.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Аз съм трето дете, делила съм стая и със сестра ми, и с брат ми. Много добре знам какво е и също така знам, че ако авторката не се държи като разглезена мрънкаща пикличка, с брат й могат да се договорят и всеки да си получи нужното усамотение. Силно се съмнявам 19 годишен младеж да си стои денонощно в стаята. Но с мрънкане от сорта на "айде бе, няма ли да се изнасяш" няма да стане.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Аз съм трето дете, делила съм стая и със сестра ми, и с брат ми. Много добре знам какво е и също така знам, че ако авторката не се държи като разглезена мрънкаща пикличка, с брат й могат да се договорят и всеки да си получи нужното усамотение. Силно се съмнявам 19 годишен младеж да си стои денонощно в стаята. Но с мрънкане от сорта на "айде бе, няма ли да се изнасяш" няма да стане.
    Аз със него изобщо не си говоря! И изобщо не съм разглезена мрънкаща пикличка.. Съжалявам, обаче изобщо нямаш право да ме наричаш по този начин! Когато пуснах темата, помолих за съвети, а не да ми казвате каква съм .....

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Аз със него изобщо не си говоря!
    И после се чудиш защо те заключва и не те отразява като го помолиш да загаси лампата? Спри да мислиш само за себе си, положи усилия да си оправиш отношенията със собствения си брат (!) и може би ще постигнете някакво съгласие относно стаята. Но, пак повтарям, с мърморене "изнеси се" няма да постигнеш нищо.

Да, не те знам каква си. Но оставяш впечатление за разглезена госпожица. А в тази тема само мрънкаш. Следователно в моите очи си разглезена и мрънкаща.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    И после се чудиш защо те заключва и не те отразява като го помолиш да загаси лампата? Спри да мислиш само за себе си, положи усилия да си оправиш отношенията със собствения си брат (!) и може би ще постигнете някакво съгласие относно стаята. Но, пак повтарям, с мърморене "изнеси се" няма да постигнеш нищо.

Да, не те знам каква си. Но оставяш впечатление за разглезена госпожица. А в тази тема само мрънкаш. Следователно в моите очи си разглезена и мрънкаща.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си