук, щеше супер много да се разбира с човека до мен. Дори мисля, че щяха да си се разбират като приятелчета, защото беше с адски младежки дух, дори като дете и беше супер готин. Искаха да се обръщат към него с 'батко' хахах..
    Баща ти по-голямо говедо ли е от мен? --
    Нали имаш баща? Смисъл аз ти задодох въпроса, ама не знам.. ако нямаш извинявай.. не съм знаел. Добрем.
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=QOjrQolpxpc
    Не те ли кара да се напушиш? И да пееш, като този на припева? хм нем
    По-колко кафета пиеш на ден? 2, най-много 3, ама аз ги пия като какао с много захар и лед..
    Утре ако пукна или някой друг от форума пукне, ама така го познаваш само по писане.. как ще реагираш? Ще ти запука ли въобще или няма смисъл да ти пука за някой, който не си виждала? Ами ще ми стане супер криво всъщност... дори да е човек, който не харесвам да кажем..
    ...
    4XCOKИ

Мега фен
    след на мачока въпроса, следващия въпрос беше мой, защо ме пропусана
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Супер фен
    И аз ще ти дам малко въпроси.

Обичаш ли да си навън и да дишаш чист въздух, всеки ден ли го правиш?
    Купонджийка ли си?
    Контактна ли си, запознаваш ли се лесно с нови хора?
    Зодията ти ... ?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Я един въпрос, породен от тоя отговор:

Манипулативна? Или манипулируема? Ти ли манипулираш хората или те теб?
    Моя грешка
    Исках да кажа, че съм лесно манипулируема... но само сексуално.. май..

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не смяташ ли, че трябва малко да се промениш.. Разбира се
    - да оставиш тази емоционална, розова част вътре в себе си и да я показваш само на хората, с които си наистина близка и на които имаш доверие, докато показваш една решителна, твърда и дипломатична Щрудел на всички останали? Не. Искам да съм и двете. Не искам да заприличам на студен човек, който те гледа на кръв.
    Приемаш ли "трябва да пораснеш" за обида? Не. Аз знам, че трябва да порасна и го искам с все сила, но искам и другите да разберат, че няма да зарежа детето в себе си.
    Не смяташ ли, че човека който си в момента (твърде емоционален, наивен, сладникъв, розов) не подхожда на една 20 годишна жена? Не се имам за сладникава и розова. И не се чувствам жена. Не искам да се чувствам жена. Искам само да съм по-голяма психически. Но в никакъв случай не искам да съм само възрастна. Скучно е.
    Фактът че си лесно манипулируема не говори ли лошо за теб? Не. Както казах, това се отнася почти само за секса.
    Защо половинката ти трябва (примерно) да те манипулира, за да те накара да пробвате нова поза? (хипотетично говоря). Не трябва. Не обичам думичката 'трябва'. Ако мисля, че нещо не се връзва с 'принципите' ми, съм склонна да го изслушам, а не да си знам моето. Примерно. Обичам сладкодумните хора, които говорят увлекателно. И ок, можем да заместим 'манипулиране' с 'омагьосване'. Но до сега не е имало нещо чак пък толкова ужасно, което да не съм искала да пробвам, та да се е налагало да ме убеждават сууупер много... ъъ.. дам..
    Не си ли страшно разочарована от хората около теб? Не ги ли мислиш за прекалено земни, студени и дипломатични? Гледам да не очаквам нищо, за да не се разочаровам. Разочароват ме със злобата си... с 'едното си на ум'... с фалша.. ей такива ти неща..
    Ти къде намираш своето спокойсвие - в розовите страни, където понитата ядат дъги и акат теменужки? Не знам. Ще ме заведеш ли някой път в розовите страни, където понитата ядат дъги и акат теменужки? До сега не съм била, сигурно е вълнуващо.
    Моето спокойствие го намирам навън на чист въздух, както казах. Мога да съм и самичка някъде, на тихо местенце и пак да ми е готино. Е... ако имам и сродна душа, с която да си говорим за Вселената и всичко останало, е добре дошло..
    Спокойствие намирам и вечер, когато се изкъпя, направя си кафеенце, изгася си лампата и си пусна 'мека' музика. ОБОЖАВАМ нощта. <3

Повечето хора намират своето спокойствие в земните, реалистични неща. Е аз какво казвам?
    Защо не умееш да приемаш вкусовете на другите, които се различават от твоите? Защо смяташ за нужно/уместно да ги обиждаш, щом не са като твоите? С грешно впечатление си останала. И не обиждам никой.
    Приятелите ти от кои зодии са? Често ли вдигат ръце от теб? Дразни ли ги твоята същност? Не мисля, че имам супер близки приятели. Казах вече. Никой не вдига ръце от мен, а тези, които се дразнят от мен, не общуват с мен, нито аз с тях и всички са щастливи. Имам една приятелка, която е от друг град. Колежка ми е всъщност и си се разбираме чудесно.
    Мислиш ли че ще оцелееш в този коварен свят още дълго? Разбира се. Да ти приличам на спинозно болна, или депресарка?
    Повечето творчески личности са доста емоционални и накрая просто се самоубиват, тъй като не успяват да намерят своето място в света. Кофти.
    Какъв човек искаш до себе си - такъв като теб, с когото може взаимно да се лигавите, или по скоро коренната противоположност на теб - човек, когото ще те насърчава и подкрепя, ще върши всички "възрастни" неща сам-самичък? Нито една от двете. Категорично не искам човек като мен, защото ще се унищожим взаимно. Но и не искам някой, който ще върши всички 'възрастни' неща сам-самичък. Искам човек, с който можем да се докоснем някъде по средата между земята и небето. С който да се допълваме, с който да имаме общи неща, но и 'различия', с които да си помагаме..
    Смяташ ли че ще бъдеш добра майка? Не съм сигурна... Не съм добра в организацията. И аз изобщо не мога да общувам с деца, омг О.о Даже не мога да им се лигавя над количките. Моето сигурно ще си го обичам заради всички други. Сигурно ще ми се иска да рисуваме по тапетите заедно и да редим пъзел, а когато то сбърка нещо, ще се дразня точно като него... ил.. хахах абе всъщност може и да е забавно хахах <3

..

Цитирай Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou Виж мнението
    Значи, учиш медицина така ли? Уча за рентгенов лаборант.
    Къде? Плевен
    Кога спря да обичаш момчето, с което имаше 4-годишна връзка - докато още бяхте заедно или след това? Докато бяхме заедно.. и именно заради това ми беше адски тъжно много преди да се разделим. Приемах го като най-близкия ми човек, като част от семейството ми... така го обичах... но не и по начин, по който се обичат двама души май..
    Кога искаш да имаш деца? Ох, нямам предства. Преди си казвах, че изобщо не искам, но пък и не искам да си нямам детенце като стана на 30-40 примерно.. някво кофти ще е сигурно... Искам да си имам прекрасно семейство.
    А колко? Едничко. Най-много двечки. :3
    Как приемаш смъртта? Като нещо естествено?
    Работила ли си нещо до сега? Нем. Един път си изкарах парички като снимах в едни детски градини. И скоро пак ми 'благодариха' с мъничка сума, колкото да се почерпя, защото снимах на едни футболни турнири. Ама тва не го приемам като нещо сериозно. Но пък се радвах.
    Ако да какво и кога, за колко време, как беше? ---
    Има ли нещо, което до сега не си пробвала в секса? Ако да какво? Май няма. Искм да развивам 'креватната си кариера', т.е. да съм все по-добра и по-добра. :о И по-скоро искм да праавя секс на различни места :Р *шепне тихичко*
    ..

^^ Явно не съм се изразил правилно или ти не си ме разбрала... просто имах предвид да излизаш, да се събираш с хора; дет се вика да трупаш спомени,не е нужно да е по барове и кръчми разбира се, може да бъде навсякъде..... а не да стоиш през по голямата си част от времето у вас. ахм
    Впрочем ти как се забавляваш, какво за теб е забавление ? Не съм сигурна. Аз не изпитвам нужда да се забавлявам. Оо Сериозно... Не мога да го обясня... Обичам спокойствието.. Най-много да се излигавя с нещо..
    И каза навън, къде ходиш, когато си навън ? Паркове/градинки..
    Обичаш разходки сред природата, ок.. къде обичаш да ходиш,колко често го правиш, къде ходиш обикновено, къде си била, къде искаш да отидеш и кога последно си била някъде и къде ? Казах по-горе. Не знам къде искам да ида, човекО. Оо Някъде на високо с много макове и цветя.
    Какво за теб е пълноценен живот, до колкото може да бъде такъв на 20 г. ? .. пфф тука пак сигурно няма да можеш да ме разбереш...
    Задаваш ми сложни въпроси. Пълноценен е, когато човек е щастлив. Не ми се разтягат локуми. -.-
    ..
    Последно редактирано от ShtrudeL : 09-02-2012 на 18:33
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    след на мачока въпроса, следващия въпрос беше мой, защо ме пропусана
    Извинявай.
    Хайде да кажем, че съм суеверна и трябва да уважиш това?
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    И аз ще ти дам малко въпроси.

Обичаш ли да си навън и да дишаш чист въздух, всеки ден ли го правиш? Обичам. Не е всеки ден.
    Купонджийка ли си? Hell no
    Контактна ли си, запознаваш ли се лесно с нови хора? Не. Можеш да прочетеш отговорите по-горе. И пак - зависи от хората.
    Зодията ти ... ? Риби..
    ..
    4XCOKИ

Мега фен
    Много през пръсти ми отговаряш на въпросите, а на някои дори не си направи и труда, а не са някви хапливи да речеш нещо...

И тука в отговорите гледам, че си писала, че като цяло си опитвала всичко в секса(така си го написала), значе ли това, че вече правиш анален, защото доколкото знам не си ?
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-02-2012 на 19:00
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    аууу, от изключителна важност е точно в какви и колко пози го е правила...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на machoka
    Щрудел, не се връзвай на олигофренските въпроси на Oy7ofCon7roL, щото най-много да му паднеш до кретенското ниво и да те бие заради опита си

тЕгли му една майна и твай не се чувствай длъжна да се обясняваш на всеки

Мега фен
    Щрудел, не се връзвай на олигофренските въпроси на Oy7ofCon7roL, щото най-много да му паднеш до кретенското ниво и да те бие заради опита си

тЕгли му една майна и твай не се чувствай длъжна да се обясняваш на всеки
    Къде видя да задавам олюгофренски въпроси бе паляк, виж си твойте обити въпрои и тогава критикиувай , да ти еба майката откъсана
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

хаха ше те еба в 0битака .. кво те интересува кой прави анален бе, ти друга работа немаш ли си или просто не знаеш кво означава нормален въпрос?!

ей аман от келеши в тоя форум

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    трябва му материал за чекии...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    хаха ше те еба в 0битака .. кво те интересува кой прави анален бе, ти друга работа немаш ли си или просто не знаеш кво означава нормален въпрос?!

ей аман от келеши в тоя форум
    Питам бе да не би да съм питал нещо обидно, тя не е ли задвала подобни и по-лични въпроси бе мухъл

И стига си се правил на голямата компетенция, нали те видяхме 15 годишна пикла те направи за 2 стотинки пред целия форум, защото навсякъде знайш не знайш се цепиш неподготвен и после се криеш като мишка и се прваиш, че не си видял отговорите , научи се да се снишаваш малко и не се дръж като господин най-умен и господин всезнайко
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    трябва му материал за чекии...
    да точно тва ми трябва, като знам, че щрудела прави анален да мога да си бия една
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

на колко години си?

Нивото на г-н компетенция не позволява да води интелектуален 'спор' с 15 годишни пикли. Нито с 25 годишен сульо с интереси простиращи се до анален секс Аз не съм я видял да пита простотии, за сметка на всеки следващ твой въпрос. зЕми се осъзнай малко, щото нивото ти на култура покъртително клони към 0.

Мега фен
    Нивото на г-н компетенция не позволява да води интелектуален 'спор' с 15 годишни пикли. Нито с 25 годишен сульо с интереси простиращи се до анален секс Аз не съм я видял да пита простотии, за сметка на всеки следващ твой въпрос. зЕми се осъзнай малко, щото нивото ти на култура покъртително клони към 0.
    Не, г-н комптенция води спора с 15 годишната и го изгуби и се оттегли като посран, защото нагази там където не му е работата ..
    Я ми покажи къде съм задал кофти въпрос овсен последния за аналния секс, който дори не е обиден, а за сметка на това си виж твоите въпроси към щрудела и си направи няква равносметка за твоето ниво на култура
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

може ли след това аз на стола ^^,

Мега фен

Каква си в леглото? Обичаш ли да се се чукаш? Обичаш ли да го поемаш в устичка? По принцип повече мръсница ли си или по-скоро си плаха?

не си ли фантазирала някога за тройка с две момчета? не ти ли се струва възбуждащо да поемаш два члена?
    това мои въпрси ли са или твои, защо винаги сам си го начукваш не ми е ясно, трай си като ти е посран задника и тваЙ
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Град
    <3
    През пръсти било...
    Още в самото начало казах, че може да не отговоря на някои въпроси. Ако това, което съм ти казала не ти е достатъчно, съжалявам, ама толкоЗ.

Цитирай Първоначално написано от Gwendoline Виж мнението
    на колко години си?
    20
    4XCOKИ

Не, г-н комптенция води спора с 15 годишната и го изгуби и се оттегли като посран, защото нагази там където не му е работата ..
    Я ми покажи къде съм задал кофти въпрос овсен последния за аналния секс, който дори не е обиден, а за сметка на това си виж твоите въпроси към щрудела и си направи няква равносметка за твоето ниво на култура
    Моите въпроси към щрудела са на шега, щото аз им знам отговорите и без да питам и я бъзикам. ЩО се буташ като не разбираш, по-добре си трай и гледай отстрани. А ти си тоя идиот, дето е седнал да разпитва непознати момичета по форуми правят ли анален, гълтат ли, колко пъти е праила секс, ма що не повече, ма точнат бройка ма на найси феродо.

а относно 15 годишните, както споменах не съм се 'изнизвал' от никъде, просто пиклите не са ми приоритет за комуникация и ги отсвирвам, за разлика от теб, който възлага надежди да пие по едно кафенце с тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си