- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
и държа да ми посочиш кой от въпросите ми към нея е просташки ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
ба пичове сериозно това е за забавление не да се карате като луди ок казал е тоя нещо и оня също пуснете го в канала така да се каже
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
хахаха разсмя ме наистина , толкова плоски оправдания от теб не съм очаквал и изобщо не съм задавал на никой никъде въпроси за гълтане, защото самата идея ме отвращава дай да не си измисляме смешни работи
и като цяло дори не обичам да разпитвам непознати момичета от разни форуми просто щрудела ми е интересна
И не ми говори кой с кой искал да пие кафе при положение, че се мазниш на всяка нова потребителка с жалки наченки за свалка, но сега пак ще кажеш , че просто си правиш майтап, нали хахаха паляк
Законът е закон,
но той врата в полето е
просташко е държанието ти, не конкретно въпросите. Използваш тва, че е наивна и я питаш неща, които въобще не ти влизат в работата. Не, че ти давам наклон на хуя, но е грозно и пошло. Въобще, като цяло сте се самозабравили по тия столОве вече от скука и тъпизъм, но то си е изцяло за ваша сметка де. Аз тук не споря и не се карам и не държа сметка, само отбелязвам.. пък що се палиш не знам, явно се разпознаваш сред тълпата.
Искаш ли да ме водиш в мола ?
В кое у-ще си учила ?
Последно редактирано от kosder : 09-02-2012 на 19:53
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Тука почна бая бая да смекчаваш тона, хареса ми така...
Както вече казах, не съм фен на подобни столове и т.н и отбягвам да питам, но щрудел ми е интересна и затова я питах някой неща, които са в рамките на разумните, без простотии и т.н
А ако става за въпрос щрудела най много пише точно в такива теми и задава всякакви въпроси, не смятам, че някой я е карал насила да сяда, както и не смятам, че е толкова наивна за каквато я имаш, както и не смятам, че не знае какви въпроси ще и задват, проблем не виждам
има наистина дебилски въпроси в тия теми, но не ги задавам аз сорка
Законът е закон,
но той врата в полето е
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
и така и не разбрах къде ми е просташкото държание тука, някой, идеи ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
ShtrudeL я кажи бе обидих ли те с нещо, някой мой въпрос беше ли провокативен, просташки, дебилиен,кретенски или каквото и да било, отношението ми към теб било ли е просташко ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
в случая съм на страната на outofcontrol, поради причината ,че тва е стол
сядаш и отговаряш, кво е тва инфантилното поведение, на едните въпроси ще отговоря, пък на другите щото съм фея с розова рокля и съм детенце няма
в крайна сметка всеки пита каквото иска, на мен ми е през оная работа дали щрудела се е чукала с някого, пила ли е чай или живее в къща или блок , ама въпроса е че щом на някого му е интересно да си я пита и да отговаря
пък като не иска да отговаря да сложи някой с повече желание за горещ стол и разпитване
тва е.
едит:а мачока , ако ще се прави на рицар с бял кон да й се доказва там на лични..не тука да вади някакви измислени доводи, колкото да си разтегне пръстите по клавиатурата и да се опита да я ''защити'' (въпреки че нищо не е станало) ,правейки от мухата-слон
По тъп от мене няма!Oy7ofCon7roL По-добре ние двамата да не си мерим чурките щото ще се саднеш все пак ние тапите неграмотните дет низнаем как се пише имаме големи патки.
Applause everyone.
Можеш ли да си представиш как котката на аватара ти в момента в някоя далечна галактика където ноктите не растат,опустошава къщите на хората?
Ако имаше магически охлюв които да изпълнява желания, как ще го наречеш?
Имаш избора да живееш с горила която може да говори на езика на глухонемите или куче, което пее приспивни песни кое от двете ще избереш?
Ако изведнъж всички изчезнем от планетата пред очите ти какво ще направиш следтова?хД
4XCOKИ
Какво е да живееш в Гривица (Дружба) ;D ?
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Айде, бе. И тая тема осрахте.
50 000 потребителя седнаха преди Щрудела, и темата си беше наред. Тя цъфна и всичко се провали. Подкрепям аутъфконтрол и блъдиФ (хаха, какъв клуб от телци сформирахме).
4XCOKИ
4XCOKИ