- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Започва ли ви се
Не ми се почва изобщо, ще бъда 8-ми клас, не искам да се запознавам с никакви нови хора, имам си страхотни хора до мен, с които за съжаление ще се поотдалечим именно заради училището, всичко от което имам нужда ще бъде далеч от мен през учебната година, за това не искам да започвам.
Тази година почваме на 17-ти,щото 15-ти е събота,уикендът ще е изцяло свободен,а не единият ми ден да мине в пътуване до другия край на града,заповедите и тъпите речи на даскалите колко им е липсвало за нас и там подобни...
Започва ми се.Ваканцията ми си мина чудесно,хареса ми,но някак се зарадвах като стана 1-ви септември,щото последната седмица на август сериозно си смених психиката и ми втръсна от ваканцията.Започва ми се,но не заради ученето и заради домашните.Започва ми се,защото ще се видя отново с приятелките си,а и през лятото повечето отидоха при свои роднини и изгубихме връзка.Започва ми се,защото няма да ми се наложи да се чудя какво да правя цяла сутрин,а вместо това ще съм в даскало,ще се мотая с приятелките си,ще си клюкарим,ще се смеем и няма да изпадам в лошо настроение,защото ми е скучно и не мога да изляза щото навън е 30 градуса.Започва ми се и заради това,че ще се връщам с приятелките си от даскало и ще излизаме по-често,ще гледаме какво има по магазините,ще пием кафе и така...Тези неща правят училището по-малко скучно.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Не, тъй като ще има изпити и, в крайна сметка, ще трябва да се учи здраво. ;д Но от друга страна ми се започва, защото всеки ден ще съм с приятели и ще си прекарваме приятно времето.
Еми от една страна ми се почва, от друга не... ще съм 8 клас в ново даскало с нови хора, само едно момче от стария ми клас ще бъде с мене, няколко хора който ги познавам лично, и няколко само по фейсбук...
и да и не . Но -поскоро не пак домашни пак уроци пак тестове пак класни...
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ще съм 8ми клас и ми се почва. От стария клас повечето бяха големи за*ници и исках да съм с друг клас от много време. Надявам се, че новият клас ще е по - добър. (: А и ваканцията ми беше страшно скучна. Малко ми е мъчно, че вече няма да се виждам с най-добрата ми приятелка, но какво да се прави .. :/
Не.. Макар че имам нужда да съм заета.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Ще бъда 11 клас. Не искам да започва даскало. Искам вечно да почивам.![]()
"Тази година ще съм 12 клас.Почва ми се, но не ми се свършва........Ударила ме е една носталгия........"
нещо такова. супермного ми се ходи на даскало, като се има предвид, че има толкова много хора, които не съм виждал и няма да виждам толкова често за в бъдеще. 12 клас ще съм, бтв. то ще падне едно учене .. но ми се ходи, определено
ами да ще съм 6 - ти клас и вече ми писна от ваканцията знам че като почне даскало ще ми писне ама сега вече се изчерпах![]()
Започва ми се у-ще.Тази година ще съм 8 клас-в ново училище,с нови хора и нови учители.Започва ми се не заради ученето ,ами заради хората.Искам да се запозная с нови хора ,нови характери и така.Иначе по цял ден лятото съм пред блока,понеже е горещо и нищо особенно.Само събота и неделя е разнообразието![]()
Ще съм осми клас и не ми се почва, но няма как.![]()
Сега ще съм седми клас. Почва ми се, но също и не ми се почва. Като знам сега колко учене ме чака. Леле :X
МОМЧЕ
Не много. Липсват ми някои от приятелите от другите градове, а и изцепките, но цялото напрежение и тестове през седмица- не. Освен това имаме две празни места в класа и се моля да не дойде някое кифле или кроасан. 11 клас ще съм.![]()
Мм и аз искам вече да започваме. :Д 10- ти клас ще съм. Липсва ми обстановката, разнообразните взаимоотношения с хората, дейностите понякога. Лятото просто нямам никакви задължения и към края изкуквам от нищоправене.....
Може да се каже, че ми се започва. Искам да си видя приятелите, класа, кой как се е променил през лятото, но не ми се учи.
11 клас ще съм
нееееееее.........![]()
Охх изобщо не ми се почва. Само като си помисля за всичките специални предмети и тъпите учители дето си изкарват всичко на мен ми става лошо9 клас ще съм
![]()